Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mágiázás előtt ezt a 8 törvényt kötelező betartani!

Közzétéve: 2020. 02. 05. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 231 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki szeretné, ha maga irányíthatná az életét, de ez nem mindig sikerül, hiszen jönnek váratlan események és kellemetlen találkozások. De sok problémát elkerülhetünk, ha ismerjük a mágia alapvető törvényeit.

 

Úgy tartják, hogy a mágia törvényeit először a druidák dolgozták ki, akik már akkoriban is tanulmányozták az eget, a természet erőit, a pszichológia hatásait és a közösség fejlődését. Íme a druidák első 8 törvénye.

 

Tudás törvénye:

 

Az első törvény alapja az, hogy a tudás kontrollt ad életünk felett. Minél jobban ismerjük az adott dolgot, annál jobban megértjük és annál jobban tudjuk kezelni. A Tudás hatalom.

 

Önismeret törvénye:

 

Ismerd meg önmagad! Amíg magadat sem ismered, nem tehetsz szert valódi tudásra sem.

Kölcsönhatások törvénye:

 

Az élet körforgásában egyszerre mindig több esemény zajlik és ez több mint egybeesés. Nincsenek véletlenek, mint ahogy nincs esemény következmény nélkül.

 

Okok és effektusok törvénye:

 

Egy jól elvégzett rituálé, egy jól követett recept, vagy egy jól rendezett színházi darab végkimenetelét előre tudjuk. Ezek alapján működik az összes többi folyamat is az életben.

Asszociáció törvénye:

Ha két tárgyban van egy közös elem, akkor ez a két tárgy ezáltal az elem által kölcsönhatásba lép. Ez az asszociáció elve, ami legalább olyan fontos, mint a tudás, mivel ezen az alapon működik a kártyajósláson át az asztrológián keresztül minden rituálé is.

 

Kontaktus törvénye:

 

Bármely tárgyak vagy személyek, amelyek közt fizikai kontaktus volt, akár egy érintés erejéig, mágikus összeköttetésbe kerülnek. Ennek az összeköttetésnek változó az intenzitása és az ideje.

 

Név törvénye:

 

A név törvénye a kontaktus törvényének egy változata. A név mélyen összekapcsolódik a viselőjével (akár személy, akár tárgy) és csupán az említése révén is létrejön a mágikus kapcsolat. Ha tudjuk a tárgy vagy a folyamat teljes és igazi nevét, egyfajta hatalmat is ad felette, és ezáltal megismerjük igazi természetét is.

 

Szavak hatalmának törvénye:

 

Vannak, olyan szavak melyek kimondásával meg tudjuk változtatni a külső és a belső realitást, vagy a hangzásuk vagy a jelentésük alapján. Ne fessük az ördögöt a falra, vigyázzunk arra, hogy mit mondunk ki.

 

folytatjuk...

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás