Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mikor születtél? Olyan a szerencséd!

Közzétéve: 2019. 05. 16. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 94 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Naprendszer legnagyobb bolygója, amely körül saját holdjai keringenek. A Jupiter intellektuális, filozófiai és vallási meglátásainkat mutatja meg.

 
JUPITER

Fortuna maior, a nagy szerencse, a jólét és az elégedettség bolygója.

Napja: csütörtök
Féme: ón
Száma: 3
Színe: lila, bíbor
Köve: türkiz, zafír
Állata: delfin, ló, elefánt
Növénye: spárga, füge, gesztenye, padlizsán, ibolya
Helyisége: erkély távoli kilátással
Szerve: máj, csecsemőmirigy, hasnyálmirigy

 

Úgy tartják, hogy jó szerencsét hoz mindenkinek és mindennek, amivel kapcsolatba kerül, hatása jelentős befolyással van életünkre. Jupiter ereje vonatkozik a jogi és az erkölcsi hatóságokra, és utal arra is, hogy egyénenként milyen formában viszonyulunk ezekhez a dolgokhoz. Éppen ennek hatására alakulhat ki vágyunk arra, hogy felfedezzünk és megértsünk dolgokat környezetünkben éa a nagyvilágban, így alakulhat ki szilárd véleményünk és meggyőződésünk valamiről.

A Jupiter 12 év alatt kerüli meg a Napot, így minden jegyben nagyjából egy évig tartózkodik. Éppen ezért hatása a horoszkópban nem annyira az egyén, mint inkább a közösség szintjén figyelhető meg. Abban a jegyben, melyben a Jupiter elhelyezkedik, képviseli kulturális és szociális érdeklődésünket.

A ház, melyben a Jupiter elhelyezkedik születésünkkor, megmutatja azt, hogy az élet mely területén számíthatunk a szerencsére és a jó lehetőségekre. Ez a házpozíció utal egyértelműen arra a konkrét életterületre is, amelyet igazán megérthetünk és átérezhetünk, és ezen a területen nagyon nagy valószínűséggel szerencsések leszünk.

 

A horoszkópban a Jupiterrel alkotott fényszögek azokat a pszichológiai területeket mutatják meg, ahol a legfőbb szerepet a befolyás, megértés és a terjeszkedés kapja. Természetesen ezek a fényszögek utalnak azokra az egyéni késztetésekre is, melyek tudásvágyunkat táplálják.

 

Forrás: Ezoterikus.hu