Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Heti Horoszkóp április 19-től | Vírusmentes és pozitív

Közzétéve: 2021. 04. 19. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 22 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Amivel téged megbíznak, azt bármi áron elvégzed ezen a héten. Nem fogsz mérlegelni, bizonyítási vágy él benned. Számos új ismeretségre is szert tehetsz. Több ezek közül elmélyülhet. Kiegyensúlyozott leszel ezen a héten, és szerelmi életed is fokozottabbá válhat. A magányosoknak is megvan minden esélyük arra, hogy végre rátaláljanak a szerelemre. Csütörtök és szombat kiemelkedően jó napnak ígérkezik.

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Most nagyon hajlamossá válhatsz arra, hogy bármilyen apróságtól kiakadj. Óvakodj a hirtelen indulatoktól, olyanokat is megbánthatsz, akik ezt egyáltalán nem érdemlik meg. Próbáld meg ezen a héten tudatosan visszafogni magad, nem lesz könnyű, de ha el akarod kerülni a konfliktusokat, akkor nincs más választásod. A türelem és a tolerancia lehetnek a barátaid ezekben a napokban. Megismerheted önmagadat egy új oldalról, ami pozitív önértékeléshez vezet.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Egy régi konfliktus megoldására adhat alkalmat ez a hét. Nem vagy haragtartó típus, ezt mutasd is meg mindenkinek, köss békét esetleges ellenfeleddel. Mivel nehezen viseled a feszültséget, ez jót tesz a lelkivilágodnak is. Szerelmi életedben is adódhatnak kisebb konfliktusok, de a hétvégére minden rendeződik. A magányosok a szombati napon várhatnak érdekes változást.

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Olyan élményekben lehet részed ezekben a napokban, melyek meghatározhatják a következő hetek vagy akár hónapok eseményeit, közvetve pedig az eredményeit is. Ugyan nehézkesen indul a hét, de utána gyorsan eltelnek a napok, sok munka és tanulnivaló vár rád. Karriered felívelhet, de akár saját vállalkozást is indíthatsz, most biztosan sikerrel jársz. Érzelmeid elmélyülhetnek kedvesed vagy egy új személy iránt.

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Ezekben a napokban mindent rózsaszínűnek és szépnek látsz. Gondolkodásmódodban is pozitív változás állhat be, melynek épp itt volt az ideje. Új barátokra, ismerősökre találhatsz, mely jót tesz neked, hisz mostanában többet foglalkoztál magaddal, mint környezeteddel. Családodat is elhanyagoltad kicsit, ők is igényelnék a társaságodat. A hétvégét szenteld a pihenésnek.

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a héten valaki beletiporhat a lelkivilágodba. Mélyen megsérti az önérzetedet, ha teheted, tedd túl magad gyorsan ezen az ügyön, ne vedd magadra, amit mondott! Inkább ásd bele magad a munkádba, így gyorsan eltelik a hét. Munka terén nem várhatsz jelentős változást, de szerelem terén szép romantikus napokra ad alkalmat ez a hét számodra, akár van párod, akár még keresed az igazit.

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Ha úgy érzed, neked van igazad, és ezt bizonyítani is tudod, hát ne hagyd magad. Ne engedd, hogy olyannal vádoljanak, amit sosem tettél. Nyisd fel mindenki szemét, nehogy félreismerjenek! Lelki világod is megsérülhet, ha hagyod, hogy valami olyan dolgot higgyenek el rólad, melyet sosem tettél vagy tennél meg. Türelem, jönnek még szép idők, amit most látszólag elvesznek tőled, azt hamarosan többszörösen adják vissza.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Vigyázz egészségedre ezekben a napokban, szinte bizonyos, hogy valami probléma kellemetlenné teszi a hetet. Fejfájás, fogfájás vagy emésztési problémák okozhatnak gondot. Ám, ez ne vegye el a kedved, képes leszel teljesíteni azokat a dolgokat, melyet a környezeted elvár tőled. Ráadásul csütörtök nagyon kedvező karrieredre nézve, ezen a napon lehet, hogy új munkalehetőséget kapsz.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Új kihívások várnak rád, olyan dolgot kell teljesítened, melyet még sosem csináltál. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a félelem, hisz megvan a képességed a feladat elvégzéséhez. Végre ki kell bújnod a csigaházadból, és meg kell mutatnod, hogy rendkívüli és különleges vagy, téged igazán nem lehet besorolni az átlagemberek közé. Szerelmi életed is fellendülhet a hétvégén.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

A hét eleje feszültségekkel lesz tele egészen csütörtökig.  Ne idegeskedj feleslegesen, sőt ne keresd magadnak a bajt. Ne keveredj összetűzésbe senkivel, most csak veszíthetsz a kialakuló vitában. Fogd vissza magad ezen a héten, a hétvégére pedig maguktól lecsillapodnak a dolgok. Légy türelmes másokkal és önmagaddal szemben is. A hétvégén szánj időt a kikapcsolódásra.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Ezen a héten nagy valószínűséggel megszakadhat egy baráti vagy ismerősi kapcsolat. Olyan dologgal összefüggésben zördülsz össze valakivel, amihez nem biztos, hogy jól értesz. Ne akarj senkit meggyőzni saját igazadról, különösen akkor ne, ha nem is vagy abban biztos, hogy igazad van! Szükséged van minden barátra, nem érdemes egyet sem elveszíteni közülük.

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Ez a hét a te heted! Ha megfelelően teljesítesz, akkor komoly dicséretekre számíthatsz munkád területén vagy családodon belül. Az elismerés erősíti az önbizalmadat is, és így egész héten jó kedved lesz. Bármibe kezdesz, azt most sikerrel befejezheted. Régi dolgaid lezárására is kiválóak ezek a napok, te is tudod, ebből is akad jó néhány. Szerelmi életed fellendülhet csütörtöktől.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu