Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - február 14

Közzétéve: 2020. 02. 14. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 220 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - február 14., péntek

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(március 21. - április 20.)

Családi vagy épp baráti körben fagyossá válhat a légkör, ha mindenkinek az érzelmi életét te szeretnéd irányítani, vagy akár csak megoldani. Engedd az eseményeket menni a maguk útján. Nem kell örökké a jótéteményest játszani, van saját életed, s ott is akad rendeznivaló, igaz?

Napi tipp: ha főzni vagy sütni támad kedved, hát kétszer akkora mennyiséget készíts, mint amire elsőre gondoltál, hogy mindenkinek jusson.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(április 21. - május 20.)

A mai napon a mértéktelenség fizikai és mentális kimerültséget okozhat. Ne hajszold túl magad a munkahelyeden, és a kritikus magánéleti ügyeket se akard erőszakkal megoldani. Mindennek rendelt ideje van, s ha lassan is, de helyére rakod az apró puzzle darabkákat.

Napi tipp: egy kis kedvességgel ma sokra viheted, ne fogd vissza se magad, se a fantáziádat. Ha ezt képes vagy megtenni, környezetedet el lesz ragadtatva tőled.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(május 21. - június 21.)

Kisebb összezördülésre számíthatsz környezeteddel, ezért meg kell keresned a kompromisszumos megoldási lehetőségeket a béke kedvéért. Vállalj kockázatot azzal, hogy őszintén, ugyanakkor diplomatikusan elmondod a véleményedet, s ez jó fogadtatásra lel.

Napi tipp: hogy ne teljenek unalmasan a közlekedés percei, vigyél magaddal egy izgalmas könyvet. Csak arra figyelj, nehogy elfelejts leszállni ott, ahol kell.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(június 22. - július 22.)

Úgy döntesz, hogy mától kevesebb időt töltesz a munkáddal és több időt szánsz az otthonodra és a családodra? Nyugodt lehetsz, jól döntöttél, és ennek hamar meglesz a pozitív visszacsatolása. Sok kérdésre pont az előzőek miatt ma kapod meg a pozitív választ.

Napi tipp: ezt a napod már fél lábon is kibírod, aztán jöhet a lazítás a barátokkal!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(július 23. - augusztus 22.)

Emlékezz vissza az elmúlt napok álmaira, fantáziáira, és próbáld meg kideríteni, mi értelmük lehet, mert sok kérdésedre választ nyerhetsz belőlük. Ne a múltban vájkálj, hanem előre nézz. A megoldások ott vannak az orrod előtt, vedd észre ezt időben!

Napi tipp: ha nem akarsz otthon maradni este, készülj fel, hogy flörtölni akarnak majd veled.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Figyelj álmaidra, belső hangod üzeneteire, lehet hogy közelebb visznek a várva várt megoldásokhoz. Merj a tettek mezejére lépni, rajtad múlik, mikor változtatsz! Most tedd meg a szükséges lépéseket, főleg munka, karrier és anyagiak vonatkozásában.

Napi tipp: ne tervezz sok programot a hétvégére, mert nem lesz annyi szabad időd, mint szeretnéd.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(szeptember 23. - október 22.)

Meg tudsz birkózni nagyobb problémákkal és feladatokkal is, hiába próbálják mások ennek az ellenkezőjét állítani. Mutasd meg rejtett képességeidet, készülj fel minden eshetőségre, lépj a tettek mezejére és cselekedj.

Napi tipp: ellenőrizd a papírjaidat, mielőtt útnak indulsz, nehogy otthon maradjon valami fontos irat, amire szükséged lehet.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(október 23. - november 22.)

Környezeted rendkívül figyelmes, ráadásul sokat megtennének érted, és támogatnak céljaid elérésében. Használd ki a lehetőséget és merülj el az érzéki örömökben is, akad majd valaki, aki szívesen veled tart ezen az úton.

Napi tipp: ma, ha lehet, ne vegyél fel hivalkodó ruhát, inkább részesítsd előnybe a pasztell színeket.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(november 23 - december 21.)

Ma elismerésekben, dicséretekben lehet részed, amit élvezz is ki, mert hamarosan ismét leköti minden idődet a munkád. Tervezd meg időben a hétvégi programokat, ugyanakkor jól teszed, ha társaságban töltöd majd az idődet.

Napi tipp: ha elfáradtál a nap végére, este ne vigéckedj, végy egy forró fürdőt tengeri sóval, s minél előbb bújj az ágyba.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(december 22 - január 20.)

Kiürülni látszik a pénztárcád, nem minden alakul úgy, ahogy várod. Kicsit vissza kellene fognod bizonyos kiadásaidat, bár, a következő időszakban lesznek majd extra bevételeid is. Ügyesen el tudsz lavírozni ezen a síkos pályán is.

Napi tipp: ha nem tudod lerázni magadról azokat a komoly dolgokat, egy jó beszélgetés az igazi-igazi barátnővel felszabadít, és mázsás terheket vehet le rólad.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(január 21 - február 18.)

Ma a kitartásodra és a magabiztosságodra egyaránt szükséged lesz, mert csak így győzheted le a felmerülő munkahelyi vagy családi problémákat. Tarts ki, sok hátráltató körülmény akadályoz a könnyed fejlődésben, ám az erőd és a szorgalmad mindent legyőz.

Napi tipp: nem csak a ruha fontos! Állítsd be az órád, mert ma sok múlhat egy pontos megjelenésen.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - február 14., péntek
(február 19 - március 20.)

Egy régi szerelem bukkanhat fel ismét az életedben sorsszerűen. Most már magad is kezded elhinni, hogy egymásnak teremtettek benneteket... Csak megfontoltan... Ne hamarkodj el semmilyen döntést, különösen akkor ne, ha már kapcsolatban élsz. Okosan és tudatosan dönts.

Napi tipp: vigyél magaddal sportos ruhát ma, hátha szükség lesz erre. Emiatt nehogy lemaradj bármiről!Bezárás

Bezárás