Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2017 - MÉRLEG

Közzétéve: 2016. 11. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2017-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

Ahhoz, hogy álmaidnak, elképzeléseidnek megfelelően alakuljon a 2017-es esztendő pénzügyi része, alapos átalakításra van szükség, - érdemes megválni pár megszokástól, hibás berögzöttségtől, amit még 2016-ban gyakorta megcsináltál.

Felejtsd el a régi szokásokat, az újév hozzon újdonságot az anyagiak beosztása, felhasználása terén is. Ne fogadalmakkal kezd az újesztendőt, hisz szinte még sosem sikerült ezkeket megvalósítani. Sokkal jobban jársz akkor, ha észszerű dolgokat és célokat tűzöl ki magad elé, melyekhez nem kell eget és földet megmozgatni, ráadásul teljesíthetőek is.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2017-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Az év első hónapjai nagyon kedvezően - sőt, alkalmanként talán a tervezettnél is jobban - alakulnak, ezt váratlan plusz bevételeid is bizonyítják. Másodállást is vállalhatsz, de ha már unod a régi munkahelyed, ideje a továbblépésnek, különösen a tavaszi időszak kedvez ezen célok megvalósításához.

Június saját vállalkozás indítására kiválóan alkalmas, de a nyári időszak akár lakás vagy gépkocsi vásárlásnak is kedvez. Merj megvalósítani egy álmot.

Befektetésekhez a szeptemberi hónap nyújt segítséget, de nem is árt a tartalékolás, mert hiába az ősz által nyújtott stabil időszak, a tél beállta számos plusz kiadás megjelenését hozhatja.

Legkedvezőbb hónapok: február, március, április, június, szeptember
Nehézkes hónapok: november, december

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!

 

Forrás: Ezoterikus.hu