Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A karma és a pénz

Közzétéve: 2010. 11. 17. Írta: Shift Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Karmikus kapcsolataink létrejöttében és alakításában meghatározó funkciót lát el a pénz. A pénz az anyagi világban értékmérő, értékmegtestesítő szerepet játszik, karmikus értelemben viszont a pénz áldozati elem.
Mit értünk ez alatt?

Ez alatt azt értjük, hogy a pénz nem önmagáért létezik, hanem értünk, az emberekért, még pontosabban az emberi kapcsolatokért. A pénz mindig ember(ek)től ember(ek)hez áramlik, azaz kapcsolatot valósít meg. Minden emberi kapcsolat karmikus, így minden olyan tényező, ami a kapcsolatokat megteremti, hosszabb-rövidebb időre fenntartja karmikus elemeként kezelendő.

A pénz mindig oda és olyan mértékben áramlik, ahová és amilyen mértékben arra a legnagyobb szükség van.

Természetesen karmikus értelemben. A pénz mennyisége és áramlási struktúrája önmagában még semmit nem mond az általa érintett emberek sorsáról, problémáiról és boldogságáról. Akinek tulajdonában vagy rendelkezési jogában sok pénz van, arra karmikus többletfeladatok hárulnak: rendelkezni a nagy pénzmennyiség további mozgásáról. Akinek kevés pénze van, arra karmikusan szintén többletfeladatok hárulnak: kevés pénzmennyiséggel fenntartani a karmikus kapcsolatokat. (Ez utóbbi többnyire a megbonthatatlan kötelékek esetében szokott problémákat generálni.) A pénznek teste, lelke és szelleme van. A pénz teste maga az érme, a bankjegy; lelke az az anyagi érték, amelyet képvisel; szelleme pedig az emberek világszemléletére gyakorolt hatásában fogható fel. A pénz lelke az egy adott pénz(nem) megszületésétől a haláláig tart (például a Forint, ami 1946. augusztus 1-jétől kb. 2010-ig), míg a pénz szelleme országtól, pénznemtől függetlenül létezik, amióta csak megjelent az emberek életében. Nagyon érdekes dolog lenne nyomon követni egy pénzérme mozgását kibocsájtástól egészen a bevonásáig, vagy a pénz lelkének emberekre gyakorolt közreműködését annak teljes munkálkodása (élete) alatt.
Forrás: Ezoterikus.hu