Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2017 - KOS

Közzétéve: 2016. 11. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2017-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

A 2016 év végi és a 2017 év kezdetét jelentő kiadások számos nehéz pillanatot hozhatnak mindennapjaidba. Olyan dolgokra, tárgyakra vagy akár tanfolyamokra kell most költened, melyekkel ugyan tisztában voltál, de eddig halogattad ezeket. Azonban most a körmödre ég sok-sok ügy, s nem tologathatod a megoldások keresését.

Azonban igen szerencsésnek érezheted magadat, hiszen mint mindig, most is megtalálod a kiskaput a céljaid eléréséhez, s már a tavasz első napjaira rendeződhet anyagi helyzeted, sőt, tervezhetsz is előre, - akár évekre. Megeshet ugyan, hogy minden adósságtól nem tudsz megszabadulni, de legalább nyugodtan hajthatod álomra a fejed.


5 fontos asztrológiai konstelláció 2017-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Amennyiben nem létkérdés, akkor május előtt ne vágj komoly ingatlanügyletbe vagy egyéb számottevő kiadást jelentő vagyoni beruházásba, inkább tartalékolj, szükséged lesz minden pénzre.

A nyár azonban a lenyugvást hozza, végre költekezhetsz, lakást, autót vásárolhatsz, mindezt nyugodt szívvel, - egy fontos tényező mindig lebegjen a szemed előtt:  a költekezés mellett is maradjon tartalékod! Az ősz tartogat egy–két kellemetlen meglepetést számodra, de ezen problémák megoldásának is megtalálod a módját.

Ha 2017-ben tervezed egy jelentősebb hitel felvételét, a nyár folyamán tedd meg a szükséges lépéseket.

Legkedvezőbb hónapok: július, augusztus
Nehézkes hónapok: január, március, október


Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!

 

Forrás: Ezoterikus.hu