Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Miről álmodik a lány? II. rész

Közzétéve: 2019. 05. 21. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 372 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Házasságkötésedet megelőző utolsó álmodat jól jegyezd meg, kihatással lesz majd minden benne látott információ a jövendő életedre.

 
Kerékpár

Kerékpározni akár síkvidéken, akár nehéz terepen, kitartást és a jól megérdemelt cél elérését jelenti.

Kert

Konyhakerttel álmodni jólétet jelez, ébrenléted idején stabilitás és nyugalom kíséri mindennapjaidat. Szorgos munkádnak hamarosan meglesz a gyümölcse, a násznép jól fogja magát érezni lakodalmatokon. Virágoskertet látni álmodban nyugalmas jövendőt, kényelmet, igaz szerelmet és boldog otthont jövendöl. Elhanyagolt, gyéren beültetett kert az elhanyagolt lelki szükségletek mutatója.
   
Kesztyű

Nehézségeket vagy az üzleti problémákat jelezhet, amelyek váratlanul megoldódnak.

Kutya

Barátságok, segítők felbukkanása várható a szervezés időszakában és az új, közös életetek kezdetén. Hangos kutyaugatás nagy vidámságot hoz.

Haláleset

Véget ér életed egy korszaka, búcsúzol a múltadtól, természetes, hogy az emlékeket más színben kezded látni a nagy esemény közeledtével.


Korona

Életedben nagy változások következnek be. Ez helytálló, hiszen menyegződre éppen. Figyeld meg a korona díszítettségét, anyagát, minél díszesebb, annál több közeli örömre számíthatsz, minél egyszerűbb, annál több rejtélyes segítőd akad majd, aki a háttérből támogatja majd elképzeléseidet.

Lepke, pillangó

Virágok közt lepkét látni, minél színesebb, annál gazdagabb közeljövőről értesít. Jelzi még érzelmeid, fantáziád szárnyalását, események felgyorsulását.

Macska

Macskával álmodni esküvő környékén hírnevet, sikeres szervezést jelent, színétől függetlenül.

Madár

Repülő madarak jelezhetnek jólétet és vágyaid beteljesülését, fantáziád, érzelmeid szárnyalását is. Egy ara életében különösen csodálatos események eljövetele várható madaras álmok után.

Makk

Makkal és más apró terméssel álmodva sok haszonra számíthatsz, indíts akár vállalkozást, vagy társulj be üzletbe, a siker gyorsan megérkezik hozzád.

Mandula

Gyorsan múló szomorúság, mely lehet akár a lányságod elmúlása feletti nosztalgia is. Élvezettel fogyasztva szerencsét jelent, keserű ízt érezve közelgő változások elé nézel, melyek szerencsét hoznak Neked.

Medve

Medve által üldözöttnek lenni, vagy medvét látni álmunkban rendszerint zaklatott, hosszú napok után szoktunk. Menyasszonyok életében épp elég izgulásra okot adó esemény van, semmiképp ne értelmezd rossznak az ilyen álmot, inkább próbálj meg pár órát csak magadra fordítani és lazítani.

Méz

Gazdagságot és gyöngéd szeretet jelent, ne felejts el felkészülni a mézeshetekre néhány extravagáns és szexi fehérneművel.

Repülő, repülőtér

Zsúfolt terminállal álmodni vágyakat jelez szabadságra, utazásra, melyet meg is valósíthatsz rögtön a nászút alkalmával. Ha a repülőtér, vagy más pályaudvar üres, elhagyatott volt az álmodban, az utazási terveid esetleg módosulhatnak.

Sonka

Sonkát enni álmodban lányságod elvesztése feletti bánatodat mutatja – csapjatok egy leánybúcsút a barátnőiddel.

Szitakötő

Amikor ezek a bájos kis élőlények színesítik álmaidat, jó hírekre számíthatsz.

Születés

Közelgő házasságkötésed váltotta ki ezt az álmot, hiszen egy új élet kezdődik számodra. A múltadtól való búcsúzás lelkileg nehezebbé teheti pár napodat, de a jövőbe vetett hited, az összetartozás érzése, s mert a jövőben soha többé nem leszel már egyedül, rengeteg erőt fog adni.

Tánc

Táncolni esküvő körüli időpontban, mindig felhőtlen boldogságot jelent, legyen az magányos tánc, vagy nagy társaságban átélt mulatság.

Varjú

A varjak elviszik a gondot és bánatot, károgásukkal elriasztják a gonosz szellemeket.

Vezetni

Pénzügyeitek szerencsésen alakulnak a közös életben.
Forrás: Ezoterikus.hu