RSS Hírforrás
Beállítás kezdőlapnak
Hírek Fórum Horoszkóp
Keresés 
2015. július 30., csütörtök   
Judit   

Kártyajóslás, sorselemzés Bellával - Skype-on is
Ajándék OK kártyacsomag minden személyes konzultáció mellé!
Rendezvényekre ezoterikus programok
Feng Shui Neked! Nórától
Két Ösvény Klub
Ouija tábla - Neked!
Küldj egy cikket, élményt!
Sürgősen fogynál?
Mutasd a bögréd!
Szolgáltatásaink
Ajándékötletek
Ezoterikus naptár 2013
120 SorsFormáló Tipp
Optimista kártya
Holddiéta könyv
2013 évi jóslatok
Horoszkóp 2013
Előrejelzések 2013
Szimbólum jósda 2013
Jósda & Jóslás
Mi a legnagyobb hibád?
IGEN vagy NEM jósda
Álomszótár
Nagy gyümölcsjósda
Napi Tarot (új)
Dimenzió Tarot
Arkangyal jóslás
Tenyérjóslás
Ji King jóslás
Színtarot
Tarot háromlapos jóslás
Szerencsesüti jóslás
Anyajegy jóslás
Rúna jóslás
Ősi ösvény tarot
Mandala Színjósda
Kalkulátorok
Párkapcsolati számmisztika (új)
Névmisztika kalkulátor
Feng Shui Asztrológia
E-szám kalkulátor
Névszín kalkulátor
Vitalitás kalkulátor
Fogyókúra Kalkulátor
Személyes év kalkulátor
Szerencse Kalkulátor
Előző Élet Kalkulátor
10 egészség kalkulátor (!)
Aszcendens Kalkulátor
Számmisztika Kalkulátor
Holdjegy - Kalkulátor
Íráselemzés - Grafológia
Feng Shui Színkalkulátor
Gua / Kua kalkulátor
Varázsgömb (játék)
Több Ezotéria
Több Életmód
Linkgyűjtemény
  FÓRUMOK  


  SZAKÉRTŐNK   
Dr. Gál Adrien

Azt gondolom, hogy mindenki számára adott az út, amin ő dönti el, hogy mikor indul el. Évek óta végzek pszichoterápiát, módszereim közé tartozik a hipnózis, katathym imagináció, relaxáció, dinamikusan orientált rövid és hosszú terápia, dinamikus csoportterápiák.

honlap: hipnozis.5mp.eu


« | 1-50  | 51-100  | 101-150  | 151-200  | 201-243  | »
 #217 :: Dr. Gál Adrien - | február 17., 1643 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz jazmin8888 #215 sorszámú üzenetére, amit február 16. 1133-kor írt.
Kedves Jázmin!
Igen, azegyedüllét sajnos előhívhat depressív állapotot,úgyhofgy én is javaslom, hogy váltson munkahelyet,ahol társaságban van. A legtöbb ember nem bír állandóan egyedül lenni.
Üdv dr. G.A.
 #216 :: Dr. Gál Adrien - | február 17., 1642 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz foriildiko #214 sorszámú üzenetére, amit február 16. 756-kor írt.
Kedves Ildikó!
Pontosan mi a problémája a férjével?
Üdv dr. G.A.
 #215 :: jazmin8888 | február 16., 1133 [ válasz erre ] 
Jo napot kivanok dr.-no!23eves lany vagyok 3eve ferjnel. a ferjem sokat dolgozik altalabareggel6tol este9-10ig mikor hogy magan vallalkozo. a munkahelyemen ahol2eve dolgozom 6 honapja vagyok teljesen egyedul 9-5-ig aztan otthon a hazimunka.de nemis ez a baj hanem az allando egyedul let a munkam soran alig talalkozom emberekkel es mar nem egyszer elofordult ugy otthon mint a munkahelyemem hogy csak ugy elkapott a siras de napjaban tobbszor is. Aferjem szerint az egyedullettol van lehetseges ez? De ha igen akkor is mit tudnek tenni?nyaron meg mas kesobb sotetedik el tudok szaladni 1-2 helyre beugrok a baratnomhoz egy sorre peldaul, es nem tudom hogy mennyire szamit de meg raadasul oroszlan a csillagjegyem.
Kerem adjon tanacsot! A valaszt elorre is koszonom!
 #214 :: foriildiko | február 16., 756 [ válasz erre ] 
Tisztelt Dr.Gal !
Elore is elnezest kerek a helyesirasi hibaker !De remelem ez nem lesz akadaja annak ,hogy ertheto legyek .55 eves vagyok ,Ket lanyom mar kinott a csaladi hazbol,illetve a kissebbik egyetemista,es en es a ferjem egyedulmaradtunk a problemainkkal .en ugy erzem hogy a most kovetkezo periodus az eletunkben varazsos lehetne ha komunikalas lenne az alapja es kozos celok megoldas adna a siker elmenyeket.anyagi lehetosegeink nem engedi meg a fuggetlen tervek megvalositastat es az erzelmek rohamosan lankadnak illetve atalakulnak faraszto elkerulesi strataegiakka,....Ugy erzem mar ki vagyok fogyva minden megoldasi otletbol .Probaltam beszdre birni illetve rabeszelni a komunikaciora rabeszelni,a kozos celeokra ravenni a paromat de mindent visszautasit de az elvarasai tovabbra megvannak es szoban kifejtette hogy o igy nagyon jol erzi magat.En viszont nem .Mit tegyek?
az en elvarasaim tul elvontak vagy sokat akarok ?

 #213 :: nyuszi111 | február 4., 1420 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz Dr. Gál Adrien #212 sorszámú üzenetére, amit február 3. 2314-kor írt.
tisztába vagyok az álmok és a valoság közti külömbségeken megtanultam az évek során külömbséget teni a tarot kártyához csak akor nyulok ha kényszert érzek kivetni de ha kivetem akor minden bejön vagy ha a multra kérdeztem rá akor kivetete azt ami tényleg megtörtént , volthogy ismerösnek vetetem ki a kártyát és a kártya melé látomások is megjelentek és elmontam az iletönek mit látam a látomásomba a kártya melé 1 honapmulva aztmonta az iletö hogy 98 %-ba bejöt minden edig amit montam neki a kártyavetéskor, rokant nyugdias déldunántuli vagyok és nem nagyon dudom hogylehetne igy képezni magam a kevéske rokkantnyugdiambol könyveket se nagyon tudnám megveni az egyik internetes könyv árudába megnéztem hogy meik könyveket meg ijesmit veném meg szivesen 70000 ft-re jöt ki a végeredmény hát az sajnos kb 2 havi nyugdiam
 #212 :: Dr. Gál Adrien - | február 3., 2314 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz nyuszi111 #209 sorszámú üzenetére, amit február 3. 2034-kor írt.
Vannak érzékeny emberek, úgy látszik ön is ilyen. Képzéssel a félelmek legyőzhetőek.Fontos, hogy meg tudja különböztetni a valóságot, az álomtól, a képzelettől, az intuiciótól.
Üdv dr. G.A.
 #211 :: Dr. Gál Adrien - | február 3., 2311 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz vera90 #205 sorszámú üzenetére, amit január 23. 2212-kor írt.
Kedves Vera!
Van rá esély, hipnózisban tényleg sok minden előidézhető. De talán egyszerübb lenne, ha nem hozná magát ilyen helyzetbe, nem? Vagy csak a 'rosszik' énje ilyenkor tud előbukkanni?Vajon miért?
Üdv dr. G.A.
 #210 :: Dr. Gál Adrien - | február 3., 2309 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz Fatime #207 sorszámú üzenetére, amit február 3. 1915-kor írt.
Az alkalmazkodást kölcsönösen értettem, vagyis a barátjának is kell!! Ön szerintem már túlságosan is alkalmazkodott, nem? Próbálja a saját érdekeit is képviselni a kapcsolatukban, ne csak a barátjáét.
Üdv dr. G.A.
 #209 :: nyuszi111 | február 3., 2034 [ válasz erre ] 
fojtatás:::
akinél vendégségbe voltam orfün kaptam 1 pár hétmulva 1 ametiszt láncot azota csak erösödik a látomásaim meg kényszert érzek a joskártyákhoz nyulni a láncot megkaptam 1 hétmulva bementem 1 könyvesboltba vetem 1 tarotkártyát könyvel együt és kaptam azota mégegy hozátartozo könyvet álmos szotáram kb 15 éve van hát edig amit ezekel a dolgokal kapcsolatba hogy megjosolom vagy elöre látok már már egyre eröseb és kezdek megijedni nézegetem az ezotérikával kapcsolatos könyveket kártyákat marokra vásárolnám meg ha lene rá pénzem néha már sajátmagamtol ijedek meg meg atol ami az agyamba néha müködik és amit elöre látok le is zajlik a valoságba töbség mindenapi aproság de néha azért eröseb dolgok is vanak

a válaszát elöre is megköszöném
 #208 :: nyuszi111 | február 3., 2014 [ válasz erre ] 
én most 41 éves vagyok 2 felnötnek monthato gyermek anya a kicsi még tanul a nagy már dolgozik és párkapcsolatba él ,, fiatal lányként már ugy 14-15 éves korom ota elöre látok néha dolgokat ébren is de van az álmaim mondják meg elöre a dolgokat a nyáron elvoltam 2-szer orfün a nagy to melet max 2 kmrre az abaligeti csepköbarlanghoz de a barlangba még nem voltam de az orfüi nagytoba fürödtem
 #207 :: Fatime | február 3., 1915 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz Dr. Gál Adrien #201 sorszámú üzenetére, amit január 6. 821-kor írt.
Kedves Doktornö,
köszönöm a välaszt. Az alkalmazkodäs valoban szükseges, azt hiszem, en elegge alkalmazkodom, neha tulzottan is. lehet, ha egy kapcsolat nem fejlödik toväbb, az a kapcsolat halala.
Sok mindenen ätmentünk, perek, alkoholproblema,ezeket felvallaltam, segitettem. Belefaradtam.
 #205 :: vera90 | január 23., 2212 [ válasz erre ] 
Kedves Doktornő!
Én 20 éves vagyok, és problémám elhanyagolható az itt soroltakhoz képest. Alkoholfogyasztás tekintetében gyakran túllövök a célon, és ilyenkor általában az adott időszakra vonatkozóan elvesztem az emlékeimet. A kérdésem az lenne, hogy ha az a benyomásom, hogy ezeket 'direkt' felejtem el, akkor van rá esély, hogy hipnózissal vagy bármi egyébbel előhozassam? Ugyanis általában egy-egy konkrét pillanattól nem emlékszem, mindig csak olyanokat felejtve, ahol utólag rettenetesen szánalmasnak érezném magam, ha tudnék róla. (Ezt mások elmondásaiból tudom.) tudom, hogy a hipnózis sokszor rekonstruált, konstruált emlékeket hoz fel, s épp ezért kérdezem Önt, milyen esélyem lenne visszaszerezni az emlékeimet, ha úgy döntenék, megküzdök a rosszabbik énemmel?
 #204 :: Dr. Gál Adrien - | január 13., 1520 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz emcsyke #202 sorszámú üzenetére, amit január 6. 947-kor írt.
Kedves Emcsyke!
Amennyiben önerőből szeretne rendbe jönni és csökkenteni a gyógyszereit, ez is lehetséges, de kitartás, önfegyelem, hit,alázat és őszínteség szükségeltetik.
Elöször is a problámát, a tüneteit kellene pontosan összeírnia magának. Mindegyikre kidolgozni egy tervet, aminek a segíteségével tudja kezelni a porblémát, a tünetet tudja oldani, csökkenteni.
feltélenül javasolt a gyógyszercsökkentés elött valamilyen feszültségoldó módszer elsajátítása.(relaxáció, autogéntréning stb.)
Üdv dr. G.A.
 #203 :: emcsyke | január 6., 949 [ válasz erre ] 
még annyit nem tudom feldolgozni hogy 4 év után nem lett diplomám mert beteg lettem, és nem tudom meg bocsájtani magamnak azt amit talán még ISten is mebocsájtott.
 #202 :: emcsyke | január 6., 947 [ válasz erre ] 
kedves Dr Nő ! Gyerekkorom óta vannak problémáim? De már most legem van pánikból a rossz szorongásokból 12 évig szedtem Paroxatot sexuális életem házasságban tönkre ment. Ezen kivül. még erőnkön felöl örökösen költekeztem is.Pedig minimál bérből élülnk hárman,Paroxatról leszoktam, De XANAX SR -t szedem este egyet, és szedem a Rivotrilt os 3.x, 0, 5 mg. és Rytmonromot Szívemre, Sajnos maán rendelést nem tudom megfizetni és persz nagyon is messze élek BP től De mindenhol csak gyógyszerrel akrnak tömni még pszichológusok is, Huszon éves koromban pszichoterápiát részesitették előnyben Nagyon félek már a gyógyszerektől hiszem 15 20 éves szedem őket se velük se nélük nem tudok létezni
Tudom anyagi helyzetemen senki nem tud változtatni, 53 éveses vagyok soha nem bírtam dolgozni. Baranya megyében élek, Nem tudom mit tegyek mert szerintem már függő vagyok gyógyszerektől:? KÖszönönettel emcsikye@malibox.hu
 #201 :: Dr. Gál Adrien - | január 6., 821 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz Fatime #198 sorszámú üzenetére, amit január 4. 2052-kor írt.
Amiket leírt a barűtjáról tényleg nem utzalnak arra, hogy bármiféle pszichés betegsége lenne. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs lelkibaja, hiszen ezért jár nyilván kezelésre.
Garancia arra nincs, hogy a személyiségjegyei meg fognak változni a kezelés következtében,vagyis önnek kell eldöntenie, hogy jó -e önnek ilyen kapcsolatba élnie.Javaslom, viselkedjen úgy, mintha egy kapcsolatba élne, vagyis kölcsönesen alkalmazkodjanak egymáshoz!
üdv dr. G.A.
 #200 :: Dr. Gál Adrien - | január 6., 818 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz timea0428 #197 sorszámú üzenetére, amit január 2. 1038-kor írt.
A Xanax nem gyógyítja meg a pánikot.Ha gyógyszeres terápiában bízik, feltétlenül szednie kell mellé más gyógyszert is! érdemse lenne viszont a pánik okaival is foglalkoznia, hogy mi okozhatja a szorongásait. Ilyen fiatalon ez jól kezelhető pszichoterápiával.
Üdv dr. G.A.
 #199 :: Fatime | január 4., 2111 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz timea0428 #197 sorszámú üzenetére, amit január 2. 1038-kor írt.
Kedves levélíró, egyik barátnőm szintén pánikbeteg volt. neki sokat segített, hogy mindig volt nála egy palack ásványvíz vagy tea. Ha rosszul érezte magát, ivott belőle és jobban lett. Tudom, nem ez a teljes megoldás, de érdemes kipróbálni.
Jobbulást! Fatime
 #198 :: Fatime | január 4., 2052 [ válasz erre ] 
Kedves Adrienn!
Mia bipoláris depresszió? A barátom hangukata nagyon változékony. Hol nagyon aktív és vidám, hol passzív, sokat alszik és rosszkedvű. Olyankor kritizál mindenkit, semmi se jó neki. Csak engem visel el, nem akar társaságba menni, telefont sem vesz fel, és még a közeli rokonokkal, barátokkal sem akar beszélni.
Estére általában javul a hangulata, akkor aktívabb lesz, és gykran csak hajnali 1-2 móra körül fekszik le aludni. Persze és se tudok akkor aludni és reggel alig bírok felkelni.
Egy szobás garzonban élünk. Nem tudom mi lehet a megoldás.
a pszichológusa szerint ő egészséges - szerintem nem.
Van még egy dolog: A múltat nem bírja feldolgozni, a régi sérelmeit 7-8 év után sem felejti el. Mikor rosszkedvű, ezek előjönnek.
Másokat okol sok mindenért.
Nem akar változást -már régóta szeretnék elköltözni a lakásból, ahol korszerütlen a fűtés és a lakók öregek, morózusak, ugyankkor a rezsi aránytalanul sok.

