Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Miért a rossz fiúkat kedvelik a nők?

Közzétéve: 2020. 01. 10. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 216 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az önelégült, veszélykereső, csalfa férfiak leveszik a lábukról a gyengébb nem képviselőit, mert ezeket a vonásokat a női nem képviselői a férfiassággal azonosítják. Vajon ez jó irány? Miért nem vesszük észre az aranyos, szende, csendes fiúkat?

 
Lehet, hogy egyfajta életelixírnek tekintik a nők a rossz fiúkat?
 
Mitől rossz egy férfi? Az én szemszögömből elsősorban attól, ha agresszív, erőszakos, durva, és látványosan kihasználja a nőt, aki akár a társa is lehetne. Persze, a hűtlenség is komoly kérdéseket vet fel. Sok nő szeretné elhinni, hogy majd Ő megváltoztatja azt a link alakot... de nem fog sikerülni. Ő mindig olyan volt és olyan is marad. Viszont, ha megtalálja azt a nőt, aki képes ezen tulajdonsági megléte mellett is a legtöbb pozitív dolgot kihozni belőle, akkor még jól is elsülhet a dolog.
 
Aztán ott van a túloldal: aranyos, tündéri, szó szerint minden rendben van vele. Megbízható, időben érkezik, pont azt és úgy csinálja, ahogy azt egy nő elképzeli. Csakhogy... unalmas és sótlan, rosszabb esetben tele van világfájdalommal.
 
De, mi az vonzó a link, félrebeszélő, ígérgető férfiban? Az, hogy sosem telik el nap izgalom nélkül! Az adrenalinszint magas, és állandóan lehet várni valamit. Egy sms-t, egy hívást, egy csokor virágot. Ugrásra készen áll a nő. Mindig tip-top, a haja rendben, a körmei frissen festve, stb... s ha betoppan, csak meg kell nyomni a kávéfőző gombját... Izgalmas lehet egy nő számára, ha a kiszámíthatatlanság miatt a nap 24 órájában készen áll. De mire is? Sokszor az ígérgetésre, de nem hív, nem jön, rosszabb esetben arra sem veszi a fáradtságot, hogy szóljon...
 
Ekkor jöhet a "gyász időszaka". Sírhat a barátnője vállán, sajnálhatja és sajnáltathatja magát... A legmagasztosabb és legmélyebb érzések átélése pedig adott. Az izgalom örök...
 
Az a nő, aki számára ez az izgalmi állapot a kielégítő, leginkább önértékelési problémákkal küzd, - igenis, ki kell mondani! Ez klönösen igaz, ha rendre ugyanazt a típust választja. Évek telnek el a semmivel. Valójában egy férfinak sem kell, Ő a NŐ. Pedig Ő mindent megtett. Lehet... csak nem érti a lényeget. Választani kell egy gyengéd, odaadó, tündéri fickót, akivel a kanapén ücsörögve közösen lehet kortyolgatni a forró kakaót.
 
Ez a rövid monológ azért szaladt ki belőlem, mert az imént volt nálam asztrológiai elemzésen egy hölgy, aki épp ebben a cipőben jár. Nem akarja elfogadni, hogy nem tud embereket megváltoztatni. Pedig, Ő ezt tűzte ki célul. Hibás gondolat.
 
Senki ne válasszon úgy magának partnert, hogy "Ok, majd én formálok rajta, kedvem szerint!". Vagy fogadd el olyannak, amilyen, vagy lépj tovább, s keress egy olyan típust, aki lehorgonyozik melletted. Ha erre nem vagy képes, mert kell a szélsőséges izgalom, akkor legalább ne mutogass a férfi nemre, hogy milyenek, "és egyébként is minden férfi tök egyforma".
 
MERT IGENIS VANNAK RENDES FÉRFIAK!
 
...ÉS A NŐK SEM TÖKÉLETESEK!
 
Mindig kettőn áll a vásár, igaz?

Ha érdekel egy személyre szabott asztrológiai vagy névelemzésen alapuló konzultáció, bejelentkezhetsz ezen a számon és megtudod, mi a gyenge pontod, s hogy javíts rajta:

Szatmári Nóra: +36 (70) 311 61 25


 

 

Forrás: Ezoterikus.hu