Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - IKREK

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


Már 2019 januárjában vagy februárjában nagy sikert könyvelhetsz el, s az is biztos, hogy munkáddal, hivatásoddal kapcsolatban plusz bevételekre számíthatsz. Ezek a bevételek még erőteljes összefüggésben lesznek a 2018-as esztendő eredményeivel. Összegezd, miként sikerült elérni a céljaidat, hogy mindezt meg tudd ismételni az újesztendőben.

A tavaszi időszak stabilitást hoz, viszont a május és júniusi hónapok tartogathatnak egy-két kellemetlen pillanatot, kisebb kiadások formájában, - melyekről tudtál, de elfeledkeztél róluk.

A nyár folyamán figyelj oda minden aláírandó papírra, bizony könnyen megtéveszthetnek és kihasználhatják jóindulatodat, naivitásodat, ha kell, hát kérj külső, akár jogi vagy gazdasági segítséget. Fő a biztonság! Az okos ember felkészült, - hát légy Te mindkettő!

5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Az ősz beálltával már ingatlan- vagy kölcsönügyleteken is törheted a fejedet, ekkor már bármibe vágod a fejszédet, csak sikerrel kecsegtetnek a csillagok. Akár valakivel össze is foghatsz, ott sem tévedhetsz mellékvágányra. Vállalkozz, ha sosem tetted! Fejleszd a meglévő vállalkozást, ha régóta nem tudsz általa látványosan gyarapítani. Merj kockáztatni.

2019 utolsó két hónapjában váratlanul nagyon jó lehetőségeket kínálhatnak fel neked, melyek hosszú távra mutatnak előre. Légy bátor!

Legkedvezőbb hónapok: január, február, szeptember, november, december

Nehézkes hónapok: május, június

 

Forrás: Ezoterikus.hu