Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

7 Feng Shui tipp, csak kezdőknek!

Közzétéve: 2021. 05. 01. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A Feng Shui mára trendteremtő lett. A lakberendezők is bőszen tanulmányozzák a Feng Shui tankönyveket, mivel a kuncsaftok nagy része igényli a harmóniát az otthonában.

 
Nem kell, hogy szakértő légy ahhoz, hogy a lakásod valóban kellemes hangulatú legyen! A Feng Shui életvezetést jelent, melynek titka a tárgyak közötti harmóniában rejlik. Néhány tippünk segítségével könnyebben indulsz majd el a lakberendezés rögös útján!
   
Pozitív chi

A Chi energiát örök áramlásban kell tartani ahhoz, hogy az életed békés legyen. A legjobb módszer ennek elérésére, hogy megszabadulsz a rendetlenségtől. Dobd ki a száraz virágokat, a szemetet és minden felesleges kacatot! A rendetlenség nem csak a szemedet, hanem a pozitív légkör megteremtését is zavarja!

Otthon = Bágua

A Bágua térkép segít eligazodni a Chi energia helyes vezetésében a lakásodban. Mivel ez egy kicsit komplikáltabb, ezért érdemes beszerezned egy bágua térképet, amely szerint berendezed a szobáidat!

Bútorok az ajtó felé

A bútorokat fordítsd mindig az ajtó felé így is biztosítva a pozitív Chi energiaáramlást! Ez bár kissé tudományosnak hat, de ha belegondolsz, így átláthatóvá válik a szoba és a szellőztetés is egyszerűbb lesz.

Tükrök a folyosók végén

Az üres sarkok nem bírnak pozitív jelentéssel a Feng Shui-ban. A folyosó végén elhelyezett tükör hosszabbítja a teret és világosabbá is teszi a sarkokat. A tükör legyen mindig tiszta, hogy a Chi szabadon áramolhasson! Ha viszont túl hosszú egy folyosó, érdemes itt-ott apróbb tárgyakat elhelyezni, hogy a chi ne gyorsuljon fel!
 


Kellemes érzet

Az ijesztő csengők mindenkit zavarnak. A békés élethez hozzátartozik az is, hogy kiszűrjük a kellemetlen és éles hangokat. Válasszunk inkább egy halk csengőt, melytől a hangulatunk esetleg még pozitívabb is lesz!

Zöld növények

A friss, zöld növények nemcsak, hogy serkentik a pozitív energiaáramlást, de új nüanszot adnak a régi bútorainknak és a kedvünk is jobb lesz a látványuk által!

Színes falak

Használjunk kellemes, pasztell színeket, melyek megnyugtatják a szemet és kerüljük az agresszív piros és más túl élénk színeket.

A Feng Shui egy egyszerű, békés és letisztult életformát ígér, mely tulajdonképpen magától értetődő és mégis teljességgel megváltoztathatja a lelkiállapotunkat!
Forrás: Ezoterikus.hu