Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Így lesz hasznodra a Hálanaplód! (máshogy biztos nem)

Közzétéve: 2018. 09. 24. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 611 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amennyiben (végre!) rászánod magadat a Hálanapló vezetésére, akkor azt csináld jól. Az ímmel-ámmal, meg kicsit, vagy alkalmanként típusú hálanaplózgatás felesleges idő- és energiapazarlás.

Miért érdemes Hálanaplót vezetned folyamatosan, például egész évben?

  • Mert segíti a tervezést
  • Mert végre megdicséred magadat
  • Mert kimondasz (pontosabban leírsz) olyan dolgokat, amelyekért szóban nehéz hálásnak lenni, ám épp ezzel az átvezetéssel legközelebb akár ki is mondod bátran, hogy köszönöm é hálás vagyok!

A Hálanapló nem egyenlő azzal, hogy litániákat írsz, oldalakat tömörítesz tele. A Hálanaplóba elég egyetlen sor is minden nap!

Mert NEM a MENNYISÉG, hanem a MINŐSÉG a fontos!

A Hálanapló a jó dolgokra fókuszálja a figyelmedet - talán csak pár percre, ám ez energiával tölt fel, inspirál, motivál, erőt ad, és hitet, hogy képes vagy jó dolgokat megcselekedni. A Hálanapló segít friss szemmel tekinteni azon dolgokra is, amiket megszoktál és abszolút természetesnek tartasz. A Hálanapló rendszeres vezetése pozitív érzelmekkel áraszt el.

Reggel arról jegyezz be egy gondolatot, mi a nap terve, leglényegesebb célja, mit teszel meg ezért. Este jegyezz le 1-1 mondatot arról, mi mindenért vagy hálás az adott nappal összefüggésben, és dicsérd meg önmagadat az elért eredményekért, akkor is (!) ha azok csipetnyiek vagy jelentéktelennek tűnnek. Az írás erőteljessége, az aktivitás folyamatossága segít  tudatosítani és pozitív irányba terelni a gondolataidat.

1. Válassz naplót!

2. Legyél elkötelezett, aprólékos!

3. Írj, írj és írj!

4. Legyél konkrét, pontos!

5. A negatív valójában mindig pozitív!

Az 5 pont részletes leírása itt található!


Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

Forrás: Ezoterikus.hu