Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mi a földi küldetésed? Most megtudhatod!

Közzétéve: 2019. 06. 11. Írta: Barkó Judit Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 130 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki elkezd ezotériával foglalkozni, az előadások, a könyvek, a tanítások hallatán egy idő után szinte törvényszerűen aziránt fog érdeklődni, hogy mi az ő küldetése, sorsfeladata.

 
– Nem kérek tőled mást, csak azt, hogy mondd meg: mi az életfeladatom, küldetésem?
– Miért gondolod, hogy van? És főleg miért, hogy én tudhatom? És főleg miért, hogy bárki más tudhatja?
– Olvastam, hogy mindenkinek van. De nem találom.
– Boldogabb lennél, ha mondanék valamit? Hinnél nekem?
– Hm...
 

Ugyanarról beszélnek, csak máshogyan

Ha elkezded olvasgatni az elmúlt néhány ezer év tapasztalatait, bölcsességeit, akkor két fontos dolgot feltétlenül észrevehetsz. Minden, a felismeréseit megosztani vágyó ember ugyanarról beszél, és mindegyik máshogyan fogalmaz. Továbbá feltűnhet, hogy minden olvasó mást ért alatta, épp egyénisége okán. Gyanítom, sosem lesz ékes bizonyíték arra, hogy ami veled történik, amit tapasztalsz, az lehetett volna másképpen is, vagy determinált volt minden pillanatod. Ha a kérdés mentén keresgélsz, körben jársz, lemondasz, megőrülsz vagy megijedsz. Jobban nem fogod magad érezni. Lehet, hogy találsz egy már kitaposott utat, vallást, módszert, izmust, amelynek mentén közelebb kerülhetsz önmagadhoz. Az is előfordulhat, hogy járatlan rengetegben kóvályogva vagy a megérzéseidre hallgatva haladsz.

Mindenhogyan jutsz valamire, és eséllyel hiheted, már tudod. Az is megesik, hogy tapasztalataid, élményeid bizonyosságérzethez vezetnek, s ezáltal nem keresel tovább, hisz’ tagadhatatlanul érzed: a te rendszered az egyetlen. Ilyenkor leírod, megosztod, tanítod, vagy titokzatos hallgatásba, szelíd mosolyba burkolódzol. Szavak, fogalmak kerülnek előtérbe: szeretet, hála, alázat, bizalom, hit, egységélmény, univerzum..., és tán egy napon már csak azt mondod: hm...

 

Nem kell a szó, mert áthat az érzések birodalma

Esélye sem lesz a szavaknak, kész formáknak, ideológiáknak. Az érzések birodalma kezd áthatni, s lassan az is elenyészik, jön a híres csend, a jelen, az itt és most boldogsága. Ám úgy, ahogyan te megélheted, senki másnak nincsen rá esélye. Ezért nem tanítható, tanulható, átadható, elvehető.

Igen, erről is olvashatsz végtelen mennyiségben, és legbelül tán nagyon dühös vagy a gőgösnek vélt szavak, gondolatok hallatán..., hisz befogadhatatlan mások boldogsága, amíg az elérhetetlennek tűnik számodra.

Kívánom, hogy tudj nevetni minden soron, gondolaton, tapasztalaton, élményen, pillanaton. Kívánom, hogy tapasztald meg az önmagad s mások létezése fölötti örömöt, s tudd ezt érezni, akkor is, ha fáj, ha bánatos vagy, szenvedsz. Kívánom, hogy találd meg a személyes boldogságod mindannyiunk örömére.

Még megosztok veled egy gyerekszáj-történetet is: Dani négyéves, szereti a zenét. A napokban így idézett egy slágert: "Most félsz, most vigyázz, hogy jól csináld!" Még nem javította ki senki...

Forrás: Freespirit.hu