Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2017 - RÁK

Közzétéve: 2016. 11. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2017-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

Már 2017 januárjában vagy februárjában nagy sikert könyvelhetsz el, s az is biztos, hogy munkáddal, hivatásoddal kapcsolatban plusz bevételekre számíthatsz. Ezek a bevételek még erőteljes összefüggésben lesznek a 2016-os esztendő eredményeivel. Összegezd, miként sikerült elérni a céljaidat, hogy mindezt meg tudd ismételni az újesztendőben.

A tavaszi időszak stabilitást hoz, viszont a május és júniusi hónapok tartogathatnak egy-két kellemetlen pillanatot, kisebb kiadások formájában, - melyekről tudtál, de elfeledkeztél róluk.

A nyár folyamán figyelj oda minden aláírandó papírra, bizony könnyen megtéveszthetnek és kihasználhatják jóindulatodat, naivitásodat, ha kell, hát kérj külső, akár jogi vagy gazdasági segítséget. Fő a biztonság! Az okos ember felkészült, - hát légy Te mindkettő!

5 fontos asztrológiai konstelláció 2017-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Az ősz beálltával már ingatlan- vagy kölcsönügyleteken is törheted a fejed, ekkor már bármibe vágod a fejszéd, csak sikerrel kecsegtetnek a csillagok. Akár valakivel össze is foghatsz, ott sem tévedhetsz mellékvágányra.

2017 utolsó két hónapjában váratlanul nagyon jó lehetőségeket kínálhatnak fel neked, melyek hosszú távra mutatnak előre. Légy bátor!

Legkedvezőbb hónapok: január, február, szeptember, november, december
Nehézkes hónapok: május, június

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!

 

Forrás: Ezoterikus.hu