Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Csodás Újhold a Rák jegyében - szentimentalizmus a köbön!

Közzétéve: 2017. 06. 24. Írta: Szatmári Nóra, Bíborcsillag asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 758 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 24-én, azaz ma, a Rák jegyben együtt áll a Nap és a Hold. Ezt az együttállást nevezzük Újholdnak, - ezzel zárul le egy teljes Holdhónap, s kezdetét veszi egy új. Légy befogadó, spontán, és nyitott minden lehetőségre, az emberek közeledésére, a szexualitásra, a bőségre, az örömre. Tágítsd ki a horizontot, lásd meg azt, ami eddig rejtve volt.

A Rák csillagkép szimbolizálja a családot mindenféle értelemben. Az ön- és másokról való gondoskodás, az összetartás érzése, a fogantatás képessége, a gyermekvárás időszaka mind benne rejlik, - és még szentimentalizmusra való hajlammal is felruház mindannyiunkat.

Fontos feladata a mai - és minden más! - Újholdnak, hogy megállj kicsit, eltűnődj az életeden, elemezd a hibáidat, megpróbálj ezeken javítani, és új célokat tűzz ki magad elé. Te miben szeretnél megújulni? Az Újhold energiái igazi segítséget nyújtanak a külső és a belső megújulásban egyaránt.

Ez az Újhold hétfőn, 04:31:50-kor tetőzik. A Hold - értelemszerűen - eddig a pillanatig fogy, ezután már növekedésbe kezd, igaz, a szemmel láthatósághoz akár egy teljes napot is várnunk kell. Ezen a napon lehetőleg kerüljük a tervezhető műtéteket, kizárólag életmentés miatt kezdjünk ilyesmibe.

A Növőhold mindenben a növekedést, gyarapodást, fejlődést támogatja. Merj cselekedni, kimondani, megtenni. Csak rajtad múlik!


"A dolgok a maguk létében, teremtett vagy teremtetlen valóságukban vannak és csodálatosak. A mi érzékenységünk, a mi befogadásunk hibásodott meg, a mi érzékeink fogyatkoztak meg, mert a Szépséget és a Boldogságot, a Fényt csak kívül kerestük, vagy tán már nem is kerestük. Pedig az belül van és mindig belül volt, így most is belül van. Keresésünk igazolja a hiányt, a hiány tanúsítja, hogy ebben a fájdalmas világban vagyunk és élünk, de mégsem egészen ebből a világból élünk."

(Várszegi Imre Asztrik)


 

Forrás: Ezoterikus.hu