Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - SKORPIÓ

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


Az év elején még elég sokat kell azon törnöd a fejedet, hogy miből fizeted ki a tavalyi, pontosabban év végi túlzott kiadásaidat, egy kölcsönt, vagy egy megszerezni kívánt tárgy ellenértékét. Ezt tovább bonyolíthatja, hogy február során több váratlan kiadás nehezítheti meg életedet.

Ha teheted, május előtt ne vegyél fel újabb hitelt, - még akkor se, ha ezt látod az egyetlen "üdvözítő" megoldásnak. Ezzel a döntéssel igen komoly bajba sodorhatod magad, miközben némi átcsoportosítással meg tudnád oldani a gondjaidat. Hidd el, a megoldás szó szerint ott hever a lábaid előtt, úgyhogy alaposan nézz körbe!


5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Nagyobb beruházásba, vásárlásba, lakásfelújításba a nyár közepe előtt semmiképpen se vágj bele, először a régi, lezáratlan pénzügyi gondjaidat próbáld megoldani. Ez a nehézkes folyamat egészen szeptember közepéig elhúzódhat, az egyetlen lehetőség a túlélésre a tudatos tartalékolás, és a felesleges kiadások minimálisra szorítása.

Októbertől azonban érezni fogod, hogy jelentősen csökkennek a terhek, és pénztárcád vastagsága is érezhetőbbé válik. A gondjaid meg fognak oldódni, de sokkal tervezettebben, okosabban, tudatosabban kell haladnod utadon.

2018 decemberének tapasztalatai alapján ne költekezd túl magad a 2019-es tél kezdetén!

Legkedvezőbb hónapok: június, július, szeptember

Nehézkes hónapok: február, április, november

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu