Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szerelmi horoszkóp május 3-9.

Közzétéve: 2021. 05. 03. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

Miért kellene ezen a héten is azzal foglalkoznod csak, amit nem csinálsz olyan jól, vagy legalábbis nem ideálisan? A pozitív gondolatok pozitív kisugárzást teremtenek és máris sikeresebb leszel a megjelenésedben! Ez pedig automatikusan bevonzza a szerelmet is.

Heti hódító tipp: Tedd te a napjaidat izgalmassá!
Heti színtipp: lila-fehér 
Heti helyszíntipp: sportmérkőzés


Bika

Mindegy, hogy életed milyen szakaszában élj, és ki legyen melletted, valahogy mindenkinek megakad majd rajtad a szeme, amire te megpróbálsz mindig kedvesen reagálva valamilyen hasonló bókot elejteni az illetőnek.

Heti hódító tipp: Ne akarj mindig mindent megtervezni előre fejben!
Heti színtipp: barackszín
Heti helyszíntipp: parkok, sétányok
Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Ikrek

A legjobban az izgat a héten, hogyan tudnál még inkább kitűnni a tömegből és véghez vinni az akaratodat úgy, hogy az csodálatot keltsen párodban, vagy kiszemeltedben. Az elismerés számodra kiemelkedően fontos - igen, még a saját neműek körében is, sőt, ez az igazi elismerés.

Heti hódító tipp: Az egyediség gondolkodás kérdése is!
Heti színtipp: kökörcsin
Heti helyszíntipp: filozófiai előadások


Rák

Csak a szívedre hallgass, bárkihez is sodorjon közel a sors. Most sok kitétel foglalkoztat, amitől szerinted sikeres lehet majd a kapcsolat, a legfontosabb mégiscsak az, hogy tudjátok szeretni egymást, - és ebben bizony nem lesz hiány. A szenvedély magával sodor, hagyd...

Heti hódító tipp: Néha a lazaság is nagyon vonzó lehet.
Heti színtipp: üde vízkék
Heti helyszíntipp: művész mozi


Oroszlán

A lakásod felújítását tervezed? Akkor ezzel egyetemben te is komplett generál alá vetheted magad, főleg, ami a szépségápolást illeti. Igen, igen, a szép körmök, az ápolt bőr, a selymesen csillogó haj mind-mind olyan fegyverek, melyeknek szinte senki nem tud ellenállni! Párod újra beléd szeret, kiszemelted pedig végre kinyilvánítja érdeklődését.

Heti hódító tipp: Fogd vissza a perfekcionizmusodat és légy néha esendő!
Heti színtipp: pipacs
Heti helyszíntipp: a természet


Szűz

Nem tudni miért, de a héten igen sikeres embernek mondhatod magad. Mindegy, hogy szerelmeddel, vagy aktuális randi alanyoddal töltöd-e az időt, mindenki kedveli majd a társaságod és egyszerűen csak jó lesz veled együtt lenni!

Heti hódító tipp: Élvezd a napokat!
Heti színtipp: szivárványos, vidám színek
Heti helyszíntipp: vidámparkok, élményfürdők


Mérleg

Nem tudod pontosan miért, de egy ideje egyfajta mélázás lett úrrá rajtad és sokat töprengsz mindenfajta apróságon is. A felhőtlen boldogság kimutatásának képessége nagy adomány, ráadásul mindenkit boldoggá tesz környezetedben! Fontos, hogy beszélgess pároddal vagy randialanyoddal, és előre tisztázd, milyen terveid vannak a közeljövőre.

Heti hódító tipp: Szabadítsd fel a lelked!
Heti színtipp: citromzöld
Heti helyszíntipp: szórakozóhelyek, nassolós bárok


Skorpió

A Skorpiók egyik nagy előnye, hogy mindig tudják, miként képesek valakinek visszafordíthatatlanul és örökre elcsavarni a fejét. Bárki is legyen a kiszemelt, esélye sincs nálad, hogy ellenálljon vonzerődnek! Párodról már ne is ejtsünk szót, őt bármikor magadénak tudhatod...

Heti hódító tipp: Örülj a jó napjaidnak!
Heti színtipp: világos szürke
Heti helyszíntipp: éttermek, kávézók


Nyilas

A Nyilasnak a héten csak annyi a mottója: gyere, most nagyon boldoggá teszlek! És valóban, e jegy szinte sugárzóan boldog ezekben a napokban, felszabadult minden nyomás alól, s örömmel vár mindenfajta ismerkedést, találkozást, bárkiről legyen is szó.

Heti hódító tipp: Légy önmagad!
Heti színtipp: rózsaszín
Heti helyszíntipp: barátságos, szabadtéri, kiülős helyek


Bak

Szerinted nem jött még el az ideje, hogy eldöntsd, hányadán is állsz a másikkal kapcsolatban? Nem szép dolog váratni a másikat, vagy akár arról hitegetni, hogy egyszer majd te is őrülten beleszeretsz! Légy tisztességes minden pillanatban! ha van kapcsolatod, s azt meginogni látod, tisztázd a helyzetet sürgősen!

Heti hódító tipp: Légy őszinte!
Heti színtipp: acélkék
Heti helyszíntipp: fürdők


Vízöntő

A Vízöntők életük azon fázisába értek, mikor nagy döntéseket kell meghozniuk elsősorban azzal kapcsolatban, hogyan és kivel és tudják elképzelni a jövőjüket. Sajnos a sors útjai kiszámíthatatlanok, ezért a döntésben valóban csakis magadra számíthatsz!

Heti hódító tipp: A jó döntéshez idő kell!
Heti színtipp: sárgás-zöld
Heti helyszíntipp: kertek, parkok


Halak

A Halak most sugárzóan boldog és szép is egyben, ami azt jelzi, hogy őrülten zsong majd körülötte az élet és persze az udvarlók hada is. A választás lehetősége mindig jól jön, most akár az eddigi kapcsolatod is kérdőjellé válhat számodra, egy újdonsült rajongó miatt!

Heti hódító tipp: Légy rafinált, de egyben empatikus is!
Heti színtipp: lila
Heti helyszíntipp: galéria megnyitók, szalonok

Forrás: Ezoterikus.hu