Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Tenyérjóslás: Szívvonalad szerelmi életedről mesél

Közzétéve: 2007. 04. 23. Írta: Szatmári Nóra Forrás: www.ezoterikus.hu
Értékelés
Hasonlítsd össze saját szívvonaladdal a képeken láthatóakkal, és válaszd ki azt, amelyik a leginkább megfelel a sajátodnak. Mindent megtudhatsz szerelmi életedről...
Kos
A mutatóujj alól indul

Érzékenység, melegszívűség jellemez, azonban idealista gondolkodásmóddal állsz kapcsolataidhoz, több időt töltesz életed elemzésével, mint a valódi cselekvéssel. Szerelemben odaadó vagy, igényed van a meghittségre, s a boldogság eléréséért akár alárendelt szerepet is hajlandó vagy felvállalni. Sokszor alulértékeled magad. Tele vagy romantikával és figyelmességgel. Állandóan valamilyen álmot szövögetsz, de ritkán lépsz a megvalósítás útjára. Fontos lenne, hogy megoszd gondolataidat társaddal, hisz ketten könnyebben boldogulnátok.
Kos
A mutatóujj és a középső ujj között található a kiindulópontja
Igyekszel harmóniát és egyensúlyt teremteni párkapcsolatodban. Sokszor szentimentális és idealista vagy, hiszel az igaz szerelem létezésében. Nem elégszel meg az átlagossal, keresed az igazit. Bizony előfordul, hogy későn találod meg, bár az is bizonyos, hogy akkor egy életen át tartó, hosszú kapcsolatot sikerül kiépítened. Sokszor érzed úgy életed során, hogy nem értékelnek eléggé, de ez csak azért történik, mert olyan emberekkel kerülsz össze, akik saját magad gyökeres ellentétei, s messze nem fektetnek annyi érzelmet egy kapcsolatba, mint te. Hiába vagy melegszívű és barátságos, ha olyan embereknek akarod mindezt átadni, akik nem érdemlik meg.KosA középső ujj alól indul
Érzelmeid végletesek, tudsz imádni és gyűlölni, eltaszítani és megtartani, odaadó vagy épp eltaszító lenni egyaránt. Szerelemeidet úgy éled meg, mint egyetlen életcélt, azonban épp ezért rendszeresen hibákat követsz el. Általában csak saját magadat veszed figyelembe, azt már kevésbé, mi a jó a másiknak. Fontos lenne, hogy kicsit megértőbb, gyengédebb legyél. Tele vagy heves érzelmekkel, elevenséggel és energiával, elutasítod a megszokást és a kiszámíthatóságot, keresed az újat és az izgalmat. A legnagyobb kihívás az lehet életedben, ha képes leszel elfogadni társadat olyannak amilyen, és nem próbálod a magad által felállított álomképpé formálni.
Kos
Hosszú, egyenes, a mutatóujj alól indul
Érzelmeid mélyek és őszinték, gyakran választasz magadnal olyan társat, aki gyengébb nálad, segítségre szorul, és épp te lehetsz az, aki támaszává válsz. Szerelemben figyelmes, odaadó és megbízható vagy, azonban jelentős hibád abban rejlik, hogy miután megszerezted partnered, nem nagyon foglalkozol kapcsolatod ápolásával. Légy nyitottabb, figyelj oda jobban a másik igényeire, és oszd meg gondolataidat vele. Csak így válhat kapcsolatod tartóssá és kiegyensúlyozottá hosszú időn keresztül.
Kos
Rövid és egyenes vonal
Nem mutatod ki érzelmeidet, sőt inkább az egyedüllét híve vagy. Ha mégis választasz magadnak partnert, akkor a hűség és a nyugalom lesz számodra a legfontosabb. Nem tűröd, hogy párod uralkodjon rajtad. Általában egy kapcsolat kíséri végig életutadat, nem lépsz félre, s ugyanezt várod el társadtól is. Nyugodtság, gyakorlatiasság és hűség jellemez. Nem tűröd, hogy kalitkába zárjanak, és nem viseled jól, ha érzelmeidet állandóan bizonygatni kell.
.
.
.
Forrás: www.ezoterikus.hu