Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

11:11 Energiák kelnek útra! Használd ki! (November 11.)

Közzétéve: 2020. 11. 10. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 24 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha eddig nem tudtad, akkor épp itt az ideje! November 11. képviseli a kapcsolatot a kettősség és az egység között. Mit jelent ez pontosan?

 
E nap egészének (24 órája) során kell kinyilatkoztatni minden olyan kívánságot, amit a 2020. november 11. és 2021. november 10. közötti időintervallumban szeretnénk megvalósítani! Amit most kívánsz, az garantáltan teljesül!
 
Mit tegyél a cél érdekében?

Fogj papírt és írószert! Jegyezd fel a kívánságaidat, s zárd borítékba a papírlapot! A borítékot helyezd olyan helyre, ami jól körüljárható (pl. ebédlőasztal vagy akár terasz), ahol az energiáknak szabad útjuk van, gyújts mellette gyertyát, füstölőt. Magára hagyhatod a borítékot, menj aludni. Reggel pedig bontsd fel a borítékot, olvasd fel hangosan kívánságaidat, így útjára indítod megvalósításukat!

A 11:11 energiák segítségedre lesznek abban, hogy a következő egy év kívánságai teljesüljenek! A kívánságok mennyiségét ne vidd túlzásba, és maradj a realitás talaján.
 
         

Mindegy, miben hiszel!
Mindegy, milyen vallási nézettel bírsz!
Nem számít, mennyire vagy spirituális beállítottságú!

A lényeg: a tudatosság! A felelősségvállalás a következő egy évedért. Rajtad múlik, kívánsz-e, és azt milyen módon teszed! Pozitív rásegítés lehet a meditáció, a tértisztítás, a lélektisztítás is. Ha figyelsz önmagadra, akkor figyelsz a jövődre! Ma olyan energiákat tudsz aktiválni, melyek eddig aktívan szunnyadtak benned. Új szintjére léphetsz életednek, és felszabadíthatod, elengedheted a letapadt, elavult, beragadt dolgokat.

A 11-es szám a látomás, vagy mondhatjuk úgy is, a vízió száma. 11:11, összeadva 22... A látomás és a cselekvés tökéletes kombinációja. November 11. képviseli a kapcsolatot a kettősség és az egység között. A 11-es szám a DNS jelképe, szimbolizálja a DNS egymásba fonódó szálait. S nem csak ezt... a napfonatban fellelhető ikerlángok, valamint az Isteni Pár energiáinak rezgéseit is. Nos, mi ez, ha nem tökéletes pillanat a kívánságok megfogalmazásához?


 Sok szerencsét!
Forrás: Ezoterikus.hu