Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

A segítségkérés 9 színe! Mit és mire használj?

Közzétéve: 2008. 03. 18. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Aki kicsit is figyelemmel követi írásainkat, pontosan tudja, hogy miként vélekedünk a mágiáról. Nemcsak elutasítjuk, hanem egyenesen el is ítéljük. Hogy miért?

 

Ne feledd! A varázslatok, mágiák nem vezetnek a lottó ötöshöz, sőt a szőke herceg sem fehér lovon érkezik hozzád. De, ha mindenképpen a "mágia" fogalmát akarod alkalmazni, akkor szándékaid legyenek mindig tiszták, soha ne használj mágiát azért, hogy másoknak árts vele! Légy tisztában azzal, ha valaki másnak rosszat akarsz, az előbb-utóbb visszaüt rád!

Alkalmazd a "mágiát" azért, hogy megnyugtasd magad. Meríts erőt belőle, de soha ne más kárára! És akkor nem lehet belőle baj!

A mágiával kapcsolatosan rengeteg a tévhit. Az emberek nagy százaléka abba az álomba ringatja magát, hogy ha mágiához folyamodik, minden egy csapásra meg is oldódik. Ez komoly tévedés. A változáshoz Te magad kellesz! Az akaraterőd, a tennivágyásod, a kitartásod. Ha csak otthon ülsz a fotelban, semmi sem fog történni.

Tévhit az is, hogy a mágiának vannak színei. Nincsenek. Nincs különbség fekete és fehér mágia között. A mágia az mágia. A mágiát soha ne keverd össze a segítségkéréssel. A mágiával rendszerint másokat akarnak befolyásolni, tudtuk nélkül megkötni, tönkretenni, vagy éppen megszerezni. A lényeg: az ÁRTáson van. Ha már mágiázol, legalább ne árts másnak. Hidd el, bőségesen elegendő, ha kérsz. Kérd és megadatik! De a kérésben se legyen soha benne a másra vonatkozó legminimálisabb ártó szándék sem.
 

A segítségkérés színei

Milyen színeket használj, ha a rosszat (negatív energia) szeretnéd gyengíteni, vagy a jót (pozitív energia) megerősíteni? Például gyújts egy gyertyát s kérd segítőd, védőangyalod támogatását. De ismételjük: soha ne kérj olyat, mely a Te vágyaidat ugyan megtestesíti, de mások akaratával ellentétben van!


Kék - pénzbeli gyarapodás

Zöld - Érzelmi élet kiegyensúlyozottságának elérése

Sárga - A túlzott Ego lecsillapítása

Lila - Spiritualitás

Ezüst - egészség és igazság

Narancs - Gondolkodás, elmélyülés

Vörös - energia és erő gyűjtés

Fehér - megtisztulás és alázat

A feketét a halállal és a gonoszsággal társítják, ennek használatát semmiképpen sem javaslom.

Forrás: Ezoterikus.hu