Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - NYILAS

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


Bármibe fogsz 2019 első negyedévében, azt sikerrel és anyagi gyarapodással tudod növelni, majd lezárni. Kiemelkedő eredményekkel kecsegtetnek a csillagok, minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy ügyeid jól alakuljanak. Akármibe is fekteted a pénzedet vagy éppen az erődet, csak nyerhetsz az üzleten. Tartsd szem előtt a "sok kicsi sokra megy" elvét, ne a hirtelen meggazdagodás lehetősége vezérelje.

Május végétől július közepéig azonban minden kiadást alaposan meg kell fontolni, mert a Mars kellemetlen hatása könnyen félrevezethet, és akár csalók áldozatává is válhatsz. Ne hagyd, hogy kihasználják jóindulatodat vagy naivságodat, - ezt kellő odafigyeléssel elkerülheted. Jogi segítséggel mindent megelőzhetsz, légy okos!

5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Augusztustól szerencsére lenyugszik a helyzet, ismét rátalálsz önmagadra, és akár nagyobb beruházáson – autó, ingatlan, - is gondolkozhatsz. Ekkor érdemes saját vállalkozást beindítani, már meglévők esetén technológiai újításokat eszközölni.

A banki- és kölcsönügyleteket novemberben és decemberben kerüld el. Senkinek ne vállalj kezességet és ne is adj kölcsön ekkortájt.

Legkedvezőbb hónapok: január, február, március, augusztus

Nehézkes hónapok: június, július, december

 

Forrás: Ezoterikus.hu