Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mit jelentenek a sulival összefüggő álmok?

Közzétéve: 2020. 09. 05. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 18 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik álmunk, mely szinte mindannyiunknál legalább egyszer felbukkan: visszatérés az iskolapadba. Ismerősen hangzik? Életünk legszebb, vagy legrosszabb időszaka. Igaz?

Mindenesetre a gimiben eltöltött időszak az, mikor megtaláljuk az egyéniségünket és igazán egyedi személyiséggé formálódunk. Persze vannak olyanok is, akik csak megpróbálták ezt az utat és ez a folyamat, fejlődés és változással teli időszak megjelenik majd álomképeinkben is. Tulajdonképpen érthető, hisz még mindig megpróbáljuk megtalálni a nagy igazságot önmagunkban, hogy kik is vagyunk és miért érezzük azt, amit érzünk, vagy miért tesszük azt, amit teszünk.

A középiskolás időszakkal összefüggő álomban jellemző, hogy sokat érdeklődünk, mert nem tudjuk pl. melyik osztályba kell mennünk, vagy esetleg nem tudjuk a tesztmegoldást, mert nem készültünk fel az órára. Minden alkalommal az álomban elveszettek vagyunk és zavartak. Utakat keresünk, ismeretlen helyeken járunk… Az álom mindenesetre arra utalhat, hogy az életed ezen szakaszában kissé elveszettnek érzed magad, a gimnazista időszakhoz hasonlóan. Még, ha eddig nem is voltál tudatában saját kusza életednek, az álmod arra utal, hogy tudat alatt vágysz arra, hogy megértsd, miként is kezeld az életedben felbukkanó kihívásokat, vagy esetleg akadályokat. Ha felfedezed magadban az álmod valódi jelentését, képes leszel majd fontos döntéseket hozni a problémák felszámolása érdekében.

Vannak persze olyan álmok is, melyekben a gimnazista korunkból ismert barátok bukkannak fel, akiket már rég nem láttunk. A barátokkal való álomkép egyértelműen arról árulkodik, hogy a jelenlegi életünkből esetleg hiányoznak a barátok, akikre számíthatunk.

Azok a régi gimis évek, - valaki visszavárja, valaki pedig örül, hogy soha többé nem tér vissza az iskolapadhoz. Az iskolával összefüggő álmaink azonban arra ösztökélnek, hogy kitaláljuk, mi is zajlik a jelenlegi életünkben és minden a jó irányba halad-e. Biztos, hogy tanulnivalónk van, meg kell értenünk valami fontosat, lényegeset, tisztán kell látnunk valamivel kapcsolatban.
Lehet, hogy segítségre lesz majd szükséged, akárcsak a régi szép időkben, mikor mások tanácsát kérted ki, de ebben nincs is semmi rossz, nem igaz?

Szép álmokat!

Gimi: értsd bármilyen középfokú tanintézmény
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás