Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

A tenyér vonalai

Közzétéve: 2001. 12. 11. Írta: Szatmári Nóra Forrás: www.ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 7091 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
A tenyerünkön található vonalaak és az apró jegyek már születésünkkor megérkeznek velünk, kezünk emberi életünk és létünk térképe, tenyerünk rejti ösztöneinket, erőnket és gyengeségünket.

Megmutatkoznak tenyerünkben a ránk ható kozmikus erők, a végzetszerűség és a váratlan. Minél erősebben hatnak ránk a külső erők, a tenyerünkön látható rajzok annál határozottabbak és markánsabbak lesznek, - ilyenkor általában erősebb színnel jelzik a hamarosan bekövetkező eseményeket -, előre jelezve lehetőségeinket. Ha problémáink vannak, akkor több kereszt, hullámvonal, kör, csillagok, rácsok, betegségre utaló jelek mutatkoznak meg tenyerünkön. De ennek ellentétre is van példa: ha jó úton járunk a planéták kozmikus sugárzása mellett, a vonalak gyakran kisimulnak, a göcsörtök. megszűnnek.

Bal kezünk mutatja karmánkat, életfeladatunkat, képességeinket és lehetőségeinket. A bal tenyér mindig passzív. Az itt található vonalak ritkábban változnak, mint a jobb, aktív tenyéren. A jobb tenyér jelen életünk titkait rejti. Mesél arról, hogy milyen álmaink és miként válhatnak valóra. Szakavatott szemek még azt is képesek megjósolni, hogy milyen időbeli távlatban gondolkodhatunk. Kezünk fő- és mellékvonalai állandóan változnak. Igy jelezve aktuális problémáinkat és lehetőségeinket.


- természetes vonalak:
szív-vonal vagy élet-vonal
máj-vonal
szerencse-vonal
csukló-vonal

- létező, de nem mindenki kezén megtalálható vonalak:
Nap útja
Tejút
Szaturnusz útja
Vénusz öve

- esetleges, nem állandóan jelen lévő vonalak, melyek nem velünk születtek:
kereszt
csillag
párhuzamosak
létra
rács
ágacska

- egyszerű vonalak:
félkör
kör
kanyargós vonalak

Forrás: www.ezoterikus.hu