Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mindennapi varázsigék - mind ingyen van!

Közzétéve: 2020. 09. 15. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Néha megesik, hogy sokkal hétköznapibb dolgokon múlik egy pozitív érzés, egy örömteli gondolat, egy valóban tartalmas és vidám mosoly, - mint gondolnánk...

 

Ezért, közzéteszek néhány varázsigét, melyek csodálatos hatásokat képesek kifejteni úgy, hogy nem kerülnek semmibe, de az biztos, hogy a címzettnek nagyon jól fog esni...

"Viszont hallásra! Szép napot!"

Ha a telefon letétele előtt ezt a varázsigét elmondod, eléred vele, hogy a hívott fél nem lesz rosszkedvű a hívásodtól, és nem kezd el ingadozó kedélyállapota közepette átkozódni. Ha az illető esetleg épp egy erővel bíró mágus, különösen ajánlatos a varázsige használata :-)

"Egy kedves mosolyt..."

Amikor néha étteremben ülök, megfigyelem, hogy rosszkedvű és fáradt pincérnők szolgálnak fel, és gépiesen mindig megkérdezik, kérünk-e még valamit. Ha ilyenkor elmondod ezt a varázsigét, többnyire megtörténik a csoda, és a hölgy jókedvűen elmosolyodik. Ezután sokkal jobb hangulatban fog telni a napja.

"Milyen szép vagy ma, Kedvesem!"

Ha férfi vagy, hazaérsz, és kedvesed fáradtan fogad, a mindennapok szürkeségét tünteti el ez a varázsige. Kedvesed jobb hangulatban, érzelmileg telítve fogja tölteni a nap hátralévő részét, és akár csodára is számíthatsz az este folyamán az ágyban. Természetesen nők is elmondhatják némi módosítással, pl: "Milyen jól nézel ma ki!"

Szertartás

Mindegyik varázsigéhez mellékelj egy kedves mosolyt is, ezzel erősíted annak hatását, az utolsó varázsige mellé egy csók is belefér, nem csak a partner szájára... A simogatás, egy baráti vállon veregetés mind hasznosak és energetizálóak lehetnek.

HÁLÁS VAGYOK!

Mindig légy hálás azért, ami veled és körülötted történik. Mindenből tanulsz, tapasztalsz valamit. Akkor is légy hálás, ha olyasmit kapsz az élettől, ami látszólag rossz számodra vagy hátráltat téged. Mint tudjuk, minden rosszban van valami jó! Minden este hálálkodj azért, ami napközben történt veled. A hálával erősíted a saját hitedet és az Univerzum mindenkinek válaszol, aki képes a hálára.

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás