Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - RÁK

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


2019 első hónapjaiban úgy érezheted, hogy szinte egy helyben toporogsz, nem halad a szekered, mintha valami mocsár közepén ragadtál volna, miközben körülötted forog a világ, változóban van minden - téged kivéve. Talán nem cserélted le a naptáradat január elsején? Meglehet... Mindenesetre a csillagok nem támogatnak a nagy változások eszközlésében egészen május végéig, így akkor teszed jól, ha nem erőlteted a gyors módosulásokat. Hidd el, ami késik, nem múlik, a türelmed pedig rózsát fog teremni.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Ugyanakkor egyik pillanatról a másikra, hozzávetőleg június közepétől -, hatalmas fordulat következik be anyagi életed terén, s régi befektetéseid térülhetnek meg, esetleg már elfelejtett adósaid kopogtatnak, hogy szeretnék letudni restanciájukat. Az is elképzelhető, hogy plusz munkát vállalsz, vagy felkínálnak neked egy az eddigieknél sokkal jobb és megtérülőbb állást. Ne habozz elfogadni azt, amit a sors tálcán kínál! Az ősz nyugalmas, a november kissé problémás lesz anyagi szempontból.

Összességében jó hír, hogy képes leszel időben meglátni, mikor költekezhetsz, meddig mehetsz el, vagy mikor kell behúznod a féket.

Legkedvezőbb hónapok: június, július, augusztus, október

Nehézkes hónapok: február, március, április

 

Forrás: Ezoterikus.hu