Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - SZŰZ

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


Ahhoz, hogy álmaidnak, elképzeléseidnek megfelelően alakuljon a 2019-es esztendő pénzügyi része, alapos átalakításra, megreformálásra van szükség, - érdemes megválni pár megszokástól, hibás berögzöttségtől, amit még 2018-ban gyakorta megcsináltál.

Felejtsd el a régi szokásokat, az újév hozzon újdonságot az anyagiak beosztása, felhasználása terén is. Ne fogadalmakkal kezd az újesztendőt, hisz szinte még sosem sikerült ezkeket megvalósítani. Sokkal jobban jársz akkor, ha észszerű dolgokat és célokat tűzöl ki magad elé, melyekhez nem kell eget és földet megmozgatni, ráadásul teljesíthetőek is.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Az év első hónapjai nagyon kedvezően - sőt, alkalmanként talán a tervezettnél is jobban - alakulnak, ezt váratlan plusz bevételeid is bizonyítják. Másodállást is vállalhatsz, de ha már unod a régi munkahelyed, ideje a továbblépésnek, különösen a tavaszi időszak kedvez ezen célok megvalósításához.

Június saját vállalkozás indítására kiválóan alkalmas, de a nyári időszak akár lakás vagy gépkocsi vásárlásnak is kedvez. Merj megvalósítani egy álmot.

Befektetésekhez a szeptemberi hónap nyújt segítséget, de nem is árt a tartalékolás, mert hiába az ősz által nyújtott stabil időszak, a tél beállta számos plusz kiadás megjelenését hozhatja.

Legkedvezőbb hónapok: február, március, április, június, szeptember

Nehézkes hónapok: november, december

 

Forrás: Ezoterikus.hu