Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Javasasszony vagy jósnő? Mi a különbség?

Közzétéve: 2020. 07. 02. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 312 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tényleg meg lehet jósolni a jövőt? Hogyan működik? Mit szeretne a vendég, és mit hajlandó nyújtani a sorselemző? Lényeges-e kapcsolatukban a szimpátia?

 
Platón "Lakoma" című dialógusában a következőként vélekedik a jóslásról: a jóslás tudománya az istenek és az emberek közötti kapcsolattartás eszköze.

A jövendőmondás létjogosultságának elfogadása feltételezteti a jóslásban hívő személyekkel, hogy a jövő a múltbeli történések és tettek következménye, azaz egyénre jellemző sorsunk van, mindannyiunknak más és más, - s mindezt tőlünk magasabb rendű erők közölni is szándékoznak velünk. Milyen erőkre gondolunk? Istenek, földöntúli lények, angyalok stb.

A divináció az isteni kinyilatkoztatás. Ez az ezotéria majdnem legismeretlenebb, mégis igen népszerű területe. A jóslatok egy része működik, más része pedig céltalanul kilőtt nyílként kering körbe-körbe, s még az is lehet, célba ér...

A jóslat, soha nem lehet általános. Mindig egyénre szabott, kis filozofikus elemekkel és analógiákkal is tarkított történés. Ugyanis csak ezek együttes közreműködésével érhető el, hogy egyértelmű választ kapjunk kérdéseinkre.

Hogy működik a jóslás?

Ez egy misztikus jelképolvasás, ahány jósnő, annyi féle forma. De persze mindannyiunkban van egy kis képesség, csak van, aki él a lehetőséggel, s van, aki nem teszi. Ne várjunk konkrétumokat, sokkal inkább átlátható folyamatokat és hatásokat. Épp ezért kiemelkedően fontos, hogy jól megfogalmazott kérdésekkel érkezzünk a jósnőhöz.


Mi tartozik az igen/nem megválaszolható kérdések körébe?

Nem megfelelő kérdés: Mi vár rám a jövőben?
Megfelelő kérdés: Karrierlehetőségeimről szeretnék tudni. Merre lépjek, hogy sikeresebb legyek? Vagy: állást változtatnék, sikerrel járhatok?

Nem megfelelő kérdés: Mikor jön az igazi?
Megfelelő kérdés: Mit teszek rosszul? Min változtassak? Hogyan érhetek el sikert párkeresés terén?

A sorsom meg van írva?

Részben! Létezik szabad akarat, sőt működik is, de te is kellesz hozzá. Gyakran előfordul, hogy olyan emberek vetődnek el jósnőhöz, akik azt várják, majd Õ megmondja mi lesz! Pedig ez helytelen elvárás! A lehetőségeidet feszegesd, ne a korlátaidat állítsd fel! Sorsod alakulásán változtathatsz, csak rajtad múlik.

A jövőt és a várható eseményeket mindig a jelen pillanatból kiindulva ismerhetjük meg, azaz megfelelő kérdésekre nagyon pontos és konkrét útbaigazítást kaphatunk! És mindemellé nagyon fontos, hogy viselkedéseden és hozzáállásodon is változtass, ez a gyorsabb és eredményesebb siker záloga lesz.

Nem jósnő, hanem javasasszony!

Rossz jóslatok nincsenek. Persze vannak nehézségek, amelyeket megfelelő iránymutatás mellett könnyebben és kisebb veszteség mellett lehet átvészelni. Javasasszonyként megmutatja neked a rossz elkerülésének lehetséges útjait. DE! A választás a te kezedben lesz továbbra is! Minden probléma orvosolható. Lehet, hogy nem kerülheted el a bajt, de nem mindegy, hogyan készülsz fel rá, s hogyan éled meg! És ugyanez vonatkozik a pozitív tartalmú jóslatokra! Ha jót hallasz, az nem jelentheti soha azt, hogy onnantól kezdve ülhetsz a babérjaidon, mert a jósnő úgyis megmondta... NEM! Ugyanúgy tenned kell a dolgod, sőt, lehetőségeidhez mérten még több erőt kell befektetned a még nagyobb siker érdekében.

A sorsod részben előre meg van írva. Néhány dolog kötelező érvénnyel megtörténik, az a nem mindegy, hogyan leszel képes megélni és kezelni a helyzetedet!

Semmi sem történik veled anélkül, hogy ne adtál volna indokot, lehetőséget arra, hogy megtörténjen!Tarot sorselemzést szeretnél? Keresd Nórát!

Bejelentkezés: +36 70 311 6125

 

Forrás: Ezoterikus.hu