Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp június 30. - július 6.

Közzétéve: 2020. 06. 30. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 85 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

Kiegyensúlyozottnak tűnsz és élvezel minden percet, amit a partnereddel töltesz el. A szexuális vágyad azonban mégsem mondható igazán erősnek. A lelked mélyén leginkább finom gyengédségre és biztonságérzetre vágysz. Ezt jobb, ha inkább közlöd a kedveseddel, nehogy félrebeszéljetek egymás mellett!

Ha még szingli vagy, az erotika aligha érdekel most. Jó lenne egy kicsit bújni valakihez, de azért nem minden áron. A friss szerelmesek azonban most elmerülnek az érzéki ölelkezős szerelmeskedésben, s valójában nem igénylik a vad szex élményét.
 


Bika

Ezen a héten több bolygó is támogat téged, mindenek előtt a Nap és a Mars. Ennek köszönhetően a gondolataid a fülledt erotika körül rajzanak, még mielőtt egyáltalán hazaérnél. Légy spontán és próbáljátok ki magatokat a szabadban is!

A szingliknél is izzik a levegő igen erőteljesen a héten. Ez azt is jelenti, hogy minden ismerkedés az erotika jegyében zajlik, így az, hogy kapcsolat, vagy kaland lesz-e az ismeretségből, teljesen mindegy számodra.
 


Ikrek

A változatosság számodra már fél öröm, a szexet is beleértve. Ezen a téren egyszerűen kész vagy valami újat kipróbálni! Csak hajrá! Viszont avasd be vágyaidba a partneredet is, mielőtt csalódás lenne a dologból!

Ha szerelmes társaságra vágysz, érdemes bekapcsolnod a logikus gondolkodásodat az ösztönöket pedig félre rakni. Most nem elég, ha csak az érzéseid után mennél! Így ugyanis várható, hogy egy jó ismerősöddel hirtelen jött affér kellemetlen következményekkel jár majd. A barátságot nem érdemes egy forró éjszaka miatt kockáztatni!

Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák

A partnereddel való kommunikáció kissé nehézkesen megy most. Emellett hajlamos vagy arra, hogy makacs légy és meglehetősen domináns is. Nem csoda hát, hogy sem a fejed, sem a lelked nem kész rá, hogy feltámadjon benned a szenvedély. Ez azonban hamarosan változni látszik. Találd meg az okát a változásnak és oldd meg a problémát!

A szinglik is egészen más témákkal foglalkoznak most, mint a szerelem, vagy a szenvedély. Ez nem túl jó alap ahhoz, hogy valaki közelebb merészkedjen hozzád. Pedig kár, mivel a héten klassz flörtökre van kilátás ! 
 


Oroszlán

A kapcsolatod jól megalapozott, s erotikus téren ez a hét sok mindent tud nyújtani számodra. Csütörtökig biztos tűzre számíthatsz köztetek, mely aztán a hét vége felé a Marsnak köszönhetően még inkább felpezsdül. Élvezzétek ezeket a kettesben eltöltött perceket!

A szinglikben is feltámad a hódítási vágy, azonban ők pontosan tudni akarják most, hogy mire számíthatnak, így jelöltjüket gondosan nagyító alá veszik.  
 


Szűz

A kapcsolatod ezen a héten igen harmonikusan alakul, azonban most kevésbé vagy "testre" igényes. A megértő közelség fontosabb számodra, mint a szex. Élvezed, ha összebújtok és halkan suttogtok egymás fülébe.

A szinglik is elutasítják most az erotika gondolatát, ők is finom érintések után vágynak, még, ha állandó partner nélkül ez csak egy éjszakás kalandokkal lenne lehetséges, melyet azonban nem nekik találtak ki. Egy kis áhítozós időszak ez, melyen hamarosan túllendülsz! 
 


Mérleg

A Vénusznak hála a kapcsolatod jelenleg a legszebb oldalát mutatja, mivel most tényleg egy hullámhosszon vagytok. Emellett annyira odáig vagytok egymásért, mint a kezdetek kezdetén. Az erotika tehát szabad úton jár, most elég, ha csak hozzásimulsz a kedvesedhez és ő máris odáig van érted!

A szinglik számára, - ha még nem akarnak új partnerükkel ágyba bújni, - elég húzós hét lehet a kifogások gyártása miatt. A bolygók nagyon felkorbácsolják benned a vágyat, döntsd hát el te, hogy mikor érett meg számodra az idő!

Skorpió

A Napnak és a Merkúrnak köszönhetően kiválóan megértitek egymást partnereddel. Mivel a Mars azonban kellő módon befűt nálatok, a szenvedély is magasra hághat köztetek. A kísérletező kedvetek is jó formában van, s szerencsére közös nevezőn is, így laza és teljesen új stílusú pásztorórákra számíthattok.

A szinglik nem utasítják vissza a rövid távú kapcsolatokat, inkább magukhoz ragadják a kezdeményezést és vállalják a sistergő érzelmeket.  
 


Nyilas

Kényelmes szerepben vagy és örülsz, ha esténként felrakhatod a lábadat. Kár, pedig a Mars és a Vénusz erős energiákat bocsát rendelkezésedre. Ha másképp nem megy, az ölelkezés is rendben van!

A szingli Nyilasok általában igen gyorsak, ami a kezdeményezést illeti, ezen a héten viszont egyszerűen több időre van szükségük, hogy közel kerüljenek valakihez. Óvatosan akarod megközelíteni a másikat és jobban megismerni, akivel intimitásba kerülsz. Élvezd ezt az ismerkedést annak tudatában, hogy az már sosem tér vissza! 
 


Bak

A kapcsolatod stabil és szexuális téren egyre több fantáziát láttok egymásban. Van benned kurázsi, hogy kipróbálj új dolgokat, és szerencsére a partnered is hagyja, hogy az ujjaid köré csavard. A vizes játékok sikert aratnak köztetek, mint pl. szerelmeskedés a tusoló alatt, vagy úszás a tóban Holdfénynél.

A szinglik is vágynak az intimitás után és ezt erősen ki is sugározzák magukból. Ha pedig újdonsült partnered még vonz is külsőleg, akkor nem is lehet semmi baj! 

Vízöntő

A Vénusz és a Mars erősíti kisugárzásodat a héten, s számos érzékedet is felébreszti. Sok simogatásra, babusgatásra van szükséged, egyfajta mixre érzékiségből és szenvedélyből. Néhány napon azonban tombol benned az állatias vágy, ilyenkor egy gyors menetre is kapható vagy.

A szinglik úgy tudnak csábítani, mint senki más, azonban úgy igazán szerelmesnek nem tűnsz. Nem vagy biztos benne, hogy egyáltalán kalandba belebocsátkozz-e, így a legjobb, ha az intuícióidat követed!
 


Halak

A szerelmi konstellációk gondoskodnak arról, hogy az adrenalinszinted az egekbe repüljön. Csodás új szelek fújnak szerelmi életedben, ugyanakkor tombol benned az akarat és a dominancia is, ami hozzád egyébként egyáltalán nem illik. Figyelj rá, hogy mit akar a partnered.

Ha szingli vagy, erős nyomás alá kerülsz most, melyet a környezeted gyakorol rád, még pedig azért, hogy vajon miért nem találsz már párt magadnak. A héten nem sok esélyed van arra, hogy új szerelembe kezdj, ezért inkább foglalkozz magaddal és szervezz megnyugtató programokat!

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás