Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - BAK

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


2019... mit is hozhat? Sokat vagy keveset? Egyet biztosan szeretnél: picivel jobbat, mint 2018-ban, és ez bizony jogos elvárás, sőt, jogos igény.

S lőn, érkezik a változás szele végre! Valld be őszintén, a 2018-as év "majdnem" rossz volt, de legalábbis messze nem a vártaknak megfelelően alakult. Ugyanakkor már 2018 utolsó negyedében tapasztalhattad, hogy jól érezhető, egyben pozitív folyamatok indulnak meg anyagi életed terén, melyek eredményeképpen - bár nem látványosan és kimagaslóan, de - folyamatosan fogsz gyarapodni 2019 folyamán.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Minden esélyed megvan arra, hogy pénztárcád végre vastagodjon, régi adósságaid legalább egy részét letudd, sőt az ősz beköszöntekor már szinte nyugodtan fellélegezhetsz, és bátran nézhetsz előre, a jövőbe.

A nyár folyamán azt is megengedheted magadnak, hogy végre költs megkeresett pénzedből egy kicsit luxusra, szórakozz, kapcsolódj ki, és alaposan pihend ki az elmúlt egy év nehézségeit.

Az ősz végleges stabilitást hoz, de a tartalékolásról se feledkezz meg. A gyarapodás még nem ad okot az átgondolatlan költekezésre. Lassan járj, s biztosan tovább érsz!

Legkedvezőbb hónapok: július, augusztus, szeptember, december

Nehézkes hónapok: március, április

 

Forrás: Ezoterikus.hu