Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2017 - IKREK

Közzétéve: 2016. 11. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2017-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

Számos kiadás, - köztük sok váratlan - fogja nehezíteni a mindennapjaidat már az év elején. Ezek legtöbbje úgy szakadhat a nyakadba, mint derült égből a villámcsapás, s hirtelen nem is tudod, hová kapj a megoldásért, ki segíthet, honnan szerezhetsz motivációt. Mégis szerencséd lesz, mert a Jupiter segítségével fordul a kocka már február derekán, és logikus gondolkodásmóddal, észszerű tervezéssel könnyen kimászhatsz a slamasztikából, s meglehet, hogy nem lesz szükséged külső segítségre.

Ha akad 2016-ról megmaradt, lezáratlan kölcsönügyleted, akkor ennek kifizetését is elkezdheted megtervezni, mert ez az év alkalmas arra, hogy akár le is zárj egyet-kettőt, a kisebbek közül. Ne tarts semmit reménytelen, megoldhatatlan ügynek, fókuszálj a célra.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2017-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Ha netán neked tartozik valaki, akkor jó az esélyed arra, hogy nyárig vissza is kapod. Ne szégyelld visszakérni azt, ami a tiéd.

Az ősz nyugalmat, a kora tél ismét kisebb felesleges kiadásokat jelez. Ez utóbbiakat nem lenne nehéz elkerülni kellő odafigyeléssel, alapos tervezéssel. Az év egészében próbálj tartalékolni, apránként mindig egy kicsikét.

Legkedvezőbb hónapok: május, június, július, október, november
Nehézkes hónapok: február, március, április

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu