Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2017 - BIKA

Közzétéve: 2016. 11. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Melyek a 2017-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat!

2016 folyamán meglehetősen vegyes hatások érték anyagi ügyeidet, volt részed jóban és rosszban egyaránt, - de Te nem adtad fel, és ezért dicséret érdemel. Számos problémával kellett szembenézned, így igazán nem csoda, ha voltak olyan pillanatok, amikor talán már kiutat sem reméltél, - pedig ezt tőled a legkevésbé várnám.

Még szerencse, hogy a 2017-es esztendő végre sokkal több jóval kecsegtet, mint a 2016-os. Nos, ez az év talán még nem hozza meg a végleges, mindenre kiterjedő megoldásokat azokkal az ügyekkel összefüggésben, melyek esetében nagyon szeretnél végleges megoldásra lelni, de legalább elindít a fejlődés útján. A fény ott lesz az alagút végén.

5 fontos asztrológiai konstelláció 2017-re: Tudnod kell mindről! Olvass ezekről itt!


Az újév beköszönte még nem kecsegtet gyors és nagy bevételekkel, sőt, január és február hava kifejezetten kiadásokkal terhelt időszak lehet. Ugyanakkor a nyár elejére végre megengedheted magadnak, hogy nyugodtan fellélegezz. Néhány régi, anyagi gondodat is ideje lenne elővenni és felgöngyölíteni, hisz lehet, hogy még tartozol régi barátoknak, ismerősöknek…

A kora őszi időszak új vállalkozás indításának, adásvételeknek kedvez. Az ősz stabilitást hoz, de ez még ne sarkalljon arra, hogy feleslegesen költekezz.

Legkedvezőbb hónapok: június, október, november
Nehézkes hónapok: január, február

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu