Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Milyen a hangulatod? Vajon könnyen elárulod?

Közzétéve: 2019. 03. 15. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 71 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézd meg, milyen színű cuccot viselsz ma, mi megmondjuk, milyen a hangulatod, és mit szeretnél elmondani szavak nélkül is a világnak...

 
Mit szólnál egy olyan világhoz, amelyben egyszer csak eltűnnének a színek? Nem kérdés, hogy meghatározó szerepük nélkül unalomba fulladna életünk...

A színek beszélnek, használatukkal folyamatosan sokezernyi jelet küldünk a külvilág felé, valójában anélkül, hogy megszólalnánk. Érzéseinkről, kedélyállapotunkról, örömünkről és bánatunkról adunk információt.

Lakásunk, autónk, de leginkább ruháink színeivel kifejezhetjük pillanatnyi hangulatunkat, ízlésvilágunkat, épp ezért állíthatjuk, hogy a színek egyéniségünk egyértelmű kinyilvánításának fontos és nélkülözhetetlen eszközei.

A színeket azonban használhatjuk tudatosan is, nap mint nap. Segítségükkel üzeneteket közvetíthetünk a külvilág felé.

Derítsük ki milyen hatással vannak az egyes színek viselőjükre és a külvilágra, és mit fejezhetünk ki velük. Kattints arra a színre, amit gyakran viselsz! (az utolsó szín a fehér)


Egyéniségünkhöz és testi adottságainkhoz megfelelően kiválasztott színek alkalmazása sikert hozhat életünk minden területén. Az unalom lehetőségét pedig úgy kerülhetjük el, ha új színt viszünk életünkbe, állandó rendszerességgel.

Forrás: Ezoterikus.hu