Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Végre fény derül arra, miként növelheted a vezetési élményt!

Közzétéve: 2020. 07. 20. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 25 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha létezne öt dolog, amin változtatva megnőne a vezetési élmény, megtennéd? Ugye, hogy igen? De hogyan? A válasz itt...

 
Egy angol felmérés szerint, ha a vezetést nagyobb élménnyé tennék az autósok számára, csökkennének a balesetek. De ki vagy mi segíthet ebben?

Ha lakásodban megvalósítod a Feng Shui alapelveit, igazán harmonikus és kellemes környezetet alakíthatsz ki. De gondoltál már arra, hogy az autódban ér a legtöbb külső hatás, ráadásul napközben? Ha van gépjárműved, és az otthonod és munkahelyed közötti útszakaszt ezzel teszed meg, sok feszültség ér…

A Feng Shui filozófiájában az autók úgynevezett „ragadozó tigris”- ként vannak számon tartva. Vagyis az autó, amit választasz, kisugározza energiádat környezeted felé. Az autód chi energiaáramlása vagy növeli energiaszintedet, vagy lehúz magával a mélybe.
 


Feng Shui tippek, hogy növeld a vezetési élményt!

1. Szüntesd meg a rendetlenséget! Nem csak a látvány, de a tudat is lehúz magával, ha szemetes belső és ápolatlan külső jellemzi az autód. Könnyebben megtalálsz majd mindent, így ez sem vonja majd el a figyelmedet. Bányászd elő magadban az első közös utatok emlékét! Milyen büszke voltál és, hogy fényesítgetted kis autódat. Továbbra is hűséges társad, bánj hát vele szeretettel!

2. Tartsd meg az értékét! Az autód befektetés. Kezeled a befektetéseidet és a pénzedet? Akkor tartsd becsben a kocsidat is, akkor biztosan megtérül a befektetés. Egy szépen karbantartott autó kiegyensúlyozottá tesz téged, és másoknak is jó lesz majd ránézniük. Az elektronikai berendezés a lelke az autónak, rendszeresen ellenőriztesd! Az ablakok a szemei, itt áramlanak ki - be az energiák.

Az ablakok a Feng Shuiban megmutatják a jövődet. Tisztogasd rendszeresen és akkor nem csak a jövődet, de az utakat is jól látod majd.
Az üzemanyag-berendezések a gyomor- és emésztőszerveket jelképezik, tartsd rendben!
A fűtés és légkondicionáló berendezések a légzőszervek, ellenőrizd, hogy megfelelően működnek-e!

Az ajtók és ablakok könnyen mozogjanak, különben minden utazásod kezdetét megbélyegzik majd, - kellő mennyiségű bosszúsággal.

3. A tértisztítás nem csak lakásodban, de autódban is elkél. Új energiát, tisztaságot és pozitív hangulatot teremt. (részletes cikk itt)

4. Parkolj szemben a lakóépületekkel, így nem érzed magad fenyegetve a lakók által.

5. Tanulj az 5 elem tanából! Túl sok Tűz elem agresszív vezetési stílust eredményezhet, ha túl sok a Föld elem, szétszórtságot okoz, vagyis, az út közbeni telefonálással és kereséssel elvonod a figyelmedet. A vezetéshez legjobb elem a Víz. A Bagua karrierterülete az életünk során megtett utat jelképezi és a Víz elemmel áll kapcsolatban. A legjobb vezetők tudata tiszta, folyékony és könnyed - akárcsak a víz folyása.
Tippek a Víz elem megjelentetéséhez: legyen nálad mindig egy palack ásványvíz, ez már csak azért is jó, mert napközben, főleg melegben állandó folyadék bevitelre van szükségünk. Tegyél egy fekete szalagot a tükör fölé - a fekete szín a Vizet jelképezi.
Forrás: Ezoterikus.hu