Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - OROSZLÁN

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


Jól alakul a 2019-es esztendő, aggodalomra nincs okod. Minimális odafigyelésre lesz szükség, és vagyonodat gyarapíthatod, pénzügyeid nincsenek veszélyben, ha befektetnél, segítségre lelsz

Egy-két kisebb kiadás az év elején még ne vegye el a kedvedet semmitől, hisz ez az elmúlt években is mindig így alakult, - olyan, mintha a sors ismételné önmagát. Otthonoddal vagy gépjárműveddel kapcsolatban érhet néhány kellemetlen eset, műszaki tárgyak romolhatnak el, s ezek javítása vagy cseréje nem tűr halasztást. Márciustól azonban fokozatosan áthelyezheted tekinteted a bevételi oldalra, mert befektetéseid, régi munkáid végre anyagilag is megtérülhetnek, s számos problémára találhatsz megoldást. Természetesen a plusz bevételek ne sarkalljanak azonnali kiadásokra, légy kellően megfontolt. Amiért sokat harcoltál az elmúlt 3-4 esztendőben, azét a dicséret végre megérkezik különféle formákban.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Ha lakásvásárláson, építkezésen, vállalkozásod fejlesztésén vagy egyéb, jelentős beruházáson töröd a fejedet, akkor szeptember erre a legkedvezőbb hónap. Emellett bármilyen más befektetést vagy nagyobb kiadást ekkorra időzíts. Az ősz további része, majd a tél nyugalmas időt ígér, tartalékolj előre a 2020-as esztendőre akkor is, ha ez hihetetlenül távolinak tűnik még most.

Legkedvezőbb hónapok: szeptember, október, november

Nehézkes hónapok: január, február

 

Forrás: Ezoterikus.hu