Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Ezekkel a Feng Shui tippekkel vége a szingliségnek

Közzétéve: 2020. 11. 10. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 24 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szingli vagy, aki szerelemre vágyik? Szeretnéd, ha működne egy párkapcsolatod végre, de úgy érzed, hogy tanácsra van szükséged? Feng Shui tippjeink talán segítenek...

 
Tekintsd át praktikus Feng Shui tippjeinket, hogy akár kis változásokkal nagy különbségeket érhess el az életedben!
   
Valóban lehetséges a kapcsolatok szövevényes talaján a Feng Shui szabályok alkalmazása?

Nos, igen is és nem is. A Feng Shui valójában a környezetünkre van hatással és nem közvetlenül ránk. A kiegyensúlyozott környezeted viszont már rád is hatással lesz, így képes leszel új energiát meríteni  mindennapjaidhoz!

Mit tegyen egy szingli a lakásban? Gondolj a párkapcsolatra ható helyekre a lakásodban!

Minden lakásnak van egy párkapcsolatért felelős területe. Bagua térkép szerint a bejárattól jobbra, legtávolabb eső terület. A másik fontos része a lakásodnak a hálószobád, mindegy, hogy hol legyen. Helyezd el a szeretet energiáit serkentő tárgyakat ebben a szobában is!
 

Szerelmes rózsaszín

A rózsaszín a Feng Shuiban a szeretetet, szerelmet jelképezi és energiával tölt fel téged is. Érdemes ezért a hálószobádat pinkkel dekorálni, vagy ha nagyon nem szereted ezt az árnyalatot, próbálkozz pirossal, - ez utóbbit ne vidd túlzásba!

Tér

A szeretet energiája sok teret igényel, vagyis távolíts el minden felesleges kacatot a lakásodból! Érdemes a nagy franciaágy másik felére valamit elhelyezni, aminek leendő partnered valószínűleg örülne! Legyen két lámpa, két éjjeli szekrény, két párna, két takaró.

Párok

Hagyd el az egyedülálló szobrokat, vegyél inkább mindent párosával! Egy szerelmes madárpár, vagy akár két váza kitűnő választás lehet a lakás bármely pontján!

Kerek tükrök

A tükör visszaveri a pozitív energiát, a legjobb választás egy kerek formájú lehet, mely segíti a kapcsolatod gördülékeny alakulását!

Gyertyák

A gyertyák melegséget teremtenek, s kellemes látvány a szemnek is. Nem is szólva arról, hogy a gyertyafény felperzseli a szexuális vágyat!

A szenvedély szimbólumai

Hogy mi szenvedélyes? A masszázsolajok, a csokoládé, a pezsgő, a halk zene, az illatok... na és néhány szexi ruha is.

Virágok

A virágok elhelyezése a szerelem területén nagyon pozitívan hat a kapcsolatainkra, különösen a rózsa és a liliom!

A saját szerelmi szimbólumod

Gondolkozz el rajta, hogy mit jelent számodra a szerelem, mi jut eszedbe erről e forró érzelemről? Helyezd el saját neked tetsző tárgyadat a szerelmi sarokban!

Le a szingli tárgyakkal!

Vannak portréid, vagy sok olyan képed, melyen egyedül vagy? Ezeket semmiképpen ne tedd ki a polcokra, mert azt jelentik, hogy egyedül akarsz élni a továbbiakban is!

Csak semmi ex!

A volt kapcsolatodra emlékeztető tárgyakat egytől-egyig tüntesd el otthonodból, hogy lelked készen álljon egy új kapcsolatra!

Ne vidd túlzásba a nemed hangsúlyozását!

Ha nő is vagy, ne akard ezt a lakás minden pontján kiemelni, különben hamar elérheted azt a hatást, hogy új partnered nem érzi majd, hogy van hely számára nálad, - saját magadon kívül!

Plüssállatkáknak nincs helye!

A játékok azt emelik ki, hogy még nem vagy kész egy felnőtt kapcsolatra, ezért próbáld meg ezeket egy dobozban elpaterolni a szekrényeidről, polcaidról!

Hideg színek nem kellenek a hálószobába!

A szenvedélyt akarod felpezsdíteni nem igaz? Ezért nem rendezheted be kis fészkedet csupa hideg kék, fekete vagy zöld színnel!
Forrás: Ezoterikus.hu