Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

3 titkos tibeti jósforma!

Közzétéve: 2018. 02. 09. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 341 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tibeti jóslatok: Bár a tibeti jóslás ismert gyakorlat volt a buddhista advent előtt, de említést inkább a tantrákban tesznek róluk. 3 ősi formája létezik...

 
Ha a jós beletekint valaki szemébe, abban meglátja annak helyzetét, és hogy miként kezelje azokat. A megfelelő rituálék aztán nem változtathatják meg a személy karmáját, de pozitív változásokat hozhatnak a személy szerencséjének, jövőjének alakulásában. A jóslás ma is szerves része a tibeti kultúrának. Meghatározza az esküvők időpontját, az üzleti ügyek lezajlódását is. Sok embernek vannak kedvenc lámái, akikkel szívesen konzultálnak jövőbeli döntéseiket illetően. A jóslásnak rengeteg fajtája ismert, íme, a 3 legkedveltebb közülük!
 
 
Tűzvizsgálat

A rituális tűz vizsgálata is egy kedvelt jóslási forma, mivel a Tűzisten mutatja meg a kérdéseinkre a választ. A széles, aranyló, narancsszínű lángok igazán eredményes eszközök lehetnek, akárcsak az erős, szagtalan és hangtalan tűz- ezek valójában mind pozitívumokat jósolnak. Ha a tűz színe fehérre váltana, az azt jelenti, hogy új változások következhetnek be körülötted, ha a láng sárgába csap át, az egészséget és erőt jelent, a piros sikert, a kékes szín fejlődést ígér. A fekete, füstös tűz betegséget és bajt jelent.

A lámpa jóslat

A lámpa többnyire aranyból vagy ezüstből készül, mindig tisztának kell lennie és a talpa tiszta fából kell, hogy legyen, mely nem túl vastag és nem is túl keskeny. A lámpára ezután vajat teszünk, és ahogy az szétolvad rajta, tanulmányozzuk a fényt. A széles, sárga fény jót jelent, a rózsaszínes fény gazdagságot ígér. A csúcsos fénycsóva sikert jósol, míg a pislákoló fény azt jelenti, hogy valaki az ellenségeddé válhat. Az, hogy milyen lassan olvad el a vaj a lámpaburán, a jóslat időbeni érvényességét jelöli.

A tésztalabda jóslás
tesztalabda
Ez a metódus akkor használatos, ha a saját lámánktól kérünk segítséget egy igen fontos kérdésben, ilyen kérdés lehet pl. a legközelebbi láma reinkarnációjának felkutatása. A lehetséges válaszokat felírják külön-külön egy darab papírra, ezeket aztán egyforma tésztába göngyölik, és a tésztalabdákat beleteszik egy fazékba sós vízben állni egy szent helyen. 3 napig imádkoznak a fazék felett, miközben senki nem nyúlhat ahhoz. Ezután a vezető láma megkeveri a vizet és az a labda, amelyik leesik a fazék aljára, tartalmazza majd a választ.

 
Forrás: Ezoterikus.hu