Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Top illatok a Feng Shui-ban - Bagua térképpel

Közzétéve: 2021. 01. 13. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Az aromaterápia különböző aromatikus hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények, és a belőlük készített illóolajok külső és belső alkalmazásának összefoglaló neve az egészség megőrzése érdekében, emellett a betegségek gyógyítása is kiemelt cél.

 
Az aromaterápia az alternatív gyógyászat egyik ősi módszere, mely napjainkban is komoly szerepet kap a gyógyítások során.

Az aromaterápia olyasvalami, melynek az eredménye azonnal érezhető.
Az aromaterápia elengedhetetlenné válhat a napi életünkben, - ha úgy döntünk, hogy alkalmazzuk. Az aromatikus molekulák belélegzését követően azok az agy különböző részeit stimulálják, és nagyszerű eredményeket hozhatnak. Általánosságban elmondható, hogy az aromaterápia kiűzi a rossz chi-energiákat otthonunkból, stimulálja az érzékeinket a kiegyensúlyozottság és a harmónia elérésének érdekében.

Az aromaterápia szokásos eszközei: aromaterápiás gyertya, illóolajak, aromakövek, füstölőrudak és füstölő mécsesek.

A különböző feng shui területeken eltérő aromákat érdemes használni, hogy az életünk kívánt részét stimuláljuk. Ugyanannak az aromának a különböző feng shui szektorokban más és más hatásuk, illetve jelentésük van.


Aromaterápia a spiritualitásért, a segítőkészségért és az utazásért  (jobbra lent)

Ezek az aromák az önfejlesztést, a spirituális fejlődést és a chi energiacentrumod aktiválását segítik. Alkalmas a levendula, rózsa illata!

Aromaterápia a karrierért, életcélokért és individualitásért (alul középen)

Ezek az aromák a karrieredet, az életben való küldetésedet, az előreléptetést, s más karrierbeli és munkabeli sikereket támogatnak. Alkalmas a citrom, jázmin, kamilla!

Aromaterápia a gyermekekért, a kreativitásért, alkotókészségért (jobb közép)

Ezen a területen az aromák a kreativitást, az utazás lehetőségét és a gyermeked megnyugtatását, vagy akár a saját alkotókészséged fejlesztését segítik. Az aromák mennyisége legyen nagyon kevés és ügyelj rá, hogy a gyermeked ne legyen allergiás rá! Alkalmas illatok a gyöngyvirág, mirha, tömjén, pézsma.

Aromaterápia a jó szerencséért és a háláért (középen)

Ezek az aromák az életed minden területén aktiválják a szerencsédet. Ez a szektor a házad egyik energiacentruma. Minden aroma segít, hogy harmonizáld a teret és kiegyensúlyozd az energiákat. Válassz olyan aromákat, melyek számodra a legalkalmasabbnak tűnnek a feladatra! Válassz ösztönösen!

Aromaterápia az önismeretért, a nyugalomért és a bölcsességért (bal lent)

Az itt használandó aromák a sikereket aktiválják és segítenek megőrizni a nyugalmadat a vizsgák, megfelelések alkalmával. Válassz olyan aromákat, melyek szerinted a legalkalmasabbak a feladatra és olyan lehetőségre teszel szert, mely során plusz tudást gyűjtesz könnyedén és örömmel! Amit mi ajánlunk: fodormenta, eukaliptusz, mirha

Aromaterápia az egészségért, a családért és az összefogásért (bal közép)

Ezek az aromák a házadban uralkodó harmóniát és a családod összefogását, lelki harmóniáját aktiválják. Ilyenek lehetnek a mandarin, a méz, narancs és teafa illatok.

Aromaterápia a szerelemért, a románcért és a házasságért (jobb fent)

Az itt használatos aromák az intim kapcsolataidra vannak hatással, ezért válassz bergamott, pacsuli, fahéj, ciprus illatokat!

Aromaterápia a hírnévért, az ismertségért (fent közép)

Ezen terület aromái a sikereidért és a hírnevedért felelősek, válassz hát ilang-ilangot, sáfrányt, szantált!

Aromaterápia a gazdagságért, a vagyonért és az önbecsülésért (bal fent)

Válassz vaníliát, fenyőt, borsmentát, ezek a leginkább alkalmasak arra, hogy növelje sikereidet a vagyonszerzés és annak megtartása terén!
Forrás: Ezoterikus.hu