Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - BIKA

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


Számos kiadás, - köztük sok váratlan - fogja nehezíteni a mindennapjaidat már az év elején. Ezek legtöbbje úgy szakadhat a nyakadba, mint derült égből a villámcsapás, s hirtelen nem is tudod, hová kapj a megoldásért, ki segíthet, honnan szerezhetsz motivációt. Mégis szerencséd lesz, mert a Jupiter segítségével fordul a kocka már február derekán, és logikus gondolkodásmóddal, észszerű tervezéssel könnyen kimászhatsz a slamasztikából, s meglehet, hogy nem lesz szükséged külső segítségre.

Ha akad 2018-ról megmaradt, lezáratlan kölcsönügyleted, akkor ennek kifizetését is elkezdheted megtervezni, mert ez az év alkalmas arra, hogy akár le is zárj egyet-kettőt, a kisebbek közül. Ne tarts semmit reménytelen, megoldhatatlan ügynek, fókuszálj a célra.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Ha netán neked tartozik valaki, akkor jó az esélyed arra, hogy nyárig vissza is kapod. Ne szégyelld visszakérni azt, ami a tiéd.

Az ősz nyugalmat, a kora tél ismét kisebb felesleges kiadásokat jelez. Ez utóbbiakat nem lenne nehéz elkerülni kellő odafigyeléssel, alapos tervezéssel. Az év egészében próbálj tartalékolni, apránként mindig egy kicsikét. Mivel lelkileg összességében kiegyensúlyozott leszel, így a lelki bőség áttevődik az anyagi jellegű bőségre is.

Legkedvezőbb hónapok: május, június, július, október, november
 

Nehézkes hónapok: február, március, április

 

Forrás: Ezoterikus.hu