Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - VÍZÖNTŐ

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

2019-ben meg kell érteni mindenkinek, hogy a "vagyon" és a "pénz" nagyon eltérő fogalmak. Amíg valaki ezt a két kifejezést abszolút egyként kezeli, addig a pénztárcája is sokszor fog üresen tátogni némi "élelem" után.


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


2018 év vége sok kiadást hoz(hat)ott, már szinte a 2019-es esztendő január havának terhére költekeztél. Épp ezért igen nehezen fog érinteni az, hogy kisebb kiadások szakadnak a nyakadba az év elején, melyek alaposan fel is bosszanthatnak. Bár lelkileg okoz ez a helyzet nehéz pillanatokat, mégis azt javaslom, ne törődj ezekkel, mindig az jusson eszedbe: lehetett volna sokkal rosszabb is a helyzet. Nagy baj nincs, sőt inkább a 2019-es év pozitív előrejelzéseire figyelj! Sokat tanulhatsz a közelmúlt történéseiből, amennyiben alaposan átgondolsz mindent, s tanulsz a vétett bakikból.

Már március folyamán komoly dologba vághatod a fejszédet, ennek előkészítését már februárban érdemes megkezdeni. Lehet szó új vállalkozás indításáról, munkahely váltásról, betársulhatsz valahová, de egy biztos: olyan dolgot csinálhatsz, amely igazán ínyedre való, s beteljesülhet néhány régi vágyad.


5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Május folyamán lehet egy kis megtorpanás ebben a látványos fejlődésben, de nem kell visszaesésre, vagy jelentős problémákra számítanod. Lassan járj, s tovább érsz! Adj teret a szellemi fejlődésnek, az eddig meg nem értett dolgok megértésének és elfogadásának, ez is közelebb visz a céljaidhoz.

Szeptemberben váratlan bevételek gyarapíthatják pénztárcádat, de egy pillanatig se a költésen, hanem sokkal inkább a tartalékolás körül járjanak a gondolataid.
 

Legkedvezőbb hónapok: március, április, szeptember

Nehézkes hónapok: január, november

 

Forrás: Ezoterikus.hu