Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - KOS

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.

Ennek megfelelően 2019-ben NE pénzre, hanem BŐSÉGRE törekedj! Segítek!


2018 folyamán meglehetősen vegyes hatások érték anyagi ügyeidet, volt részed jóban és rosszban egyaránt, - de Te nem adtad fel, és ezért dicséretet érdemelsz. Számos problémával kellett szembenézned, így igazán nem csoda, ha voltak olyan pillanatok, amikor talán már kiutat sem reméltél, - pedig ezt tőled a legkevésbé várnám.

Még szerencse, hogy a 2019-es esztendő végre sokkal több jóval kecsegtet, mint a 2018-as. Nos, ez az év talán még nem hozza meg a végleges, mindenre kiterjedő megoldásokat azokkal az ügyekkel összefüggésben, melyek esetében nagyon szeretnél végleges megoldásra lelni, de legalább elindít a fejlődés útján. A fény ott lesz az alagút végén.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2019-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Az újév beköszönte még nem kecsegtet gyors és nagy bevételekkel, sőt, január és február hava kifejezetten kiadásokkal terhelt időszak lehet. Ugyanakkor a nyár elejére végre megengedheted magadnak, hogy nyugodtan fellélegezz. Néhány régi, anyagi gondodat is ideje lenne elővenni és felgöngyölíteni, hisz lehet, hogy még tartozol régi barátoknak, ismerősöknek…

A kora őszi időszak új vállalkozás indításának, adásvételeknek kedvez. Az ősz stabilitást hoz, de ez még ne sarkalljon arra, hogy feleslegesen költekezz.

Legkedvezőbb hónapok: június, október, november
Nehézkes hónapok: január, február

 

Forrás: Ezoterikus.hu