Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

5 fontos asztrológiai tényező - Horoszkóp 2020

Közzétéve: 2019. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 407 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak számára az asztrológia szimpla jövendőmondás – vagy bejön, vagy nem alapon. A születési képlet remek jellemrajzot ad az egyénről, s kiváló önismeretre lehet szert tenni segítségével, az aktuális bolygómozgások által megüzent információkat sokféleképpen lehet értelmezni, alkalmazni. Mi az az 5 fontos tényező, amire feltétlenül oda kell figyelni 2020-ban?

 

Asztrológusként, Life coach-ként, tanácsadóként vallom, hogy 2020 a virágzás, a kibontakozás ideje, a már messze nem lassú, egyben kifejezetten látványos eredményt hozó cselekedetek pillanata. Egy olyan esztendő, amikor az egyetlen okos, megfontolt és bölcs döntés az, ha az elmúlt három esztendőben lerakott alapokatt formálgatjuk, ápoljuk. Te bevállalod a további változást?

A bolygók, - így pedig mozgásuk, együttállásaik vagy épp összefeszüléseik - segítségével könnyen lehet elősegíteni vagy akár fokozni a lelki fejlődést, a karrierrel összefüggő előrelépési lehetőségeket. Segítenek összehangolni a terveinket, céljainkat, utat mutatnak a nagyobb kihívások irányába, jelzik az akadályokat, és segíthetnek rálelni és megérteni egy-egy konkrét esemény értelmét.

Minden új esztendő egyenlő az új távlatokkal. Ha ismered a 2020-as esztendő legfontosabb asztrológiai eseményeit, akkor ezek támogatásával sokkal tudatosabban kezdheted tervezni a feladataidat, vagy akár meglévő gondjaid megoldását, illetve nézhetsz új tennivalók után. Most sem felejtem megemlíteni, hogy utolsóként, de nem utolsó sorban az önismereti rész az, amiben az asztrológia mindig a segítségünkre lesz.

Az 5 legfontosabb feladat 2020-ban:

  • tanulj a régi hibákból, s ne kövesd el azokat ismét
  • éld tudatosabban és szervezettebben, képes vagy ezt megtenni
  • fogadd el önmagadat és környezetedet olyannak, amilyenek
  • figyeld meg a felszín alatt működő mozgatórugókat, így megérted a változások okát
  • gyarapítsd szellemi tudásodat, így minden más terület is növekedésnek indul

2020 a HOLD éve

A hagyományok szerint 2019 a MERKÚR éve volt. Ennek fókuszában a kommunikáció, az eszmecserék, s nem utolsó sorban a megértés és elfogadás állt. 2020. március 20-a és az ezzel azonos időben kezdődő asztrológiai Hold év sorsfordulókat jelez, jöhetnek nagy utazások, új ismeretségek, furának tűnő üzletkötések. Jobban megértjük, mi zajlik körülöttünk és empatikusabbá válunk. Akinek az elképzelései közt szerepel nagy utazás, költözés, drámai szakmaváltás - az sikerrel jár, ha szorgalmasan halad célja felé.

Meg kell különböztetned a lényegest a lényegtelentől, s a „kevesebb néha több” elve alapján kell működnöd és működtetned a dolgaidat. Ebben a periódusban már nem csipán kézzel fogható közelségben lesz az alagút végén a fény, hanem ki is kell lépni arra a bizonyos fénnyel telített térbe.  Kiemelkedő szerepet kap a szellemi tőke kiaknázása, valamint a kommunikáció átreformálása.

Jupiter a Bakban 2019.12.02 és 2020.12.19. között

Jupitert, mint a SZERENCSE bolygóját tartjuk számon. A Jupiter a Nyilasban nyíltságot és szilárdságot hozott 2019-ben, új dolgokat kínált, és jó eséllyel kevesebbet kellett erőlködni céljaink megvalósításáért. A Jupiter saját jegyében - a Nyilasban - látványosan felerősítette a befolyásolás képességét. Ám ez nem negatív hatás! Örömteli, kedélyállapot javító, bizakodásra okot adó energiákat kínált ez az időszak.

Amint a Jupiter jegyet vált és a Bakban próbál utat törni magának... sokat kínlódhat. Nem érzi jól ebben a jegyben magát, hiszen esésben lesz, és a Bak számára amúgy is egyhangú és puritán közeget kínál csupán. Épp ezért némi gazdasági visszaesés, az anyagi javak megcsappanása, lehetőségeink beszűkülése teljesen normális folyamatként tűnik fel 2020-ban.

Azok, akik 2017 és 2019 között ügyesen taktikáztak, jól halmoztak fel javakat és képesek benyomni a stop gombot időben, azokat egyszerűen nem éri semmiféle anyagi és egyéb kár 2020-ban.

Itt találod meg a 2020-as esztendő legfontosabb napjainak listáját!

Szaturnusz a Bakban 2020. március 21-ig

majd a Vízöntőben és ismét  Bakban.

Végső székfoglalás a Vízöntőben: 2020.12.16

Amikor a Szaturnusz átlépte a Bak kapuját, az egy új ciklust hozott számunkra, mely egyaránt kedvezett az egyénnek és a közösségnek. Amennyire nagyok és szélesek voltak az előttünk álló lehetőségek, annyira korlátozottak is... A biztonság, a tradíció, az együttműködés és a felelősségvállalás mindennél többet jelentett és fog jelenteni még 2020 végéig. A létezésed, a szellemi horizont tágítása, a tetteid és a cselekedeteid, sőt, még a kudarcaid is fókuszban lesznek, semmit nem lehet majd a szőnyeg alá seperni. Ezután viszont sok dolog megváltozik a Vízöntő Szaturnusz korszakával.

Olvass a Szaturnusz Bakban tarózkodó időszakáról részletesen itt!

NE ÚJ DOLOGBA KEZDJ, HANEM MÓDOSíTS A GONDOLKODÁSODON!

Neptunusz a Halakban - tisztán látsz már?

2012-től a Neptunusz a Halakban foglalt magának páholyt, hogy 2025-ig onnan szemlélje a világot. Rá kell döbbenni végre, hogy a béke és a megnyugvás belülről fakad. Általa lassan, de biztosan javul a bele- és megérző képesség, így a spiritualitás iránti igény is növekszik.

A Plútó még a Bak jegyében lépeget előre...

...lassan, de biztosa halad előre, ezáltal egyre erősebb lesz a hatása, mellyel leginkább a Bak jegyűeket segíti. Ám pozitív erőt ad a Rákoknak, Halaknak és Skorpióknak is.

Amennyiben hajlandó vagy a régi dolgokat új perspektívából szemlélni, s elfogadod, hogy a körülmények változásával neked is át kell formálnod a dlgokat, akkor a régi tervek egy része hirtelen megvalósítható lesz.


SOSEM szabad feladni, mert mindig van remény, hogy változtass!

NINCS  LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN!

Próbálkozni kell! Mindig! Folyamatosan! Az nem vezet sehová, ha nem akarsz lépéseket tenni a boldogulásod felé. A világ minden nap változik. Ha Te nem alkalmazkodsz, le fogsz maradni!

A cikk írójának weboldala itt! 

Forrás: Ezoterikus.hu