Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - MÉRLEG

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


Az elmúlt két év kevés jelentős sikert hozott számodra pénzügyek terén, épp ezért jött el az ideje a gyökeres változtatásoknak! Minden esélyed megvan arra, hogy a nyár elején óriási fordulatot vegyen az életed anyagi ügyeket érintő része. Merd elhinni, hogy Fortuna végre melléd ál és támogatja törekvéseidet.

Már az év legelső napjaitól jól alakulnak anyagi ügyeid, ez akár fizetésemelésben, tavalyi befektetéseid megtérüléseiben vagy eddigi felesleges kiadásaid megszűnésében is megmutatkozhat.

Ha van tartalékod, most érdemes hosszútávra befektetni, de nyár közepéig inkább kerüld el az ingatlanvásárlást, ha ilyesmit terveznél idén. Az ősz vége és a tél sokkal kedvezőbb lesz ezeket az ügyeket érintően.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


A nyár némi nehézséget, megtorpanást tartogat, de ne aggódj jobban, mint ahogy azt a körülmények mutatják. Váratlan kiadások, veszteséges üzletek, felesleges kölcsönügyletekbe bonyolódások nehezíthetik meg az életed, de talpraesettséged kisegít a bajból, és saját magad megtalálod azt a lehetőséget, hogy ezekből a gondokból gyorsan kimássz.

Az ősz végétől hosszú távú anyagi stabilizálódás mutatkozik.

Legkedvezőbb hónapok: február, március, április, szeptember, november


Nehézkes hónapok: június, július

 

Forrás: Ezoterikus.hu