Hogyan tudnék segíteni neki? ha nem engedi el a múltat, hogy tudunk jövőt építeni?
Várom válaszod
Fatime
 #197 :: timea0428 | január 2., 1038 [ válasz erre ] 
én 20 éves lány vagyok és pánikbetegségem van már 3 honapja az orvos napi 3xanaxot szedek és mégsem jobb semmivel.mit tehetek mert már nagyon rosszul érzem magam nem birok egyedül maradni mert rohamok jönnek rám.kérem segitsen.elöre köszönöm
 #196 :: Dr. Gál Adrien - | december 4., 2100 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz sziszi2233 #195 sorszámú üzenetére, amit november 30. 2131-kor írt.
Kedves Sziszi!
Az állandó analizálgatás is arra utalhat, hogy ön nem tudja elenegni magát, szorong,feszült bizonyos helyzetekben. Ha ténylegesen elveszítette a biztalmát a férfiakban, akkor érdemesebb szakemberhez fordulni met sokszor a trauma/traumák átdolgozása, feldolgozása képes csak segíteni ezen.
üdv dr. G.A.
 #195 :: sziszi2233 | november 30., 2131 [ válasz erre ] 
Kedves Adrien!
Megpróbálom röviden leírni, hogy miért is keresem fel...
24 éves leszek lassan, és még soha nem volt komolyabb kapcsolatom. A leghosszabb, jó, ha egy hónapig tartott. Segítségét szeretném kérni, hogy feltárjam, mi áll ennek a hátterében... Eléggé analitikus alkat vagyok, sokat elemzem az éppen aktuális partnerjelöltet, ami tudom, hogy nem jó, de képtelen vagyok elvonatkoztatni tőle. Ez csak az egyik problémám. A másik, s egyben nagyobbik, a szexszel kapcsolatos. Mindig, amikor már ehhez az élvezethez jutnék valakivel, egyszerűen visszavonulót fújok, és inkább szakítok vele, mintsem, hogy megtörténjen. Nem vagyok már szűz, de két olyan partnerrel hozott össze a sors, akik egyáltalán nem figyeltek oda rám, ebben hibásnak érzem magam, mert túl engedékeny voltam. Megalázottnak és üresnek éreztem magam ezek után az aktusok után. Kérem segítsen, szakemberhez kellene-e fordulnom, hogy feldolgozzam a történteket, és végre bízzak a másik nemben, vagy pedig ez menne egyedül is valamilyen módon? Úgy érzem, a szex elöli zárkózottságom az oka, hogy nem tudok kapcsolatot kialakítani...
Segítségét előre is köszönöm!
 #194 :: Dr. Gál Adrien - | november 17., 2250 [ válasz erre ] 
Kedves Petya!
Előfordul, hogy egy nő nem tudja mit akar. Sajnos kevés az info arra nézve, hogy mi lnne a jobb - elegnedni, vagy ragaszkodni hozzá? Általában segít tisztázni a dolgokat, ha az ember elutazik egyedül, akár új élmények, impulzusok érik.
Sajons így egyebet nem tudok ezek alapján mondani.
Üdv dr.G.A.
 #193 :: Dr. Gál Adrien - | november 17., 2246 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz Nyuszi70 #192 sorszámú üzenetére, amit november 14. 1151-kor írt.
Kedves Nyuszi70!
A bipoláris betegség gyóygserekkel a legtöbbesetben kordában tartható, persze akadnak kivételek. A pszichoterápia segíteni tud abban, hogy feldolgozza a történteket, a csalódásait,a meg nem értettségét. Magánrendelésen dolgozom. Ha szeretne jelentkezni terápiára kérem hívjon fel ezen a számon:0620 94 52 716
Üdv dr.G.A.
 #192 :: Nyuszi70 | november 14., 1151 [ válasz erre ] 
Tisztelt Gál Adrienn!

Hadd mutatkozzam be, Andrea vagyok 39 éves 34 éves koromig táncosnő voltam a világ minden táján - itt nem egyszerű dologról beszélünk, mert volt, hogy 2000 fős közönség előtt, kamerák előtt kellett megjelenni és táncolni, 5 nyelven beszélek - tehát 34 éves koromig nagykanállal ettem az életet, ennek 3 infarktus lett a vége, valamint egy rendkívül rosszul válaszott pár akivel gyermeket vállaltunk aki most 4 éves, de már 1 éve nem vagyunk együtt. Vagyis egyedül nevelek egy gyereket a nagykanállal való lapátolásnak az lett a vége, hogy most nincs munkám már egy éve az édesanyámék tartanak el, ezer az adósság, ha anykám nem lenne, valószínűleg az utcára kerülnék. És szülés után jött a bipoláris depresszió, erős öngyilkossági intencióval, amivel 2005. vége óta teljesen eredmény nélkül kezelnek. Tegnap azt mondta a pszichiáterem, hogy ' már nem tudok magával mit kezdeni Andrea'. Na én most erre mit mondjak. A bipolaritás egyre gyakoribb és nagyobb aludni nem tudok, dolgozni nem tudok, a gyerekhez nincs türelmem, állandóan fáradt vagyok, magányos, szeretettelen, és persze még a szüleimtől is kapom az osztást, hogy mert, hogy én vagyok az oka mindennek. EZT ÉN IS TUDOM. De ettől nem fogok meggyógyulok meg és ezt nem értik meg. Nos, mivel a gyógyszeres kezelés, - ja meg volt kórházi is - nem vezetett eredményre arra gondoltam, hogy esetleg egy hipnoterápiás vagy más jellegű kezelés segíthetne. Ebben kérem a tanácsát, illetve ennek menetét. Amennyiben tud segíteni kérem vegye fel velem a kapcsolatot a megadott email címen, vagy telefonszámon. Köszönettel, Nyuszi70
 #189 :: Petya1001 | november 14., 1027 [ válasz erre ] 
Tisztelt Dr. Gál Adrien!

25 éves férfi vagyok és van egy nő az életemben aki igen fontos számomra és azt hiszem szerelmes is vagyok belé, szeretnék vele lenni amit tudtára is adtam viszont ő azt mondta, hogy neki ez nem fér bele a mostani életvitelébe pedig azt mondta, hogy ő is szeret lehet nem úgy ahogy én őt de én a cselekedetein nem ezt vettem észre,a probléma itt kezdődik számomra, hogy nem értem miért nem akar velem kapcsolatba kerülni, pedig ha együtt vagyunk nagyon jól elbeszélgetünk,megértjük egymást majdnem olyan mintha együtt lennénk!Többször felhoztam már neki, hogy beszéljük meg de mindig azt mondja hogy nem fér neki bele, pedig sokat ír, felhív sms eket küld stb. és egyszerűen nem tudom felfogni hogy miért nem!Egyszermár probáltam megközelíteni még úgy 7 éve körülbelül mert iskolatársak voltunk, akkor valahogy nem jött össze, most újra találkoztunk szerintem nem véletlenül, de most se akarnak a dolgok összejönni!Lassan már belebetegszem a dologba, már alkoholproblémáim is vannak.Nagy vonalakban ennyi a történet, a kérdésem az lenne, hogy mit tanácsol felejtsem el vagy harcoljak érte?!A másik kérdésem az lenne, hogy van esetleg itt az oldalon vagy tud ajánlani valakit aki megtudná mondani, hogy ő e az igazi számomra, mert rengeteget gondolok rá nagyon sokszor előfordul hogy ugyanazt mondjuk egy adott szituációban, és számomra elég sok jel arra utal, hogy ő a nagy ő...

Válaszát előre is köszönöm!

Üdv: Péter
 #188 :: Dr. Gál Adrien - | november 9., 2006 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz Zsada #186 sorszámú üzenetére, amit november 4. 1751-kor írt.
Kedves Zsada!
Nem vagyunk egyformák, ön úgy tűnik koraérett egy kicsit, a hétköznapi szó értelmében. Az, hogy főként idősebb férfiakkal túd jól kijönni, tényleg azt jelzi, hogy ezze az apai korosztállyal érzi jól, biztonságban magát. Vagyis fél, szorong a fiatalabbak társaságában? Az emberek egyébként nem mind olyanok,amiket leírt. Ön eléggé előítéletes nem? Túl fiatal még ahhoz, hogy ez csak a saját tapasztalata legyen, esetleg átvette ezt a hozzá állást mástól? Ki ilyen csalódott és szigorú a családban még?
Üdv dr.G.A.
 #187 :: Dr. Gál Adrien - | november 9., 1959 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz iladhe #185 sorszámú üzenetére, amit november 2. 2241-kor írt.
Kedves Iladhe!
Nem kaptam meg.
Üdv dr.G.A.
 #186 :: Zsada | november 4., 1751 [ válasz erre ] 
Tisztelt dr. Gál Adrien!

Én vagyok a hibás?
Jelenleg a 21. életévemet fogom betölteni december elején... az a problémám, hogy sosem tudtam elbeszélgetni kortársaimmal, már már megszokottá vált bennem, viszont mostanában szememre hányják mindezt az osztály társaim. A nálam idősebbekkel sokkal inkább el tudok beszélgetni, társaságukban nem szégyellem kimondani gondolataimat, élményeimet, tapasztalataimat, bármit... viszont itt csak a férfiakkal. Meg lehet az elhunyt Édesapámat 'pótlom ezzel' ( ezt mondták egyszer), de enm hinném, hisz tudom egy embert sem lehet pótolni, de már zavaró az a dolgo, hogy mindezt bűnnek, rossznak tekintik a körülöttem lévő korom béliek. Lenne még egy problémám. Rég nem vagyok tinédzser, mégis anyámmal a kapcsolatom sosem volt jó..., amit egyetlen nagy szülőm nagyon béán, pontosítva édesanyám apja... Tudok érveket felhozni miért is nem vagyunk jó kapcsolatban, de méhgis bánt az, hogy nagyapámnak mindez fáj. Ráadásképpen fekete báránynak vélem magam... családtagjaim közül egyedül nővéremmel tudok csak beszélgetni, bár már ő vele sem úgy mint régen. Talán elhidegültem az emberektől, nem tudom... már 2-3 éve nem ismertem meg új embert, kivéve jelenlegi páromat...
Régebben jártam pszichológushoz, de ő sem tudott segíteni teljesn a távolságtartásomon, a véleményemen az emberekről..., mivel úgy vettem észre, hogy pazarlók, nem megbízhatók és sorolhatnék még más egyéb dolgot is... persze mindig is vannak és lesznek is kivételek.
Még nagyobb problémám a jövőm... igazából tanár szeretnék lenni, de ilyen dolgokkal a fejemben nem biztos, hogy képes lennék rá... bár a művészek mindig mások,... azt mondják
Köszönöm Tanácsát előre is!
Tisztelettel:
Zsada
 #185 :: iladhe | november 2., 2241 [ válasz erre ] 
Tisztelt Adrienn!
Írtam Önnek de nem tudom sikerült-e, mivel nem jelent meg a levelem a fórumon? Lehet nem jól küldtem el?
Tisztelettel:
iladhe
 #183 :: Lilia Sunrise Rose | szeptember 21., 1934 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz Dr. Gál Adrien #182 sorszámú üzenetére, amit szeptember 19. 1941-kor írt.
Köszönöm válaszát, megfogadom tanácsait, és remélem nemsokára észrevehető lesz a változás.
Lilia
 #182 :: Dr. Gál Adrien - | szeptember 19., 1941 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz Lilia Sunrise Rose #181 sorszámú üzenetére, amit szeptember 4. 1718-kor írt.
Kedves Lilla!
Érdemes lenne egy memória vizsgálatra elmenni, de gyakran pszichés zavarok okoznakilyen problémát. Feszültség, szorongás, fárdatság ,érzelmi problémák. Ilyenkor ezeket kell orvosloni, megfelelő szakember segítségével.
Ébn az oki terápiában hiszek.Üdv dr.G.A.
 #181 :: Lilia Sunrise Rose | szeptember 4., 1718 [ válasz erre ] 
Kedves Adrien!
Hogyan tudnám javítani a memóriámat? Mármint, nem kóros memóriazavarokkal küzdök, szó sincs róla, csupán pár idegesítő eset van, amiktől szeretnék minél előbb megszabadulni. Mondok példát: emeletes házunkban a földszinten eszembe jut valami, hogy azt fent meg kell csinálnom, térülök jobbra, térülök balra, és mire fent vagyok foggalmam sincs, hogy mi lehetett az, ami akkor(hozzáteszem max.5perccel azelőtt)eszembe jutott. És hiába megyek le, játszom el azt, mit is csináltam, amiről eszembe juthatott! Sehogyan, leülök, töröm a fejem, és mintha eszembe se jutott volna semmi. Tudom, rá lehet fogni, hogy csak szórakozott vagyok, vagy fáradt, nem alszom eleget stb. Biztosan ezek is sokat nyomnak a lattba, de elég hosszú ideje tart már és ez alatt az idő alatt sok kellemetlen helyzetbe kerültem már emiatt. Végül van ami mégegyszer eszembe jut, de van ami máig nem. Fiatal vagyok, úgyhogy nem is öregkori. tud segíteni nekem?
Lilia
 #180 :: Dr. Gál Adrien - | augusztus 7., 1528 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz zsofika888 #177 sorszámú üzenetére, amit július 24. 008-kor írt.
Vágy csökkentő szerek nincsenek, vágy fokozók, afrodiziákumok vannak, ezt érdemes kipróbálni.Üdv dr.G.A.
 #179 :: Dr. Gál Adrien - | augusztus 7., 1527 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz obligati #176 sorszámú üzenetére, amit július 13. 1252-kor írt.
Mindenféleképpen javaslom, hogy szakemebert keressenek fel, nyilvánvaló, hogy a párja jelenleg képtelen egy tartós érzelmi kapcsolatra.Üdv dr. G.A.
 #178 :: Dr. Gál Adrien - | augusztus 7., 1526 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz vermar #174 sorszámú üzenetére, amit július 9. 1022-kor írt.
Igaza van, ez ugyan úgy nem egészséges, mint ha veszekednének. Probálkozzanak valaki kívülről belevonni ebbe, hátha sikerül elkezdeni kommunikálni.
Üdv dr. G.A.
 #177 :: zsofika888 | július 24., 008 [ válasz erre ] 
Kedves Adrienn!
Én azzal egy problémával szerenék fordulni Önhöz. 18 éves vagyok, a párom pedig 27, másfél éve élünk együtt és minden rendben a kapcsolatunkban a korkülönbség ellenére, egyetlen téren van problémám és az a szex. Korából és munkájából kiindulva kevesebbet igényel. Csak az a baj hogy sokkal kevesebbet, mint ahogy az én koromban 'természetes' lenne. És ettől a problémától én elég sokat szenvedek... Mivel félrelépni nem szeretnék megoldásként, ezért a kérdésem az lenne hogy létezik e valamilyen szer vagy tabletta ami vágy-csökkentésre szolgál, vagy nincsen ilyen és törődjek bele?
a segítségét előre is köszönöm!
Tisztelettel: K.Zsófia
 #176 :: obligati | július 13., 1252 [ válasz erre ] 
Kedves Adrienn!
A segítségét szeretném kérni, már tényleg nem tudom mitévő legyek. Van egy párom akinek olyan érzelmi ingadozásai vannak, hogy már már nem tudom mit is gondoljak. Egyik héten még imád és lehozza a csillagot az égből, másik héten már nem szeret és ő már nem is tudja, hogy akar e engem. Ha eltolom magamtól,jön és udvarol és akkor mondja, hogy szeret, ha vele vagyok már nem kellek. A házassága úgy tűnik, most már tényleg véget ér, visszaköltözött a szüleihez, pedig eleinte úgy volt, hogy hozzám. Ő azt mondja gondolkodni. Most éppen a 'nem kellek' korszakában vagyunk.
Ő azt mondja, hogy nem tud szerelemes lenni,mert volt egy nagy csalódása 21 évesen és akkor eldöntötte minek is a szerelem.Aztán 28 évesen újra szerelmes lett, de a nő elhagyta, ismét nagy csalódás. Nem lehet, hogy ezek állnak a dolgok mögött? Hogy fél újra igazán szerelmesnek lenni,mert fél az újabb csalódástól? Vagy csak nem akarja magának beismerni, mert fél attól, hogy rosszul dönt?Hogyan lehetne ezen segíteni? Esetleg regressziós hipnózissal? Kérem segítsen, nem tudom mit tegyek. Persze a legegyszerűbb, ha elhagynám és keresnék valaki mást, de nagyon szeretem, szeretném megoldani a problémát. Mit tanácsol? Mi lehet e mögött?Mit tegyek?
Köszönettel:
obligati
 #174 :: vermar | július 9., 1022 [ válasz erre ] 
Kedves Adrienn!
A problémám az, nem tudom, hogy jót teszek vagy rosszat a kislányomnak (aki most 6 éves) azzal, hogy együtt lakunk a volt párommal a kislányom édesapjával, már 3. éve. Én és a voltom 10 évig éltünk együtt aki 9 évvel fiatalabb 45 éves vagyok. 7 évre lett gyermekünk akit nagyon vártunk együtt. Mikor 3 éves lett a lányom, akkor közölte velem az apja, elmúltak az érzelmei részéről befejezettnek tekinti a kapcsolatunkat de szeretné, ha megpróbálnánk a további egy lakásban élést, mivel nem akar vasárnapi szülő lenni és az anyagi helyzetre is jobb hatással lenne ez. a problémám az, úgy kezel mintha nem is léteznék a köszönésen kívül nem beszél hozzám a kicsi lány annyit próbálkozik, hogy közelebb hozzon bennünket de hiába. Nehéz erről röviden írni ! Nem élünk veszekedésben de úgy érzem így sem jó, félek attól a lányom, ha ilyen családképet lát megzavarja egészséges lelki fejlődését, ha ezt viszi tovább. Kérem véleményét erről !

köszönettel: Marcsi
 #173 :: Dr. Gál Adrien - | július 7., 1524 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz anikomiklos #171 sorszámú üzenetére, amit július 6. 812-kor írt.
Sajnos nem vagyok gyermekpszichiáter/pszichológus. Azonban általában valami történés az oka az ilyen jellegű problémáknak. Vagy konkrétan az éjszakáktól fél pl. volt egy rossz éjszaka, amikor valami történt, valaki beteg lett , betörtek stb, illetve egy visszatérő rossz álom. A másik ok, egy olyan nappali esemény, trauma (iskolában, családban veszekedés,betegség, költözés stb. bármilyen változás, ami kihat ahétköznapokra, megszünik a megszokott ritmus és felborítja a megszokott dolgok menetét. Ha ez sem segít, érdemes mielöbb elvinni gyermekpszichológushoz, hogy ne rögzüljön rossz szokássá!!!
Üdv dr. G.A.
 #172 :: Dr. Gál Adrien - | július 7., 1520 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz 11Liliom #169 sorszámú üzenetére, amit július 1. 1537-kor írt.
A gyermek jövetel a családba felborítja a pár korábbi egyensúlyát, a konfliktusok kiéleződnek. Javaslom keressen fel pszichoterepautát, esetleg párterepautát.
Üdv dr. G.A.
 #171 :: anikomiklos | július 6., 812 [ válasz erre ] 
Kedves Adrienn!
10 éves lányom három hónapja alvászavarban szenved.Pontosabban nem tud elaludni. Egy-két órát is forgolódik, szenved mire sikerül. Ha alszik akkor már nincs semmi probléma. Ez természetesen az utolsó iskolai hetekre is rányomta a bélyegét. Annyit sikerült már közösen kiderítenünk, hogy minden apró zaj zavarja és fél is ezért a szobája ajtaját sem csukja be. Szeretnék kérni Öntöl valamiféle segítséget a probléma megoldásához, mielőtt még bárkihez is fordulnék vele. Köszönettel: Anikó
 #169 :: 11Liliom | július 1., 1537 [ válasz erre ] 
Egy fiatal nő vagyok.(24) Én és a férjem közt 12 év van Ő az idősebb. Most január 11-én született kisfiunk amire Én lélekben már 14 éves korom óta vágytam és mindig féltem hogy nem jön össze,de hála istennek nem így lett. A kapcsolatunk karmikus, az összeismerkedésünk is különleges volt és igazi álmodozós kislány voltam, amilyennek egy nőnek lennie kell. De mára feszültté lettem szinte semmiben nem értünk egyet... Mindig úgy érzem, hogy amit mondd az butaság, minden döntését felülbírálom és olyan uralkodó lettem egyszerűen nem hagyom férfinak lenni, mert úgy érzem, hogy Én mindent jobban tudok és majd Én eldöntök mindent. Ez addig fajult, hogy a terhesség alatt is sokszor elakartam hagyni meg ő is nagyon sokat kiabált velem, sőt egyszer nagyon meg is vert miután túl feszítettem a húrt...
Szóval rájöttem, hogy kezdem átvenni az Ő szerepét és férfiasan akarok gondolkodni-cselekedni, de Ő is nagyon domináns, racionális ember és nem hagyja magát (még jó) és ez így nem vezet sehová, de nagyon félek hogy tönkre megy végleg köztünk a kapcsolat.
Nem tudom, hogy hogy kezdjem a változást, mert nem vagyok egy meghunyászkodó típus és attól félek, hogy csak úgy lehetne problémamentes életünk, ha Én feladnám a személyiségemet. Vagy ez csak egy tévhit? Kérem segítsen ! Adjon tanácsot!
Köszönöm.
 #168 :: Dr. Gál Adrien - | június 26., 2231 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz Giga73 #166 sorszámú üzenetére, amit június 13. 1442-kor írt.
Sajnos ismerősön nincs arra, de néhány honlapot tudot javasolni.: pl. orvostudakozo.hu, szorongok. hu, pszichologia. hu
üdv dr. G.A.
 #167 :: Dr. Gál Adrien - | június 26., 2229 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz DLucaR #165 sorszámú üzenetére, amit június 10. 1408-kor írt.
Kedves Luca(?)!
Szerintem a rajzolás, mint egyéb művészeti tevékenyeség lélektani munka. A tehetség nem száll el egyik napróla másikra. Rossz lelki állapotba viszont elég gyorsan kerülhetünk, akár annyira, hogy a régi bevált dolgok nem működnek. Szerintem ne erőltesse a rajzolást, kezdjen el mással foglalkozni, esetleg, ha sejti mi okozza a stresszt, próbálja megoldani. Adjon magának időt arra, hogy a lelki dolgok helyre álljanak.
üdv dr. G.A.
 #166 :: Giga73 | június 13., 1442 [ válasz erre ] 
Kedves Adrien!
Én Szolnokon lakom és a közelben keresnék megbízható hipnoterapeutát! Ha tudsz valakit kérlek írd már meg nekem. Előre is köszönöm!
 #165 :: DLucaR | június 10., 1408 [ válasz erre ] 
Kedves Adrien!
Viszonylag tehetséges voltam eddíg rajzból, nem csak én gondoltam így, más is mondta már. Már kiskorom óta, általában nagy örömöt okozott nekem a rajzolás. Viszont az már akkor is megfordult a fejemben, hogy milyen lehet, ha egyszer csak, majd nem fogok tudni rajzolni. És ettől mindíg egy kicsit féltem.
Mostanában pedig ez meg is valósult. ( Nem fokozatosan, hanem szinte egyik napról a másikra történt ez. Két hét különbség volt a 'jó' és a 'rossz' rajzom között) Egyszerűen nem tudom lerajzolni amit magam előtt látok, elkezdek félni, és görcsösen igyekszem, hogy jó legyen, a rajz pedig egyre torzabb lesz. Ez nem lenne olyan nagy gond, de nekem eddíg ez nagyon sokat jelentett. Ettől úgy éreztem, hogy értékes vagyok, vagy legalábbis adott egy belső biztonságot, hogy ebben jó vagyok.
És nem kicsik a különbségek az eddigi és a mostani rajzaim között, hanem nagyon egyértelműek. Most se arányokat, se hangulatokat nem tudok eltálálni, pedig ez az előző rajzaimon egyértelműen ment. (Az viszont igaz, hogy az előző rajzaimnál mindíg mégéltem azt, hogy ellazulok és semmi sem számít, csak amit csinlálok, most pedig nagyon görcsös vagyok.)
Természetes, hogy ilyen előfordul? Válaszodat előre is köszönöm!
 #164 :: Dr. Gál Adrien - | június 3., 827 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz fencsike #159 sorszámú üzenetére, amit június 1. 1507-kor írt.
Igaza van kerülni kell a munjkahelyét. Egyértelmű. De mi lenne, ha elöször csak táppénzre íratná ki magát, hiszen úgyis ki van. Így marad ideje gondolkodni, hogyan tovább.
Üdv dr. G.A.
 #163 :: Dr. Gál Adrien - | június 3., 825 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz aprel #158 sorszámú üzenetére, amit június 1. 152-kor írt.
Nézze,a krónikus fáradságnak ezer oka lehet. feltétlenűl szükésges egy belgyógyászati kivizsgálás, laborral. Ha minden negatív, akkoré rde,es pszichés betegségre, okokra gondolni.
Üdv dr. G.A.
 #162 :: Dr. Gál Adrien - | június 3., 824 [ válasz erre ] 
Ez a hozzászólás válasz h.endrene #157 sorszámú üzenetére, amit május 28. 1501-kor írt.
Kedves Zsuzsanna!
Valami miatt neki nehezebben megy azismerkedés - vagy csak nem akarja elmondani? Előfordulhat, hogy a szülök a jóindulatú érdeklődéssel egy túlzott bezárkózást okozhatnak gyermekükben. Lehet, hogy a fiúk már nem szűz, csak nem köti az orrukra. Az jó jel, hogy vannak barátai,eljár otthonról. Nincs lekjésve semmiről. manapság a házasságot, együttélést idősebb korra szokták sokan tervezni.
Egyébként a környéki szakrendelőben, családsegítőben, Nevelési tanácsadóban lehet találni tb által támogatott szichológust.
Üdv dr. G.A.
« | 1-50  | 51-100  | 101-150  | 151-200  | 201-243  | »


Kínai horoszkóp
állatjegyek | havi | éves
Nyugati horoszkóp
napi | heti | havi | éves
Horoszkóp 2013 (fb)
Kapcsolati horoszkóp
Horoszkóp program
Kelta horoszkóp
Szerelmi horoszkóp 2013
Karmahoroszkóp
Szerelmi holdkalkulátor
Jupiter horoszkóp
Fogyókúra hori 2013
12x6 Asztrorecept!
Holdnaptár
Még több horoszkóp   
Referenciák & publikációk
Bioritmus
Hírlevél leiratkozás  

Sorselemzés, Kártyavetés - Bellával 
Feng Shui
Pszichoterapeuta, Hipnoterapeuta 
Ásványtanácsadó
Asztrológia
Ji King
Jogi tanácsadásFőoldal | Magunkról | Kapcsolat | Hírlevél | Szerzői jogok | Médiaajánlat
 

 

© 2001-2012 Ezoterikus.hu Minden jog fenntartva.
A site használata az Ezoterikus.hu "adatvédelmi és kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.
Partnerek: