Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Õszi csináld magad tippek - otthonra!

Közzétéve: 2018. 11. 05.
Értékelés

Õsszel végre van időnk a hosszú, esős délutánokon szépséges lakásdekorációkat készíteni! Tegyük otthonossá lakásunkat meleg színekkel!

Levélfüggöny és összebújós takaró


A filcből készült őszi falevelek nagyon sokoldalú kiegészítők lehetnek. Felfűzhetjük őket és csodálatos válaszfüggönyként funkcionálhatnak, vagy akár kedvenc takarónkat is új köntösbe öltöztethetik!

Igazán forró hangulatot teremt színeivel ez az igazi őszi lakásdekoráció, melyet függeszthetünk az ablak elé, vagy akár két lakótér elkülönítéseként is egy átjáróba. Minden, amire szükséges van: némi pirosas, sárgás, barnás, lilás filcanyag, na és persze egy kiadós séta az erdőben, hogy maga a természet ihlesse meg fantáziádat milliónyi levélvariációjával!

Kiegészítő eszközök:
-egy száraz és stabil faág, mely egy kicsivel szélesebb, mint az átjáró
-a függesztéshez két szög, kampóval
-egy éles olló
-filctoll
-néhány különböző formájú levél mintának
-egy köteg erős átlátszó kötözőzsineg
-piros cérna és erős tű

Egy hasonló függöny elkészítéséhez mintegy 95 levélre van szükséged, ezért ne spórolj a falevél gyűjtögetéssel, hogy minél változatosabb legyen a dekorációd! A levelet helyezd a filcanyagra, rajzold körbe filctollal, majd vágd ki az ollóval a kész mintát! A leveleket kb. 15-20 cm távolságra fűzd fel a zsinegre! A leveleket egyenként rögzítsd a madzagra, mégpedig úgy, hogy hozzáöltöd a zsineghez a filcet! Az utolsó falevél alatt kötözd el a zsineget, hogy nehogy lecsússzon az összes filcdísz!
 

Összebújós őszi takaró


Ha van otthon egy puha, piros takaród feldíszítheted a maradék kivágott falevelekkel azt is! Egyszerűen öltsd rá piros cérnával a kész díszeket és máris megújult egy kicsit az olvasósarkod! Ha pedig elmúlt az ősz, néhány nyisszantással máris eltűnnek őszi dekor ötleteid!
 

Õszi csipkebogyó díszek


A vörösen izzó csipkebogyóból nemcsak finom tea készülhet, hanem elbűvölő lámpadekoráció is!

A fehér gömbölyded rizslámpák évek óta lesöpörhetetlen kedvencei számos családi otthonnak! Egy papírból kivágott csipkebogyóággal viszont egyedi és különleges kiegészítővé emelkedhet. Különösen szép látványt nyújt új díszünk, ha az ágak kissé lecsüngnek a lámpáról!

Hogy mire is van szükséged?

Egy fehér rizslámpára, némi papírra és piros, illetve fekete filctollra, egy ollóra, ragasztóra és persze némi kézügyességre! Sőt, nem árt egy igazi csipkebogyóág sem, mint ihlető múzsa! Érdemes először a faággal kezdened a festést és utána hozzápingálnod a kis bogyókat!

fotók: www.livingathome.de