Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogyan hívd magadhoz gyógyító angyalodat?

Közzétéve: 2020. 10. 14. Forrás: Elixír magazin (freespirit.hu)
Értékelés

Az angyalok fénye fölerősíti saját fényünket, és ez segít abban, hogy saját utunkra visszakerüljünk, hasonlóképp ahhoz, ahogy az oktató is átveszi néha a kormányt, amikor autóvezetést tanulunk.

 
Az ismert író, pszichológus, dr. Doreen Virtue a saját praxisában arra a felismerésre jutott, hogy az előző életekbe visszavezető regressziók és a spontán emlékezés révén sokan emlékeznek Atlantiszra, a magasan fejlett civilizációra, amelyben a világítást és a gyógyítást egyaránt a fókuszált és kristályokkal fölerősített gondolati energiákkal végezték. Az atlantiszi gyógyítók a természet energiáinak segítségével, pozitív elvárásaikkal, valamint az angyalokkal és más isteni lényekkel való együttműködésük révén érték el csodálatos eredményeiket.

A gyógyító templom titkai

Mivel Platón révén bizonyított a korai görögség kapcsolata az egykori Atlantisszal, logikusnak tűnő következtetés volt Dr. Virtue részéről Szantoríni (vulkánkitörés nyomán, az ókorban megsemmisült görög sziget) és Athén tárgyhoz kapcsolódó hagyatékának tanulmányozása. Az őket a Parthenónra elkísérő görög régész, Nikolasz hirtelen megállt, majd tudósoktól szokatlan módon ezt mondta: „Athéné sírköve az athéni nők szobra alatt található – szavaival ugyancsak meglepve Dr. Doreent. Mint a legtöbben, én is azt gondoltam, hogy Athéné soha nem élt földi testben. Athéné fölemelkedett szellem volt, de halandó testtel rendelkezett.
 


KÖNYVAJÁNLÓ

************ Megvásárolható e-bookban itt  *************

***** Megvásárolható nyomtatott formában itt  *****


Egy könyv, mely angyalokról, titkaikról, energiáikról szól, s üzeneteket közvetít. Egy angyalos könyv, mely kilóg a sorból. Egy egyedi, különleges számkombinációt osztok meg most veled kedves Olvasó, melyet 2011.06.11. óta teszteltem, - teljes titokban. Ennek a kis könyvnek komoly célja van. Átadni neked azt, ami eddig rejtve volt előtted.

Lépj be egy új élet kapuján! Ami ebben a könyvben van, az
támogat
lendületet ad
elgondolkodtat
bíztat / bátorít / lelkesít
megelégedetté tesz.
Igaza lehet Ignatius Donellinek az Atlantiszról szóló könyvében. 1882-ben arról írt, hogy az atlantiszi királyok, királynők és főpapnők Atlantisz megsemmisülése előtt elhagyták Atlantiszt – Rómába, Görögországba, a közép-európai kelta területekre, Mezopotámiába és Egyiptomba mentek, ahol isteni képességeik miatt istenként imádták őket. Donelly szerint e kultúrák istenei és istennői valójában jelentős atlantiszi személyek voltak.”

Dr. Doreen Virtue ekkor magnetikus vonzást érzett az Athénénak tulajdonított sír irányából, s közelebb érve ahhoz, a következő belső üzenethez jutott: „A nőknek meg kell tanulniuk, hogyan tudják sokféle érzelmüket kontrollálni – mondta Athéné bölcsességgel és szeretettel teli, lágy hangon. – Az érzelmek gyönyörű energiák, mindamellett fontos helyesen kezelni és irányítani őket, hogy teljes hatékonysággal segíthessék visszavezetni a Földet és lakóit az égi rend felé. Az isteni női esszencia a nőket és a férfiakat egyaránt harmonizálja, és egyensúlyban tartja. A nők ereje a kedvességben és a gondoskodásban rejlik, de ezeket először saját szakrális lényük iránt kell gyakorolniuk.”

Gyógyítás angyalok segítségével

Testünk egészségi állapota szemléletmódunkat tükrözi. A szellemi-lélek mindig tiszta és fényes, az elmét azonban lehúzhatják a gondok és aggodalmak. Mivel így az kevésbé képes az isteni fényt sugározni, sötétebbnek tűnik, akárcsak egy bekormozódott lámpaizzó. Ha az angyalokat hívjuk, a fényt hívjuk be. Az angyalok fénye fölerősíti saját fényünket, és ez segít abban, hogy saját utunkra visszakerüljünk, hasonlóképp ahhoz, ahogy az oktató is átveszi néha a kormányt, amikor autóvezetést tanulunk – egészen addig, amíg nem vagyunk képesek az autót mi magunk kormányozni. Az atlantiszi gyógyító templomokban a gyógyított személy felé mutató kristálycsúcsokkal nemcsak a testen, de a pszichén is dolgoztak.

A különböző helyzetekre különféle színű kristályokat alkalmaztak, általános gyógyításra pedig hegyikristályt. Az alacsony energiaszint és a reménytelenség különféle betegségekhez és sérülésekhez vezet, ezek gyógyszere pedig a borús hozzáállás és az alacsony energiaszint megváltoztatása – a tisztító fény befogadásával. Amikor az angyalokat arra kérjük, hogy lépjenek testünkbe, és végezzenek energetikai tisztítást, a szeretetre való fókuszálás fénnyel árasztja el tudatunkat. És amikor tudatunk végre tisztító fényben úszik, akkor példáját testünk is követi.

Forrás: Elixír magazin (freespirit.hu)