Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Õk már olvasták a sorsfordító könyvet! - így vélekednek róla

Közzétéve: 2020. 07. 08. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 306 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon hogyan vélekednek az olvasók? Jó vagy rossz kritikát kap a 120 sorsfordító tipp c. könyv? 2012. június végi kiadása óta közel 4000 példány kelt el, s szemezgettünk az olvasói vélemények közt...

Íme 4 ember, akik már olvasták

2012 sorsfordító könyvét!

Sosem voltam híve annak, hogy referenciákkal, és másoktól érkező dicséretekkel fényezzem magam… azonban sok  szívmelengető levelet és telefonot kaptam. Az írottakból idézek néhányat…

"...ez a könyv ébresztett fel..."

„Kedves Nóra!

Az elmúlt 39 évben hittem a véletlenekben, meg abban, hogy a velem és körülöttem történő dolgokért sokszor nem vagyok felelős, és nem ritkán valóban másokra mutogattam, ha baj ért. A hétvégén jutottam hozzá a könyved olvasásához, a barátnőmtől kaptam. Nem bírtam letenni. Kétszer sírva fakadtam. Rájöttem, hogy ÉN CSINÁLOM ROSSZUL. Nem a másik. ÉN ADOK ALKALM AT arra, hogy bizonyos dolgok megtörténjenek. A könyved annyira velős, és bizonyos pontokon már-már fájdalmas, hogy tulajdonképpen felébredtem. Egy álomból. Köszönöm!”


"...ez nem rétestészta..."

„Tisztelt Szatmári Nóra!

Százával olvastam már önfejlesztő könyveket. Sokat tanultam belőlük, de sokszor úgy éreztem, bizonyos írók csak nyújtják a témát, mint a rétestésztát. Az Ön könyve rövid, tartalmas és nagyon szíven ütött. A 120 tippből kb. 60 olyan van, amit talán tudok és jól alkalmazok is. De a maradék tanács jelentős részének eddig nem éreztem hiányát. Ám most… érzem, min kell még változtatnom, hogy én is formáljak a sorsomon. Nagyon jó irodalom, gratulálok hozzá!”

(Tóthné Téglás Mariann, Veszprém)

"...életem nagy csalódása saját magam vagyok..."

„Szia Nóra! Ismerjük egymást, voltam nálad már személyesen, akkor is megvolt a szimpátia, de ez a könyv csalódás. Csalódás önmagamban! Komolyan ennyire rosszul gondolkodtam és viselkedtem eddig?! Ezért nincs hosszú ideje párkapcsolatom, és döglődik a munkám? A könyved alapján igen, úgyhogy sürgősen változtatnom kell hibás énemen és be kell látnom, ha nem alakítok át pár dolgot magamban, akkor nem fogok fejlődni szellemileg, végül elakadok ott, ahol most vagyok.  Szóval, eddig azt hittem, tök jó és okos vagyok, meg tapasztalt és józan gondolkodású. A 120 pontodból rengetegnek nem felel meg az észjárásom, úgyhogy szériahibás vagyok, de megpróbálok csiszolni magamon. Köszi ezt a könyvet, mert nemcsak a tartalom jó, hanem praktikus a mérete, úgyhogy viszem magammal mindenhová!”

(Ignácz Borbála, Vecsés)

"...sosincs késő változtatni..."

„Kedves Nóra!

Irodalom tanár vagyok, így kötelező olvasmányként tartom számon mostantól könyvét. Nagyszerű. Van megfelelő tartalom, tökéletes formába öntve. Jó a témája, érthető a mondanivalója. Bevezetés, tárgyalás és befejezés. Minden a helyén található. Érthető, könnyed és emészthető. A kérdés csak az, vajon képes vagyok minden pontot magamévá tenni? Remélem, mert mindegyik praktikus.”

(Mészáros Ágota, Budapest)

Boldogságreceptek mindenkinek?

Olvass még több hasznos gondolatot 120 sorsformáló tipp c. könyvemben!

Megvásárolható irodánkban: VIII. Budapest, József krt. 60. vagy Baross u. 3. - előzetes időpontegyeztetéssel
 

Rendeld meg online itt és most!

 

Forrás: Ezoterikus.hu