Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - HALAK

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


A 2018 év végi és a 2019 év kezdetét jelentő kiadások számos nehéz pillanatot hozhatnak mindennapjaidba. Olyan dolgokra, tárgyakra vagy akár tanfolyamokra kell most költened, melyekkel ugyan tisztában voltál, de eddig halogattad ezeket. Azonban most a körmödre ég sok-sok ügy, s nem tologathatod a megoldások keresését.

Azonban igen szerencsésnek érezheted magadat, hiszen mint mindig, most is megtalálod a kiskaput a céljaid eléréséhez, s már a tavasz első napjaira rendeződhet anyagi helyzeted, sőt, tervezhetsz is előre, - akár évekre. Megeshet ugyan, hogy minden adósságtól nem tudsz megszabadulni, de legalább nyugodtan hajthatod álomra a fejedet.


5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Amennyiben nem létkérdés, akkor május előtt ne vágj komoly ingatlanügyletbe vagy egyéb, számottevő kiadást jelentő vagyoni beruházásba, inkább tartalékolj, szükséged lesz minden pénzre.

A nyár azonban a lenyugvást hozza, végre költekezhetsz, lakást, autót vásárolhatsz, mindezt nyugodt szívvel, - egy fontos tényező mindig lebegjen a szemed előtt:  a költekezés mellett is maradjon tartalékod! Az ősz tartogat egy–két kellemetlen meglepetést számodra, de ezen problémák megoldásának is megtalálod a gyors módját.

Ha 2019-ben tervezed egy jelentősebb hitel felvételét, a nyár folyamán tedd meg a szükséges lépéseket.

Legkedvezőbb hónapok: július, augusztus

Nehézkes hónapok: január, március, október

Forrás: Ezoterikus.hu