Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hány fajtája van a telepátiának?

Közzétéve: 2021. 05. 04. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés

Az ösztöntelepátia olyan energiaátadáson alapul, amely az egyik éteri testből indul ki, és egy másik éteri testre gyakorol hatást.

A telepátia 3 fajtája

Ösztöntelepátia

Az ösztöntelepátia olyan energiaátadáson alapul, amely az egyik éteri testből indul ki, és egy másik éteri testre gyakorol hatást. A kommunikáció közege az összes test éteri szubsztanciája, amely szükségszerűen egy a bolygó éteri szubsztanciájával. A napfonat körüli terület érzékeli az éteri energiát, hiszen az éteri test adott területe "érintkezik" az asztrális testtel, az érzékelés testével.

Mentális telepátia

A mi indoeurópai emberfajunkban is az ösztöntelepátia szellemi lehetőségeink fő kifejezője, de egyre inkább erőre kap a mentális telepátia is. Ebben az átmeneti időszakban még nehéz lenne konkrét működő központokat megkülönböztetni, mivel a napfonat még rendkívül aktív. Manapság az emberben az ösztönös telepátia és mentális telepátia keverékével van dolgunk. A mentális telepátia azonban csak nagyon ritkán és csak a művelt rétegekben muatkozik meg. Az emberek többségére az ösztöntelepátia a jellemző.

Intuitív telepátia

A tanítványság egyik vívmánya. Az igaz meditáció egyik gyümölcse. Aktiválódik a fej és a torok területe: a fejközpont, amely a felső forrásokból kapja a benyomásokat, az ádzsna-központ az eszmék intuitív benyomásainak vevője, amely képes továbbadni, amit érzékelt, felhasználva a torokközpontot mint a gondolatok alkotóformáját és mint az intuitív énből felfogottak megtestesítőjét.

Az alkalmazott energia három típusa

A csoporton belüli telepatikus együttműködés az állandó elmélkedés és a mély szeretet hatására erősödik. Ez a két tényező nem más, mint az energia két fő típusa. Lényegében az energia aktív szubsztancia. Mindkét erőtípust olyan finom és megfoghatatlan életerő és szubsztancia jellemzi, amely a pránán keresztül hatva aktiválja a pránafluidot, az éteri test szubsztanciáját. Ezért a telepatikus munka az energia három típusával van kapcsolatban:

A szereteterő, mely:

  • magához vonzza azt a szükséges anyagot, amelybe beburkolja az átadandó eszmét, gondolatot vagy koncepciót. A telepatikus vevő magához vonzó tényezője is. Ezért az átadó és a vevő is ugyanazzal a tényezővel dolgozik, csak az átadó a szeretetenergiát teljesebben alkalmazza. A vevő az átadón összpontosítja szeretetenergiáját. Ha ez tényleg így van, érthető, hogy miért szükséges a szeretet, és miért fontos a kritikus bírálat átértékelése, elhagyása;
  • az összetartozás minőségét teremti meg, amely egyesíti az adót és a vevőt.

Az elme ereje

Ez az energia "megvilágítja az utat" az eszméhez és formához, amelyek átadása és felfogása szükségszerű. Ne feledjék, hogy a világosság finom szubsztancia! Az elme energiája képes a fénysugárban materializálódni. Ez egyike a legfontosabb megállapításoknak a telepátia tudományát érintően. A siker az adó és vevő testi kiegyenlítődésének függvénye. A telepatikus kapcsolat kettős vonalát a mentális energiából és az agy elektromos energiavonalaiból kell létrehozni. A szeretet magnetikus képessége, a figyelem felkeltése, a kiegyenlítődés biztosítása már nem elégséges a korunkra jellemző új telepátiához. Szükséges a mentális fejlődés és a mentális ellenőrzés.

A pránaenergia vagy az éteri test éteri ereje

Ez az energia az akarat eredményeként a szeretet magnetikus erejével reagál a két másik energiára, és kontaktust teremt velük. Az eszme, a gondolatforma vagy mentális élmény, amelyek a telepatikus vevő agyi tudatában megnyitja az utat a pránikus fluid számára, és ellenőrzi aktivitását, amely ugyanolyan folyamatos, mint a csitta energiáé, amely a gondolatformákat hozza létre.

Forrás: Freespirit.hu