Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - október 11

Közzétéve: 2019. 10. 11. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 230 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - október 11., péntek

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(március 21. - április 20.)

Ma egy kicsit a családod visszahúzó erejét érzed, és mivel mostanában egyébként is nagyon sok akadállyal találod szemben magad, inkább nem szállsz harcba velük. Jól teszed, így nem fulladsz ki estére.

Napi tipp: munkából hazafele, biztos, ami biztos, menj be a legközelebbi boltba, és vegyél egy kis nassolni valót!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(április 21. - május 20.)

A mai nap próbára teszi a kitartásodat, hiszen kénytelen leszel többször is nekifutni az elintézendő ügyeid jelentős részének. Légy talpraesett, biztosan sikerrel zárod a napot!

Napi tipp: fogadd el a segítséget. Nem fog csorba esni büszkeségeden, sőt, ezzel csak egy igen kellemetlen szituációtól mentheted meg magadat.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(május 21. - június 21.)

Ma egy kis gonddal kell szembenézned, mert egy barátod kölcsönért, vagy egyéb jelentős segítségért folyamodik hozzád, de Te úgy véled, hogy nem szerencsés összekeverni a két területet. Jól gondolod, mindent kezelj a saját helyén.

Napi tipp: vigyázz a cinizmusoddal, mert most konfliktust okozhat. Minden függő kérdést bölcsességgel és logikával rendezz.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(június 22. - július 22.)

Anyagilag egy meglepően sikeres napra számíthatsz. Ha ezt az otthonodra költöd, jól döntesz, hiszen nagyon régóta tervezel egy átalakítást. Most végre elérkezettnek látod az időt, más változtatásokra is.

Napi tipp: légy türelmes, ha vitás helyzetek alakulnak ki. Amennyiben úgy érzed, megy fel a pumpa, menj és sétálj egyet, vagy hívd el a kollégádat egy kávéra.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a napon rengetegen nyújtanak segítő kezet feléd. Ne légy bizalmatlan, bátran fogadj el mindenféle segítséget, nyugodt szívvel hagyatkozhatsz más emberek jó szándékára!

Napi tipp: tartsd magadban ma a dolgokat, amennyiben úgy érzed, senkinek nincs köze a dolgaidhoz.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Pénzügyi gondok merülhetnek fel az életedben. Akkor tudsz előrehaladni ezen a téren, ha nem támaszkodsz semmiféle segítségre, hanem önállóan oldod meg a dolgot.

Napi tipp: ne reagálj azonnal semmilyen hírre, inkább járj utána a dolgoknak. Miután meggyőződtél arról, hogy minden rendben van, megnyugodhatsz.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(szeptember 23. - október 22.)

Ma hallgass a megérzéseidre, hiszen a nap folyamán váratlanul olyan dolgok jutnak eszedbe, amelyek a jövőre nézve még nagyon hasznosak lehetnek. Ha szükségét érzed, hát jegyzetelj.

Napi tipp: dőlj hátra és ne görcsölj. Minden épp akkor fog megtörténni veled, amikor annak helye és ideje van.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(október 23. - november 22.)

A mai napon egy szerződésért vagy megrendelésért kell megküzdened. Most bizony okosabban tennéd, ha nem vinnél bele érzelmeket, hanem inkább az észérveket sorakoztatnád fel.

Napi tipp: legyél nyitotta ma mindenre. Akárki is akarjon veled valamit megosztani, te csak figyelj és tanulj. Ebből adódik később egy új lehetőség is.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(november 23 - december 21.)

Ma egy régi ismerős bukkanhat fel újra az életedben. Ez a találkozás nagyon felkavaró lesz számodra, hiszen a régi emlékek felszínre törnek. Mindent kezelj a maga helyén.

Napi tipp: jobb, ha nem beszélsz többet a kelleténél. Légy kedves, de ne add ki magadat és a dolgaidat száz százalékig.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(december 22 - január 20.)

Nagyon pörgős napra számíthatsz. Nagy kedvvel végzed a dolgod, úgy érzed, egy hegyet is el tudnál hordani. Felgyorsulnak az események, sikert sikerre halmozol, sok dicséretet kapsz.

Napi tipp: csak úgy, ahogy szoktad... a szorgalom párosuljon némi lazasággal. Ügyesen csűröd csavarod a mondanivalódat, így bármit meg és ki tudsz magyarázni.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(január 21 - február 18.)

Úgy érzed, most jó lenne kiszakadni egy kicsit a mindennapok taposómalmából? Erre jó szolgálatot tehet egy rövid kis kiruccanás, de nehogy egyedül vágj neki. Érezzétek jól magatokat többen, együtt!

Napi tipp: könnyen lehet, hogy valaki őszintén megmondja a magáért neked. Ne sértődj meg, hanem gondolkozz el a mondottakon, mielőtt bármit tennél. Minden kritikát kezelj úgy, mintha építő jellegű lenne. Sokat tanulhat az ember a saját hibáiból is.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - október 11., péntek
(február 19 - március 20.)

Céltudatos vagy, ezen a napon pontosan tudod, mit akarsz, és most nem hagyod, hogy eltántorítsanak a célodtól. Bár akadályokba ütközhetsz, minden nehézségen átverekszed magadat.

Napi tipp: igyekezz az érzelmeidet kordában tartani. Ha nem megy, készíts használati útmutatót magadhoz, így a jövőben a hasonló helyzetekben már mindenki tudni fogja mi a helyzet.
Bezárás