Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2017 - OROSZLÁN

Közzétéve: 2016. 11. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2017-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

2017 első hónapjaiban úgy érezheted, hogy szinte egy helyben toporogsz, nem halad a szekered, mintha valami mocsár közepén ragadtál volna, miközben körülötted forog a világ. Talán nem cserélted le a naptáradat január elsején? Meglehet... Mindenesetre a csillagok nem támogatnak a nagy változások eszközlésében egészen május végéig, így akkor teszed jól, ha nem erőlteted a gyors módosulásokat. Hidd el, ami késik, nem múlik, a türelmed pedig rózsát fog teremni.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2017-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Ugyanakkor egyik pillanatról a másikra, hozzávetőleg június közepétől -, hatalmas fordulat következik be anyagi életed terén, s régi befektetéseid térülhetnek meg, esetleg már elfelejtett adósaid kopogtatnak, hogy szeretnék letudni restanciájukat. Az is elképzelhető, hogy plusz munkát vállalsz, vagy felkínálnak neked egy az eddigieknél sokkal jobb és megtérülőbb állást. Ne habozz elfogadni azt, amit a sors tálcán kínál! Az ősz nyugalmas, a november kissé problémás lesz anyagi szempontból.

Összességében jó hír, hogy képes leszel időben meglátni, mikor költekezhetsz, meddig mehetsz el, vagy mikor kell behúznod a féket.

Legkedvezőbb hónapok: június, július, augusztus, október
Nehézkes hónapok: február, március, április


Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!

 

Forrás: Ezoterikus.hu