Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A legjobb karácsonyi filmek - Top 10!

Közzétéve: 2018. 12. 07. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 169 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokféle toplistát láttunk már, filmekről, egyebekről. Ez olyan, amit magunk állítottunk össze, barátainkat segítségül hívva. Meglepő és mulatságos...

10. - Rémálom karácsony előtt

Ez a kissé borús film 1993-ban az akadémiai díjra került jelölésre. A film Halloween város lakóiról szól, akik úgy döntenek, hogy elhagyják a karácsonyt.

9. - Hogy lopta el a Grincs a karácsonyt (1957, animációs film)

Ez a klasszikus animációs remekmű a Dr. Seuss folytatása. Örök klasszikus, mivel az ember a sok stressz ellenére mindig rájön, hogy igaza lehetett Dr. Seussnak, aki azt mondja: "A karácsony talán mégsem az üzletek találmánya...talán mégis valami több...talán egy kicsit többet is jelent."

8. - Rudolf, a piros orrú rénszarvas

Igazi kedvenc, ami a barátságokról szól és arról, hogy a karácsony valóban a szeretet ünnepe.

7. - Karácsonyi ének

Az eredeti verzió 1951-ből származik és Angliában a kedvencek-lista élén tanyázik igen régóta. Charles Dickens regénye nyomán íródott a film, mely egy idős emberről, Scrooge-ról szól, aki elhagyja a barátait és a családját a pénz kedvéért. Azonban kap egy esélyt, hogy megváltozzon, mikor 3 szellem látogatja meg.

6. - Karácsonyi történet

Ez a történet igazából a főhősről szól leginkább, Ralphieról, aki narrátorként arra az időre tekint vissza, mikor 9 éves volt. Igazi komédia, ami egy kisgyermek szemszögéből látja a karácsonyi kívánságot.

5. - Télapu

Imádják kicsik és nagyok egyaránt, főleg, mikor Tim Allen leesik a tetőről. Bátran mondhatjuk, hogy ez az esés sokat lendített a karrierjén anno.

4. - Karácsonyi vakáció

Vicces családi történet Chevy Chase-el, amelyik kigúnyol néhány karácsonyi tradíciót és szituációt, melyet mindannyian átéltünk már.

3. - Reszkessetek betörők!

1990-es film, mely azóta is toplistás, ha szenteste szeretne a család egy jót kacagni. Szinte megunhatatlan, mert annyira bájosan festi le egy család stresszes ünnepi készülődését, annak minden örömével együtt is, ha nagy a család!

2. - Csodálatos élet

A film George Bailey-ról szól, aki igazán nehéz időszakon megy keresztül, és úgy érzi, hogy legjobb lenne, ha meg sem született volna. Ekkor egy angyal keresztezi útját, akitől ezt kívánja. A film megmutatja, hogy hiába is éreznéd feleslegesnek magadat, mert a rajtad kívülállóknak igenis nagyon hiányoznál.

1. - Csoda a 34. sarkon (1947)

Hihetetlen klasszikus, mely a kérdés köré koncentrálódik: " valóban létezik-e a Mikulás?" Egy kislány és egy jogász kutatja a választ!


Érdemes őket megnézni, van köztük komoly, meglepő és mulatságos is.

Forrás: Ezoterikus.hu