Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Heti Horoszkóp november 16-tól | Vírusmentes

Közzétéve: 2020. 11. 16. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 18 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Ne légy öntelt, inkább óvatos az elbizakodottsággal, maradj nyitott és kedves! Könnyen meglehet, hogy egy régebbi emberi kapcsolatod, vagy partnered újra feltűnik életedben, - ha felvállalod, az komoly döntés kell, hogy legyen. Érzelmeid a szerelemben nagyon mélyek, intenzívek lehetnek. Nagy társaság, sok ember vesz körül a héten, de nem tudod megítélni, vajon mennyire számíthatsz rájuk. Valószínűleg ezek a kapcsolatok megmaradnak a felszínesség szintjén, ne építs rájuk hosszú távon!

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

A héten nem látod tisztán a dolgokat, nem állsz a realitás talaján, viszont, nagyon jó hangulatban lehetsz ahhoz, hogy valami különlegeset tégy, például az okkult tudományokban elmélyülj. Akár belekezdesz ilyesminek a tanulásába, elsajátításába, akár csak szellemi utazást teszel a spiritualizmus világába, jó hatással lesz rád. Egészségeddel kapcsolatban a hízás veszélye fenyeget, sportolj intenzíven és vigyázz a túlevéssel!

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

A héten nem látod tisztán a dolgokat, nem állsz a realitás talaján, viszont, nagyon jó hangulatban lehetsz ahhoz, hogy valami különlegeset tégy, például az okkult tudományokban elmélyülj. Akár belekezdesz ilyesminek a tanulásába, elsajátításába, akár csak szellemi utazást teszel a spiritualizmus világába, jó hatással lesz rád. Egészségeddel kapcsolatban a hízás veszélye fenyeget, sportolj intenzíven és vigyázz a túlevéssel!

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Energiáid nagy részét az veheti most el, hogy rendezd a kapcsolataidat környezeted tagjaival. Akkor jársz jobban, ha félreteszed saját érdekeidet, és erőidet megpróbálod mások szolgálatába állítani. A lázadozás most nagyon a véredben lesz, nehezedre eshet lemondani az uralkodásról vagy vezetésről, de sok feszültséget és konfliktusokat spórolhatsz meg magadnak. Nagyon energikus vagy, ennek pedig észszerű levezetést kell találnod, nem vitákat.

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Ezekben a napokban jókedvedre adhat okot, hogy felmerülhet benned egy új ötlet, kezdeményezés, esetleg egy saját vállalkozás gondolata. Mindenképpen jó alkalmad nyílik befektetésre, ami hosszú távra szól és meghatározó a jövőd szempontjából. Amennyiben nyitott vagy és kezdeményező, a dolog nagyon jó alkalmat kínálhat a továbbtanulásra, külföldi utazásra.

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Családi életed, ezzel kapcsolatos terveid, ötleteid pozitívak. Nagyon jól érzed magad, jó hatással van rád valamilyen változás lehetősége. Amennyiben költözést, lakásfelújítást tervezel, a héten rengeteg információval leszel gazdagabb. Szánj elég időt a téged foglalkoztató témákra, és jól használd fel az energiáidat. Ne most hozz hosszú távú döntést, mert a felfokozottság nem kedvez ennek.

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Minden bizonnyal jó döntéseket fogsz hozni a héten, különösen anyagi ügyeket tekintve. Családod iránt mély érzelmeket táplálsz, a héten valószínűleg szükségük lesz a támogatásodra, véleményedre. Előfordulhat, hogy amit várnak tőled, az neked nem esik jól, de ha a környezeted harmóniáját meg akarod őrizni, jobb, ha megteszed, amit kérnek, vagy elvárnak tőled. Nagyon ne lázadozz senki és semmi ellen, mert nem biztos, hogy jól ítéled meg az adott pillanatban a helyzetet. Várd ki a dolgok végét, mert te is profitálhatsz belőlük.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Valakibe több bizalmat fektethetsz a kelleténél, vagy csalódsz valamiben, de most nem látsz tisztán, ne ítélkezz, ne dönts elhamarkodottan! Ugyanez igaz a változásokkal, vállalkozásokkal és befektetésekkel kapcsolatban. Ez inkább az információgyűjtés, kreativitás, előkészítés hete, a döntéseket jobb későbbre hagyni! Minden esetre a változások és tervezgetések jót tesznek neked, kivirulsz tőlük!

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Amennyiben nem munkáról és tanulmányokról van szó, az örömre a szívügyek kedvező alakulása adhat okot. Az ebben az időszakban szerzett kapcsolatok – akár baráti vagy szerelmi -, érzelmileg nagyon jó irányba fordíthatnak, könnyebben kimondod és kimutatod a másik iránti érzéseidet és ez most könnyen viszonzásra is talál. Egy új szerelem, vagy hódítás önbizalommal tölt el, ami nagyon is rád fér mostanában. Induló barátságokra is mondj igent!

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Bár szellemileg és fizikailag is nagyon jó formában vagy, nem kell feltétlenül hosszú távú döntést hoznod, mert a felfokozottság nem kedvez a koncentrációnak és az alaposságnak. Realitás érzéked most nem igazán áll a helyzet magaslatán. Mindennek járj utána alaposan! Befektetési lehetőségeidet környezeted nem biztos, hogy pozitívan ítéli meg, úgy tarthatják, hogy illúziókat kergetsz, és valószínűleg van is benne némi igazság.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Kiváló észrevételeidnek, célszerű meglátásaidnak köszönhetően nagyon jól indul a hét! Ez elsősorban a karrier területén gyümölcsöző, akár pénzt és elismerést is várhatsz ettől. Kedves vagy és vidám, ami miatt jó társaság lehetsz mindenki számára. Kapcsolataid valószínűleg nem a héten mélyülnek el, de jól érezheted magad bármilyen új vagy régi társaságban. Anyagi téren egy ingatlannal, vagy vállalkozással kapcsolatos befektetés köthet le.

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Rettentően pörgős vagy, tele energiával és tettvággyal, vág az eszed és minden új információt örömmel fogadsz. Ez a hangulat akkor kedvez neked, ha nem akarod minden áron bizonyítani rátermettségedet karrier terén! Használd inkább közvetlen környezeted érdekében energiáidat, s nézz utána mindennek alaposan, mert a nagy pörgésben könnyen tehetsz rossz lépéseket! Fizikai értelemben ez a balesetveszélyes helyzeteket is jelentheti!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu