Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2017 - BAK

Közzétéve: 2016. 11. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2017-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

Bármibe fogsz 2017 első negyedévében, azt sikerrel és anyagi gyarapodással tudod növelni, majd lezárni. Kiemelkedő eredményekkel kecsegtetnek a csillagok, minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy ügyeid jól alakuljanak. Akármibe is fekteted a pénzedet vagy éppen az erődet, csak nyerhetsz az üzleten. Tartsd szem előtt a "sok kicsi sokra megy" elvét, ne a hirtelen meggazdagodás lehetősége vezérelje.

Május végétől július közepéig azonban minden kiadást alaposan meg kell fontolni, mert a Mars kellemetlen hatása könnyen félrevezethet, és akár csalók áldozatává is válhatsz. Ne hagyd, hogy kihasználják jóindulatodat vagy naivságodat, - ezt kellő odafigyeléssel elkerülheted. Jogi segítséggel mindent megelőzhetsz, légy okos!

5 fontos asztrológiai konstelláció 2017-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Augusztustól szerencsére lenyugszik a helyzet, ismét rátalálsz önmagadra, és akár nagyobb beruházáson – autó, ingatlan, - is gondolkozhatsz. Ekkor érdemes saját vállalkozást beindítani, már meglévők esetén technológiai újításokat eszközölni.

A banki- és kölcsönügyleteket novemberben és decemberben kerüld el. Senkinek ne vállalj kezességet és ne is adj kölcsön ekkortájt.

Legkedvezőbb hónapok: január, február, március, augusztus
Nehézkes hónapok: június, július, december

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu