Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Miben segít a numerológia?

Közzétéve: 2020. 05. 19. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A numerológia segítségével felfedezheted saját erősségeidet és gyengeségeidet, belső vágyaidat, tehetségeidet, érzelmi reakcióid gyökerét és a módot, hogyan viselkedj másokkal.

 
Segíthet megismerned saját személyiségedet és megérteni a környezeteddel való kapcsolatodat is. Képes lehetsz megtalálni magadban olyan energiákat is, melyekből meríthetsz a mindennapokban, ugyanakkor aktívvá tenni azokat, még, ha azok már réges-rég jelen vannak a életedben.

Nem lenne nagyszerű, ha...

- Te is pontosan ismernéd az aranyra váltható, sokszor csak rejtett értékeid?

- Ha végre olyan életterületeket hódítanál meg, ahol a sikereid szinte garantáltak?

- Ha a gyenge pontjaid ismerve, elkerülhetnél előre kiszámítható nehézségeket, melyekbe egyébként félelem nélkül "besétálnál", mint egy csapdába?
   
A munkaadók számára a numerológia remek lehetőség, hogy megtudják, milyen képességekkel rendelkezik valójában a pályázó, vagy az alkalmazott, és képes lesz-e végrehajtani a feladatait. A numerológia tulajdonképpen segít jobbá tenni az emberi kapcsolataidat és megoldani bizonyos konfliktusokat is az életedben. Segít meghatározni, hogy mikor lenne a legalkalmasabb az idő arra, hogy házasságra lépj valakivel, vagy munkahelyet cserélj, esetleg egy nagyobb utazásra szánd rá magad.

Ha eddig nem is hittél különösebben a numerológia valóságában, nem árthat, ha jobban megismered saját magadat, előnyt kovácsolsz ebből a tudásból, s kellemesebbé teszed az életedet!.
.
.
.

Személyes konzultáció esetén látványos táblán történik a névelemzés és a párkapcsolati névelemzés. Cégalapításokhoz előzetes cégnévválasztásban is segítséget nyújtok!

Próbáld ki, hívj még ma! tel: 06 (70) 311 61 25
(Nóra)Forrás: Ezoterikus.hu