Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A szegénységtudat ismérvei: vele élsz vagy nélküle?

Közzétéve: 2020. 08. 14. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Bíborcsillag blog
Értékelés
Ez a cikk 76 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szegénységtudat egy olyan energetikai és tudati minta, ami jelentős mértékben képes megnyomorítani az ember életét. Az, aki eljut a felismerésig, jó eséllyel - és kitartó munkával, önfejlesztéssel! - le tudja gyűrni a negatív mintákat, aztán képes azok ellen tenni.

 

A következő gondolatsor jelenlegi ideológiámat, eszméimet tükrözik. Nem kell egyetérteni velem, sőt. Bátran ellent lehet mondani. Nyitott vagyok mindenféle eszmecserére, kulturált formában. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy azok a témák, amiket rendre előhozok, azok elsősorban a személyes vagy online konzultációk során merülnek fel, és egyfajta általános útmutatási célból vetem ezeket a sorokat papírra... vagyis szerkesztői felületre :-)

A lenti listát olvasva jegyzeteld fel, mire válaszoltál igennel, vagy épp nemmel. Fontos, hogy felesleges becsapnod önmagadat hamis válaszokkal. Nem másoknak kell elszámolnod, hanem magadnak kell szembesülöd azzal, ha van szegénységtudatod. 6-7 határozott igen válasz egyértelműen jelzi a szegénységtudat meglétét. Bátran végezz öndiagnózist! Ez nem ciki! Az sokkal cikibb, ha nem vagy tisztában önmagaddal, a gondolkodásoddal, az ideológiáddal - ami a pénzhez és a vagyonhoz kapcsolódik. Nem az a baj, ha a szegénységtudat gyökeret vert benned! Az a baj, ha tartósan ezzel élsz együtt és állandóan másokra mutogatsz a pénztelenségből fakadó gondjaid miatt.

 

Hiszed, sőt, meggyőződésed, hogy a pénztelenség azonos a szegénységgel.

Hiszed, sőt, meggyőződésed, hogy a szegénység kialakulása és tartós megléte bizonyos emberek vagy csoportok miatt van, és a világban csak a kiváltságosoknak terem babér.

Hiszed, sőt, meggyőződésed, hogy a gazdagoknak kötelességük adakozni és támogatni a szegényeket.

Hiszed, sőt, meggyőződésed, hogy tisztességesen lehetetlenség meggazdagodni.

Hiszed, sőt, meggyőződésed, hogy mindig a regnáló kormány felelős azért, hogy az emberek milyen életszínvonalon élnek. Bár már az előző kormány esetében is ugyanezt gondoltad...

Hiszed, sőt, meggyőződésed, hogy nincsenek lehetőségeid aktuális helyzeted megváltoztatására. Nincs mód arra, hogy bőségben élj.

Hiszed, sőt, meggyőződésed, hogy karmikus okok miatt vagy szegény.

Hiszed, sőt, meggyőződésed, ha már karmikus okok miatt vagy szegény, nem küzdesz azért, hogy ezen változtass, hiszen ez a sorsod.

Hiszed, sőt, meggyőződésed, hogy te nem vagy alkalmas vállalkozónak, kereskedőnek, csakis az alkalmazotti lét jár neked.

 

A LISTA TOVÁBBI része és megoldókulcs itt!

Forrás: Bíborcsillag blog