Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2017 - HALAK

Közzétéve: 2016. 11. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2017-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

2016 év vége sok kiadást hoz(hat)ott, már szinte a 2017-es esztendő január havának terhére költekeztél. Épp ezért igen nehezen fog érinteni az, hogy kisebb kiadások szakadnak a nyakadba az év elején, melyek alaposan fel is bosszanthatnak. Bár lelkileg okoz ez a helyzet nehéz pillanatokat, mégis azt javaslom, ne törődj ezekkel, mindig az jusson eszedbe: lehetett volna sokkal rosszabb is a helyzet. Nagy baj nincs, sőt inkább a 2017-es év pozitív előrejelzéseire figyelj! Sokat tanulhatsz a közelmúlt történéseiből, amennyiben alaposan átgondolsz mindent, s tanulsz a vétett bakikból.

Már március folyamán komoly dologba vághatod a fejszédet, ennek előkészítését már februárban érdemes megkezdeni. Lehet szó új vállalkozás indításáról, munkahely váltásról, betársulhatsz valahová, de egy biztos: olyan dolgot csinálhatsz, amely igazán ínyedre való, s beteljesülhet néhány régi vágyad.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2017-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Május folyamán lehet egy kis megtorpanás ebben a látványos fejlődésben, de nem kell visszaesésre, vagy jelentős problémákra számítanod. Lassan járj, s tovább érsz!

Szeptemberben váratlan bevételek gyarapíthatják pénztárcádat, de egy pillanatig se a költésen, hanem sokkal inkább a tartalékolás körül járjanak a gondolataid.
 

Legkedvezőbb hónapok: március, április, szeptember
Nehézkes hónapok: január, november


Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!


 

Forrás: Ezoterikus.hu