Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2017 - NYILAS

Közzétéve: 2016. 11. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2017-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

Az év elején még elég sokat kell azon törnöd a fejed, hogy miből fizeted ki a tavalyi, pontosabban év végi túlzott kiadásaidat, egy kölcsönt, vagy egy megszerezni kívánt tárgy ellenértékét. Ezt tovább bonyolíthatja, hogy február során több váratlan kiadás nehezítheti meg életedet. Ha teheted, május előtt ne vegyél fel újabb hitelt, - még akkor se, ha ezt látod az egyetlen "üdvözítő" megoldásnak. Ezzel a döntéssel igen komoly bajba sodorhatod magad, miközben némi átcsoportosítással meg tudnád oldani a gondjaidat. Hidd el, a megoldás szó szerint ott hever a lábaid előtt, úgyhogy alaposan nézz körbe!

5 fontos asztrológiai konstelláció 2017-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Nagyobb beruházásba, vásárlásba, lakásfelújításba a nyár közepe előtt semmiképpen se vágj bele, először a régi, lezáratlan pénzügyi gondjaidat próbáld megoldani. Ez a nehézkes folyamat egészen szeptember közepéig elhúzódhat, az egyetlen lehetőség a túlélésre a tudatos tartalékolás, és a felesleges kiadások minimálisra szorítása.

Októbertől azonban érezni fogod, hogy jelentősen csökkennek a terhek, és pénztárcád vastagsága is érezhetőbbé válik. A gondjaid meg fognak oldódni, de sokkal tervezettebben, okosabban, tudatosabban kell haladnod utadon.

2016 decemberének tapasztalatai alapján ne költekezd túl magad a 2017-as tél kezdetén!

Legkedvezőbb hónapok: június, július, szeptember
Nehézkes hónapok: február, április, november


Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu