Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2017 - SZŰZ

Közzétéve: 2016. 11. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2017-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

Jól alakul a 2017-es esztendő, aggodalomra nincs okod. Minimális odafigyelésre lesz szükség, és vagyonodat gyarapíthatod, pénzügyeid nincsenek veszélyben, ha befektetnél, segítségre lelsz

Egy-két kisebb kiadás az év elején még ne vegye el a kedvedet semmitől, hisz ez az elmúlt években is mindig így alakult, - olyan, mintha a sors ismételné önmagát. Otthonoddal vagy gépjárműveddel kapcsolatban érhet néhány kellemetlen eset, műszaki tárgyak romolhatnak el, s ezek javítása vagy cseréje nem tűr halasztást. Márciustól azonban fokozatosan áthelyezheted tekinteted a bevételi oldalra, mert befektetéseid, régi munkáid végre anyagilag is megtérülhetnek, s számos problémára találhatsz megoldást. Természetesen a plusz bevételek ne sarkalljanak azonnali kiadásokra, légy kellően megfontolt. Amiért sokat harcoltál az elmúlt 3-4 esztendőben, azét a dicséret végre megérkezik különféle formákban.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2017-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Ha lakásvásárláson, vagy egyéb, jelentős beruházáson töröd a fejed, akkor szeptember erre a legkedvezőbb hónap. Emellett bármilyen más befektetést vagy nagyobb kiadást ekkorra időzíts. Az ősz további része, majd a tél nyugalmas időt ígér, tartalékolj előre a 2018-as esztendőre akkor is, ha ez hihetetlenül távolinak tűnik még most.

Legkedvezőbb hónapok: szeptember, október, november
Nehézkes hónapok: január, február

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu