Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2013 - Mi irányítja az életünket?

Közzétéve: 2012. 11. 26. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 2429 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Az új esztendő itt van a nyakunkon, apokalipszis nélkül köszöntjük, és hoz sok örömöt, némi feszültséget, ám minden átmeneti probléma leküzdhető, - a többi rajtad múlik!
A Hold uralkodik!

Ez igen pozitív előjel, hisz a Hold jó hatással van ránk, cselekedeteinkre, mindig új kapukat nyitva előttünk. Jöhet jó, érhet némi kudarc, összességében mindegy, hogy mi történik, mert a Hold sosem hagy cserben! Óv, véd, pártfogol, utat mutat, ha kell lecsitít, mindig épp azt teszi majd, ami az egyénnek kedvező.

Az Uránusz és a Plútó nem nyugszanak!

...quadrátban feszültek egymáshoz, ezért voltak komoly aggodalmak arra, hogy a 2012-es évben egyesek emiatt a világ végét jósolták. Ez a kellemetlen, nehéz és igen bonyolult kapcsolat a két nehéz bolygó között még a 2013-as esztendőben is fennáll, - tehát messze nincs vége a problémáknak. Ami most elmúlik, azt engedd el, fogadd nyitottan az újat! Az események nem ellened, hanem érted vannak, de...

„Azok az emberek, akik csak akkor akarnak meggyógyulni, ha az fájdalommentes, hasonlóak azokhoz, akik szorgalmazzák a fejlődést, de csak akkor, ha nem jár változással.” (Antony de Mello)

Ugye érted, mit üzenek?

A Plútó és az Uránusz között nem jön létre könnyen béke, újra és újra összecsapnak, s 2013-ban többször is egymásnak esnek. Legjelentősebb dátumok: május 21. és november 01. Meg kell értenie mindenkinek, hogy az életben kompromisszumokat kell keresni. Ez nem lehetőség, hanem kötelesség! Épp ezért kellő tudatossággal kerüljük a túl heves vérmérsékletű embereket, élethelyzeteket. Inkább süssék ránk a "magányos farkas" bélyeget, de jobb, ha mindenki járja a maga útját. A legfontosabb, a nyugalom, a tolerancia, a béke, és a tudatos előrelátás. Ne álljunk ellen senkinek! Beléd rúgnak, sárba tipornak, csapdát állítanak neked? Hagyd! Kerüld ki és ne konfrontálódj! Igyekezz elsimítani a problémákat, ne tegyél további fát a tűzre... Jusson eszedbe a Hold, s a vele érkező folyamatos változás.

A Plútó még jó ideig a Bak jegyében téblábol!

...lassan, de biztosa halad előre, ezáltal egyre erősebb lesz a hatása, mellyel leginkább a Bak jegyűeket segíti. Ám pozitív erőt ad a Rákoknak, Halaknak és Skorpióknak is.

A Neptunusz uralkodik a Halak jegyben, és egyelőre nem tervezi gyors távozását onnan. Támaszt főleg a Halak jegyében születetteknek nyújt, de nem fukarkodik a Szüzekkel, a Bikákkal, a Skorpiókkal, s a Rák jegyűekkel sem.

Az Uránusz előbbre halad a Kosban.

Pozitív sugaraiból  a Kos jegyűek mellett jut a Nyilasoknak, Oroszlánoknak, Ikreknek és a Mérlegeknek is. Õk pozitív, eredményes, sikeres eseményekre számíthatnak 2013-ban.

A Szaturnusz már a Skorpió jegyében tölti idejét...

...teszi ezt azután, hogy három évig zsarnokoskodott a Mérleg jegyűekkel, akik határozottan érezhetnek valamiféle jelentős megkönnyebbülést, ügyeik gördülékenyebb alakulását.

Komoly próbatétel 2013-ban a Skorpiókra, az Oroszlánokra, a Vízöntőkre és a Bikákra vár.

A következő évek tele lesznek vegyes hatásokkal, de mégis vigasztalja az előbb felsorolt jegyekben születetteket az, hogy  az eddig leírtak alapján más égitestektől erősen pozitív segítséget kaphatnak, így a mérleg nyelve minden esetben ki fog egyensúlyozódni! Játszd le a meccseidet, de tedd ezt a saját pályádon!

A Jupiter kinyitja mindenki előtt szerencsezsákját, amiben bőségesen beletúrhatunk! Az év első felében leginkább a Kosok, Ikrek, Oroszlánok, Mérlegek, Nyilasok és Vízöntők élvezhetik áldásos hatását, a nyár közepétől pedig a többiek.

- általános horoszkóp
- munka és karrier horoszkóp
- szerelmi horoszkóp


Olvasd el a jövő évi kilátásokat, s készülj fel arra, hogy nem lesz világvége. Szép idők jönnek, de mindenkinek magának kell eldönteni, mit kezd az életével, a mindennapokkal, s meghajol mások akarata előtt, vagy saját kezébe veszi az irányítást.

Te hogyan fogsz cselekedni? Kattints a jegyedre, és olvass!
Kos Horoszkóp

Bika Horoszkóp


Ikrek Horoszkóp


Rák Horoszkóp


Oroszlán Horoszkóp


Szűz Horoszkóp


Mérleg Horoszkóp


Skorpió Horoszkóp


Nyilas Horoszkóp


Bak Horoszkóp

vizonto
Vízöntő Horoszkóp


Halak Horoszkóp
Forrás: Ezoterikus.hu