Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp április 16-22.

Közzétéve: 2019. 04. 16. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 62 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

A Neptunusz ezen a héten is gondoskodik jó néhány véletlenről a szerelmi életedben. Most találkozhatsz a megfelelő emberekkel a megfelelő helyen, sőt, akár Ámor nyila is eltalálhat, ha még szingli lennél! A párok új lendületet kapnak szerelmi életükben, és romantikus pillanatokban hódíthatják meg újfent egymás szívét.

Heti hódító tipp: Kedden és szerdán érdemes tenni még egy lapáttal a tüzes hangulatra!

Heti színtipp: lila

Heti helyszíntipp: a világ bármely pontja


Bika

A Vénusz és a Jupiter jóvoltából egy szuperromantikus hétre számíthatsz, tele csupa-csupa meglepetéssel. Ne csak a szinglik számítsanak érdekes találkozásokra, hanem a párban élők is csodás jövőbeli terveket kovácsolhatnak majd.

Heti hódító tipp: Perzselő erotika mindenek felett!

Heti színtipp: arany és nude

Heti helyszíntipp: hálószoba


Ikrek

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a hét, még jóindulatúan sem nevezhető igazán magas röptűnek. Az átlagos mindennapok bizony beköszöntöttek nálatok, ezért itt az ideje, hogy megint megmutasd a párodnak, hogy milyen sokat is jelent neked! A szingliknek érdemes jó barátokkal körbevenniük magukat, vagy egy kis "én-időt" eltölteni!

Heti hódító tipp: A héten nem a flört, hanem inkább a békés mindennapok lesznek jellemzőek.

Heti színtipp: korall

Heti helyszíntipp: mozi, színház, kiállításSzatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák

Igencsak izgalmas, amit a héten Vénusz és Jupiter kínál számodra! Még a leglaposabb kapcsolatok is felhevülhetnek, ez aztán már igen! A szinglik igazi flörtmesterré válhatnak a héten. Azért csak csínján a rámenősséggel, mert ez sok mindenkit elijeszthet!

Heti hódító tipp: Tartsd meg minden helyzetben a humorérzékedet!

Heti színtipp: fekete

Heti helyszíntipp: házibulik, éttermek


Oroszlán

A Mars gondoskodik róla, hogy ne legyen unalomban részed a héten egy pillanatra sem. Egyébként nem sok újdonságot hoz az életedbe a heti kozmikus bolygóállás. Érdemes most időt szakítanod vicces, szabadtéri foglalkozásokra, vagy egyszerűen lógj egyet a haverokkal! Csütörtökön leginkább az érzelmi oldaladat ápold, főleg pénteken, mikor a jelszó az ölelkezés lesz számodra! A szombat alkalmas a flörtölésre, vagy, ha párkapcsolatban élsz arra, hogy megint meghódítsd a partneredet!

Heti hódító tipp: Légy vezető, ezt szereti benned mindenki!

Heti színtipp: türkiz

Heti helyszíntipp: kártyaparti, italbár


Szűz

Vénusznak köszönhetően a flörtfaktorod az egekbe röpül, - ennek leginkább a szinglik örülhetnek majd. A párban élők számára okozhat néhány helyzet fejtörést, viszont akárhogy is, a végén valószínűleg boldogan térnek majd vissza párjuk karjaiba. Az újra egymásra találás pillanatát érdemes méltón megünnepelni!

Heti hódító tipp: Ne félj az ismeretlentől, mutasd ki nyugodtan, ha valaki érdekel!

Heti színtipp: fémes csillogás

Heti helyszíntipp: divatüzletek, vásárok


Mérleg

A partnerkapcsolatodban most nemcsak biztos hátteret találsz, mely a karrieredhez elengedhetetlen, hanem rengeteg inspirációt is. Ha még szingli vagy, a baráti köröd meglep néhány értelmes ötlettel. Most teljesen eluralkodik rajtad az összetartozás kellemes érzése. És egy új szerelem? Lehetséges, csak ne fordulj magadba, és akkor észreveszed az adódó alkalmakat!

Heti hódító tipp: Odaadással segítesz bárkinek, ez nagyon vonzó tulajdonság

Heti színtipp: csíkos, pöttyös

Heti helyszíntipp: labdamérkőzések, termálfürdők


Skorpió

Ez egy igen izgalmas hét is lehet számodra, legalábbis Vénusz mindent megtesz ezért. Jupiter is megajándékoz majd egy jó adagnyi intenzív bizsergéssel ,és akár izgalmas találkozásokra is sor kerülhet. Főleg a szinglik járjanak most nyitott szemmel és szívvel, mivel bármi, ami most kezdődik el, jó csillagzat alatt fejlődik tovább!

Heti hódító tipp: Tégy a testedért és akkor a lelked is sugározni fog!

Heti színtipp: barackvirágszín

Heti helyszíntipp: koncertek, felvonulások


Nyilas

Az aktuális energiaáramlás igazi felszálló hadműveletet eredményez most az életedben. Ez egy álomszerű hétnek ígérkezik, minden rendben lesz. Még a szingliket is kecsegteti a nagy szerelemre találás lehetősége. A szombat és a vasárnap igazi flörtnapok lesznek!

Heti hódító tipp: Ha kérdésed van, akkor kérdezz, ne akard megoldani a másikat a saját elgondolásod alapján! Az érdeklődés kimutatása pozitív tulajdonság!

Heti színtipp: pasztell árnyalatok

Heti helyszíntipp: városlátogatás, múzeumok


Bak

A kellemes Vénusz befolyásnak köszönhetően a hét igen romantikusnak ígérkezik, amikor végre rámutathatsz megbízható oldaladra is, s világossá teheted a másik számára, hogy milyen fontos is neked. Szinglik figyelem! A csütörtök ideális első randira!

Heti hódító tipp: Az elérhetetlenséget már jól játszod, mit szólnál, ha most elérhetőnek mutatkoznál inkább?

Heti színtipp: napsárga

Heti helyszíntipp: kis falvak, eldugott varázslatos helyek


Vízöntő

Romantikus napok várnak rád, érdemes most ki is használni ezeket a jó lehetőségeket! Persze nem azért, mert a jó csillagkonstellációk hamarosan elmúlnak számodra, hanem mert bármilyen jót érdemes azonnal megünnepelni, hogy kiemeljük a pillanat varázsát! Még a szinglik számára is lehetőség van rá, hogy szerelembe essenek és hamarosan egy kapcsolat kellős közepén találják magukat.

Heti hódító tipp: Légy természetes, ne erőltess semmit!

Heti színtipp: búzavirág kék

Heti helyszíntipp: spa


Halak

A Vénusz igazi hódítóvá tesz. Ez most nem az otthonülős álmodozás ideje, hanem, hogy keveredj a néppel és minden lehetséges flörtöt megragadj. Biztos kezekben vagy? A partnereddel is érdemes néha kimozdulnotok, mivel mások vonzódásának felfedezése is új szikrát csempészhet közétek!

Heti hódító tipp: Érzékenységedet néha érdemes eltakarnod mosolyod alatt!

Heti színtipp: a nagy minták vonzanak

Heti helyszíntipp: táncelőadás

Forrás: Ezoterikus.hu