Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2017 - VÍZÖNTŐ

Közzétéve: 2016. 11. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2017-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

2017... mit is hozhat? Sokat vagy keveset? Egyet biztosan szeretnél: picivel jobbat, mint 2016-ban, és ez bizony jogos elvárás, sőt, jogos igény.

S lőn, érkezik a változás szele végre! Valld be őszintén, a 2016-os év "majdnem" rossz volt, de legalábbis messze nem a vártaknak megfelelően alakult. Ugyanakkor már 2016 utolsó negyedében tapasztalhattad, hogy jól érezhető, egyben pozitív folyamatok indulnak meg anyagi életed terén, melyek eredményeképpen - bár nem látványosan és kimagaslóan, de - folyamatosan fogsz gyarapodni 2017 folyamán.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2017-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Minden esélyed megvan arra, hogy pénztárcád végre vastagodjon, régi adósságaid legalább egy részét letudd, sőt az ősz beköszöntekor már szinte nyugodtan fellélegezhetsz, és bátran nézhetsz előre, a jövőbe.

A nyár folyamán azt is megengedheted magadnak, hogy végre költs megkeresett pénzedből egy kicsit luxusra, szórakozz, kapcsolódj ki, és alaposan pihend ki az elmúlt egy év nehézségeit.

Az ősz végleges stabilitást hoz, de a tartalékolásról se feledkezz meg. A gyarapodás még nem ad okot az átgondolatlan költekezésre. Lassan járj, s biztosan tovább érsz!

Legkedvezőbb hónapok: július, augusztus, szeptember, december
Nehézkes hónapok: március, április

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu